Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó, ezt nem úgy kell érteni, hogy gyors letölt egyet nekem, kinyomtatja, azt annyi.Hát, 5000ért megírni egy A/4es oldalt...elég nonszensznek tartom...
nekünk meg ingyen hozzák a házi tejet.Hát nem tudom, nekem spanom jár terembe, de neki ingyér' segít az edző, meg most kapta meg 1-2 hete az új edzéstervét.
ja, mert sose néztem utána semminek.inkább venném a fáradtságot és gugliznék magamnak edzéstervet, meg kaját
Hát, 5000ért megírni egy A/4es oldalt...elég nonszensznek tartom....megírni egy edzéstervet 5000, de ott lenni veled csak egy 1000es? Érdekes arány...amúgy csak érzékeltetésképpen, egy ház négyzetméterét egy építészmérnök kb 3000 ft-ért tervez meg...na most akkor döntsd el hogy 15 sor egy 5ösért mennyire számít jónak...shutterisland írta:jár a terembe egy srác, aki vállal személyi edzést, edzésterv és étrend készítést.
beszélgettem vele fészen, 5.000 ft-ért írna egy edzéstervet, és 1000 ft/edzés áron ott is lenne velem ugyebár.
ez így 17.000 forint lenne elvileg havonta nekem, de ebből az 5.000 forint nem állandó költség, csak akkor, ha valamit reformálunk rajta, akkor fizetek még valamennyit.
nyilván ha emelünk súlyt, azért nem kér el plusz pénzt, korrekt srác.
az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire számít jónak ? mert ahogy nézelődtem meg érdeklődtem, elég széles skálán mozognak a személyi edzés árai, meg nyilván nem mindegy, ki az edző személye.
aki engem edzene, superbody-t is megjárta idén.
lehet, hogy a sz.rt is kihajtaná belőlem, de őszintén szólva szükségem is lenne rá, hogy eredményt érjek el.
hát én ennyit nem adnék érte, főleg havonta. meg még jó hogy nem kér pénzt, ha te fejlődszshutterisland írta:jár a terembe egy srác, aki vállal személyi edzést, edzésterv és étrend készítést.
beszélgettem vele fészen, 5.000 ft-ért írna egy edzéstervet, és 1000 ft/edzés áron ott is lenne velem ugyebár.
ez így 17.000 forint lenne elvileg havonta nekem, de ebből az 5.000 forint nem állandó költség, csak akkor, ha valamit reformálunk rajta, akkor fizetek még valamennyit.
nyilván ha emelünk súlyt, azért nem kér el plusz pénzt, korrekt srác.
az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire számít jónak ? mert ahogy nézelődtem meg érdeklődtem, elég széles skálán mozognak a személyi edzés árai, meg nyilván nem mindegy, ki az edző személye.
aki engem edzene, superbody-t is megjárta idén.
lehet, hogy a sz.rt is kihajtaná belőlem, de őszintén szólva szükségem is lenne rá, hogy eredményt érjek el.
Ha tudod mi az a kevert fehérje, és neked jó, akkor megfelel.rivaldo94-barca írta:
Erről a fehérjéről mi a véleményed?
http://www.whey-protein.hu/termekek/pow ... otein.html
Mert szerintem ennyiért megérné, nem tűnik rossznak. A 2 adag (60 g) fehérjéből ha 1-et edzés után, 1-et este iszok meg, úgyis jó?
Erről a fehérjéről mi a véleményed?CsacsMate írta:Hacsak nem dobnak mellé valami injektálható tápkiegészítőt is, akkor nem hiszem, hogy nagyon ajtót kéne bontani.
Boltok:
http://www.nutritionplanet.hu/
http://www.whey-protein.hu/
http://www.sportika.eu/
http://www.bodybuilding.com/
Én szerintem a shop.builder-el nem az a gond, hogy drága. Mert vannak jó árú dolgok. Az a gond, hogy b..znak beszerezni a tengerentúli dolgokat, és megelégeltem. Ha nekem az kellett, akkor az kell, nem más, és ne hívjanak fel, hogy nincs raktáron. Tudom, hogy nincs nekik raktáron, mert csak scitec meg biotech van raktáron..
Te hol találtál ilyen jó áron tejsavófehérjét? Én a shop.builderen néztem, ott szinte mind drágább mint 10k. És ezek amiket itt írtál ezek jó minőségűek? Szerintem ezek közül a Syngex éri meg a legjobban.CsacsMate írta:Csak ott van értelme meginni. Este nem alkalmas, reggel meg lassítani kell a tejsavót.shutterisland írta:most én is 4kg-s power proteint fogok venni (11k) ilyen reggeli fehérjének, nem mindenkinek van pénze whey proteinekre.
elég költség az is, hogy edzés után azt issza az ember.
A szója, és az ösztrogén nem mindenkinek vált ki pozitív hatást. Volt, aki már kicsecsesedett tőle... Ritka, de előfordulhat a túlérzékenység, és így a női hormon túltermelése.
Meg amúgy se már a legrosszabb ízű/állagú dolgokkal kezdjen. Hátha elmegy tőle a kedve.![]()
Tejsavó árak (messze nem mondanám vészesnek):
Syngex 2,4 kg - 9.800
Elite XT 2 kg - 8.100
Mutant Whey 2,3 kg - 9.800
FA Whey Protein 4,5 kg - 16.900
Mutant Whey 4,5 - 17.800
Ebből legyen 30g/kanál. Igyunk minden edzés után 2x30-at. Heti 3 edzés, ha kezdőről van szó. Az azt jelentené, hogy 3-4 hónapig bőven kitart egy 2,4 kilós fehérjével. Így havi 2-2.500 Ft-ból megvan az edzés utáni adagja. Közben meg spórolgathat egyebekre. De ha mindennap iszik belőle, akkor is másfél hónap a minimum, ameddig kitart.
Egy kezdő havi költsége 7-10.000 Ft körül jön ki vitaminokkal, és itallal együtt. Amiből a fehérjeturmix abszolút de kihagyható az elején, mert a táplálkozás sokkal többet dob.
Nekem tavaly volt 4(!) bölcsességfog műtétem, ami azzal járt,hogy felvágták az ínyemet, majd összevarrták, a seb meg 2x be is szakadtHa netalántán megint elkapna valami nyavaja, akkor arra figyelj oda, hogy egyél, ahogy tudsz. Csak azzal tudod megőrizni az addig elért formádat. Persze, ha megmarad a kaja benned, mert vannak olyan dolgok, amik kidobnak mindent belőled. Egyszer én is 5 napon keresztül nem tudtam enni semmit. Ja, de háztartási kekszet . 5 nap = -10 kg... Baromi nagy élmény volt. De szerencsére könnyen visszajött, meg azért volt benne víz is.
Akkor én mondanék egy saját tapasztalatot, kicsivel több mint 1,5 éve nyáron a testvéremmel szedtünk kreatint, a testvéremnek semmilyen szívügyi panaszai nem voltak azelőtt és azután sem, de a kreatinkúra 3/4-nél szívritmuszavarral a korházba került, egyértelműen a kreatin miatt, nekem semmi bajom nem lett. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy habár egy alomból származunk a testünk máshogy reagált, szóval ne alapozzatok arra, hogy valakinek ez meg az bejött, és ha tehetitek kérdezzétek meg az orvosotokat, hogy mit gondol a szedni kívánt kiegészítőről.CsacsMate írta:Hány kilométerre van az a terem? 200?shutterisland írta:ezt ti onnan nem állapíthatjátok meg, hogy kinek mennyire van ideje edzeni.
nekem kapásból egy edzés 3 és fél óra, az utazgatásokkal együtt.
nyilván ha itt lenne a konditerem a sarkon, nem lettek volna ilyen problémák.
és ugyanez igaz a kajálásra is.
nagyjából betartani be lehet, de vannak olyan helyzetek, mikor rohadtul borul az egész, mert az élet keresztülhúzza.
ide-oda kell menni, nem érek haza eddig-addig, nincs itthon ami kell, bla-bla.
ezek nem kifogások, tények, örülök neki, ha ti tökéletesen be tudjátok ütemezni a kaját meg az edzést is, de van, akiknek ez nem olyan egyszerű, és vannak fontosabb dolgok is az életben, amihez ezt az egészet igazítani kell, és nem fordítva.Nekem se a sarkon van, hanem 10 km-el odébb, de azért 2 - 2 és fél órát utazni oda-vissza elég nagy távolság lehet.
Egyébként senkinek sem egyszerű. Mindenki dolgozik/tanul, vagy valamit csinál mellette jobb esetben. Ha reggel 5-kor kell kelni, hogy odaérj? Hát akkor be kell vállalni. Áldozatok nélkül soha nem fog menni.
Nekem ment egyetem mellett/ 12 óra munka mellett, vagy mi jöhet közbe mindig, ami megakadályoz abban, hogy elmenj?
csababarca
A Crossfit meg hasonló okosságok, és a testépítés között elég nagy a különbség.
De érdekességként az összes küzdősportban a kreatin az egyetlen megengedett táplálékkiegészítő.
Egyébként tessék:
http://sportvilag.net/news/show/hogyan- ... geszsegert
Az alulképzett személyi edzőknek meg nem kell mindent elhinni. Minden pelyhesp...ű annak tanul mostanában. Olvass, és ne higgy senkinek, még nekem se. A saját tapasztalat a legmegbízhatóbb.
Ezt mégis honnan szedtedDe érdekességként az összes küzdősportban a kreatin az egyetlen megengedett táplálékkiegészítő.