Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kitartás gyerekek, nem sok van már hátra.
sjd írta: Igazából ahelyett, h ezt minden héten beírod, egyszer jöhetnél időben a filmekkel, már persze csak ha futja az idődből a Joaquin Phoenix-maratonok között.
Igazából ahelyett, h ezt minden héten beírod, egyszer jöhetnél időben a filmekkel, már persze csak ha futja az idődből a Joaquin Phoenix-maratonok között.soadroli írta:Én a szünet végéig (keddig) megnézem a múvikat, keep calm.
Kellene. Ha jövőhéten ajánlsz, akkor is lesznek elmaradások. Valahogy már húzzuk ki ennek a körnek a végét.visca el barca írta:ma kell ajanlanom?
Na ez a másik, amit elvetettünk, hogy közösségi szavazás legyen az egyes ajánlásokrólCsacsMate írta:Mondjuk legyen, de mivel nem tudjuk ki mit nem látott, ezért lehetne szavazni, és aktívan használni az itteni szavazást.
sjd írta:Pont lemaradtál arról, amikor a kör elején ezt szisztematikusan elvetettük, csak rontana a helyzeten.CsacsMate írta:
Először mondj 5 jó animációs filmet és 5 jó vígjátékot az elmúlt 5 évből, és ezekből legalább egyet, amit nem látott a tagok fele, és visszatérhetünk a témára
Úgy-úgyFaust írta:Előbb menjen végig legalább egy turnus, aztán lehet reformálni.
Ne lepődj meg, hatan, ha befejezzük a turnust.messideco írta:Ahogy elnézem a Kilenc királynőre nem fáj az emberek foga, de még az Ötödik pecséttel is sok elmaradás van
Jó ez így. Túloldalon finoman szólva is vegyes a megítélése, itt még nagyobb gondok lettek volna szerintem.bence-barca írta:Most láttam, mit ajánlottál oda.kanty írta: Túloldalon egy Haneke filmet ajánlok, itt nem mertem meghúzni.![]()
Jöhetett volna az inkább ide!Azt már látta, tetszett is és nem lennék elmaradva még jobban.