Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kívánom,hogy az örömködőknek legyen igaza,és előrelépést produkáljunk,de ennek az opciónak én kevés esélyt adok ! Mint írtam,eddig Neuer-en kívül csak olyan neveket hoztak fel aki :csababarca írta:Mezner2 írta:Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit ! Annyira mélyen le van nézve a srác,hogy az elképesztő,miközben kb. neki köszönhetjük a 2006-os BL döntős sikerünket,és még megannyi nagy meccset,nagyon vastagon benne van a csapat sikereiben Victor kolléga,sorsdöntő meccsen konkrétan 1hibájára emlékszem,amin elment a hajó,de utána a visszavágón ha nincs ő,akkor az 5-0-s meccsnél is nagyobb verést kapunk !
Nem értek egyet most veled, semmilyen következménye nem lesz a távozásának, maximum pozitív.
Nem tudom milyen a memóriád vele kapcsolatban,de én csak a 2012ből emlékszem nem 1 hibájára. Konkrétan a real ellen csinált legalább 3 elképesztő hibát (ezen a szinten ezek azok), amin elmentek a meccsek/párharcok.
Egy bravúrkapus Victor,de semmi több annál, sem kevesebb. Ő a pótolható kategória, persze okosan kell csinálni a pótlását, és az ilyen Reina-féléket el kell felejteni,mert akkor neked lesz igazad, és bajban leszünk.
Annyira egyértelmű, hogy pénzért megy el, hogy ugyanannyit ajánl a Barca neki, ha marad mint amennyivel az Anzsi hívja. Nem hiszem, hogy pénzkérdés ez az egész.Sanama írta:ide vissza ne jöjjön. ha tenyleg az anzsiba megy, akkor egyertelmu hogy a love miatt lecel le.shutterisland írta:az anzsi tökéletes választás lenne.
egyértelműen stabil kezdő lenne, egy erős, de nem top bajnokságban, és egy olyan csapatban, amely az aranyért mehet majd, és e mellé busásan meg is fizetik őt.
elvédeget ott pár évet néhány zsák pénzért, esetleg egy bajnoki címért, aztán szépen csendben visszavonul, és visszajöhet ide kapusedzőnek.
Mezner2 írta:Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit ! Annyira mélyen le van nézve a srác,hogy az elképesztő,miközben kb. neki köszönhetjük a 2006-os BL döntős sikerünket,és még megannyi nagy meccset,nagyon vastagon benne van a csapat sikereiben Victor kolléga,sorsdöntő meccsen konkrétan 1hibájára emlékszem,amin elment a hajó,de utána a visszavágón ha nincs ő,akkor az 5-0-s meccsnél is nagyobb verést kapunk !
Alcantara írta:Ehhez a témához csak egy rövid kérdést tennék fel.
Nem kívánok sem vitát, sem egyéb konfliktust gerjeszteni ebből.
A kérdésem: Honnan lehet ennyire biztosan tudni, hogy VV a világ legjobbja lábbal? Ugyanis itt sokan állandóan ezt írják.(ezeket olvasva Di Maria gólja játszódik le előttem általában)Ettől függetlenül alapvetően megbízható lábbal.
Kétségtelen, hogy a Barcelona játékának fontos eleme, hogy a kapus lábbal nagyon jó legyen. Más csapatok játékában ez nem kap olyan domináns szerepet, mint itt. Ez eddig rendben is van.
Viszont, hogy ennél fogva a világ összes kapusa gyengébb lábbal, szerintem felelőtlenség állítani.
ide vissza ne jöjjön. ha tenyleg az anzsiba megy, akkor egyertelmu hogy a love miatt lecel le.shutterisland írta:az anzsi tökéletes választás lenne.
egyértelműen stabil kezdő lenne, egy erős, de nem top bajnokságban, és egy olyan csapatban, amely az aranyért mehet majd, és e mellé busásan meg is fizetik őt.
elvédeget ott pár évet néhány zsák pénzért, esetleg egy bajnoki címért, aztán szépen csendben visszavonul, és visszajöhet ide kapusedzőnek.
Avagy ismét Eto'o csapattársa lesz, ha tényleg összejön az üzlet.S.Agüero írta:Official: Valdes will leave Barca at the end of this season it looks like he will join Anzhi #fcbarcelona
Akkor azt hiszem meg is van a tökéletes utód, már csak Peppel kell leboltolniGame90 írta:2. rész:sjd írta:A több kapus rossz lábbal 1. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=BhMF_Cxcij4
http://www.youtube.com/watch?v=_6t-wJrYJy4
2. rész:sjd írta:A több kapus rossz lábbal 1. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=BhMF_Cxcij4
Mi a reális összeg egy olyan kapusért, aki mondjuk a következő 6-10 évben stabilan fogja védeni a csapat kapuját?Chino írta:Itt inkább az a gond, hogy reális összegért nem nagyon találni a piacon olyan kapust, aki megfelelő pótlást jelentene. A top-kapusok mozdíthatatlanok, ráadásul nem is fiatalok. Na most itt van Courtois, illetve Ter Stegen akik alternatívát jelentHETNEK. Valdes egyelőre mindkettőnél jobb, nincsenek beilleszkedési gondjai, lábbal talán a legjobb a hálóőr, ami a taktikánknak szerves részét képezi. Igen voltak bakijai, de legalább annyit vissza is hozott bravúrokkal.
Vqaldes pedig nem Schmeichellel, Kahn-nal vagy van der Saar-ral kell összehasonlítani. Ők legendák, és VV-ről senki nem állította hogy az lesz, netán máris az, hanem hogy egy kitűnő kapus, aki még 3-4 évig megoldást jelentene.
Én is kiváncsi lennék Ter Stegenre vagy Courtois-ra, de valószínű, hogy idővel járna míg beilleszkednek, illetve nálunk egy kapusnak is rendesen bele kell tanulni a taktikába. Így pedig kérdéses ez mennyire menne vagy képesek lennének olyan teljesítményre mint amiért ide hoztuk őket. Más lenne a közeg és hatalmas a nyomás.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok valami Valdes-fan, a habz6ószájú kirohanásaitól pedig falra tudnék mászni, de egyelőre az lenne a legjobb a csapatnak ha maradna.
Akkor gondolom a pool elleni visszavágó kimaradt az életedből mert eléggé kompenzálta az odavágóbeli bakit. Spanyol szuperkupát pedig hagyjuk legalább annyira Tito és a csapat érdeme is a madridi első félidős betli.BarcasKrisz írta:, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.
Én még mindig nem értem, hogy ez miért ilyen nagy dolog? Ha most bemegyek a Pedro topikba, és beírom, h de hát a világ legjobb csatára, simán Messi szinten van, mert 3 meccsen is gólt lőtt a Realnak, meg BL-döntőn is betalált, szted nem röhögnének kicsit körbe?herlius írta:De ilyenkor ugye eszedbe jut pl a 2006-os vagy a 2009-es BL döntő is, vagy számtalna Klasszikus, ahol ő tartott minket életben? Csak a korrektség kedvéért...BarcasKrisz írta:Valdes-nél nem a technikai képességgel és a reflexekkel van gond, nála az "emeleten" vannak problémák. Minden évben van 2-3 mérkőzése, amikor elgurul nála a gyógyszer és iszonyat hülyeségeket csinál. Pontosan ezért nem kívánom, hogy maradjon, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.
Persze, és ezeket egy szóval sem említettem, csak VV-vel kapcsolatban mondtam, h szerintem nincs az elitben. A kapuskérdés mindig roppant kényes, én sem tudom, mi vagy ki a jó megoldás, annó jó döntésnek bizonyult, h türelmes volt vele a vezetőség. Kapusra nem szabad sajnálni a pénzt, ideális esetben 10 évre veszünk.Tarsi88 írta:Ez rendben is van, a felsoroltak a világ legjobb kapusai. A probléma az, hogy VV helyére nem a listáról fog érkezni valaki. Onnantól kezdve zsákbamacska a dolog nem vagyok benne biztos, hogy előre lépés lesz az a valaki aki érkezik és a kapus keresgélésre könnyen rámehet akár több szezonunk is.recrea írta: Nálam nem közelíti meg a Casillas, Neuer, Buffon, Schmeichel, Van der Sar, Kahn vonalat, azzal együtt, h tisztában vagyok, néha milyen gólokat kaptak/kapnak ők is.
Ez rendben is van, a felsoroltak a világ legjobb kapusai. A probléma az, hogy VV helyére nem a listáról fog érkezni valaki. Onnantól kezdve zsákbamacska a dolog nem vagyok benne biztos, hogy előre lépés lesz az a valaki aki érkezik és a kapus keresgélésre könnyen rámehet akár több szezonunk is.recrea írta: Nálam nem közelíti meg a Casillas, Neuer, Buffon, Schmeichel, Van der Sar, Kahn vonalat, azzal együtt, h tisztában vagyok, néha milyen gólokat kaptak/kapnak ők is.
Jaj, megint a BL döntök...ezeken egy nagy védése volt, Henry közeli ziccere, a többit egy tanult kapus megfogta volna. Én mondjuk klasszikusra sem emlékszem, amit ő hozott volna, múltkor kivédte a szemüket, ez igaz, de kikaptunk, bár erről legkevésbé ő tehetett. Ettől függetlenül semmi bajom sincs vele.herlius írta:De ilyenkor ugye eszedbe jut pl a 2006-os vagy a 2009-es BL döntő is, vagy számtalna Klasszikus, ahol ő tartott minket életben? Csak a korrektség kedvéért...BarcasKrisz írta:Valdes-nél nem a technikai képességgel és a reflexekkel van gond, nála az "emeleten" vannak problémák. Minden évben van 2-3 mérkőzése, amikor elgurul nála a gyógyszer és iszonyat hülyeségeket csinál. Pontosan ezért nem kívánom, hogy maradjon, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.
Ráadásul gondoljunk bele, mennyit lenne képes fizetni az Anzsi érte... Nagyjából az érte kapott pénzből meg is vehetnénk Hummelst.visca el barca írta:most olvasom h az anzsi 10 millás fizetést adna neki és ez kettővel több mint a mostani keresete. ennyi pénzre usem tud nemet mondani. reméljük
De ilyenkor ugye eszedbe jut pl a 2006-os vagy a 2009-es BL döntő is, vagy számtalna Klasszikus, ahol ő tartott minket életben? Csak a korrektség kedvéért...BarcasKrisz írta:Valdes-nél nem a technikai képességgel és a reflexekkel van gond, nála az "emeleten" vannak problémák. Minden évben van 2-3 mérkőzése, amikor elgurul nála a gyógyszer és iszonyat hülyeségeket csinál. Pontosan ezért nem kívánom, hogy maradjon, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.