Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem olyan gyenge ez, Alexist leszámítva.neobarca írta:Azért ez a kezdő nem semmi. Ilyen gyenge felállással szem idén még nem is kezdtünk. Ugyanakkor az a vicces, hogy abszolúte nem mondanám reménytelennek.Sok ligában ez egy erős csapatnak számítana...
![]()
![]()
Azért ez a kezdő nem semmi. Ilyen gyenge felállással szem idén még nem is kezdtünk. Ugyanakkor az a vicces, hogy abszolúte nem mondanám reménytelennek.BritishKnight írta:kezdő: Pinto - Alves Pique Bartra Montoya - Thiago Song Iniesta - Alexis Cesc Tello
Olvastam én is.Gareth Tello írta:Utóbbi négy játékos vérében tiltott szereket mutattak ki, de nem tiltották el őket, mert szeret minket az UEFA és Platini bácsi.salas9 írta:
Az UEFA (már sokadszorra...) ismét doppingellenőrzést tartott a Barcelonánál. Az első csapatból 10 ember (Mascherano, Bartra, Dos Santos, Pinto, Alexis, Adriano, Sergio, Puyol, Pedro és Alves) vett részt a vizsgálatokon.
Utóbbi négy játékos vérében tiltott szereket mutattak ki, de nem tiltották el őket, mert szeret minket az UEFA és Platini bácsi.salas9 írta:A mai edzésen Pedro és Adriano már (majdnem teljes értékűen) a csapattal tudott edzeniA fiataloktól most Oier és Deulofeu volt fent a tréningen
![]()
Az UEFA (már sokadszorra...) ismét doppingellenőrzést tartott a Barcelonánál. Az első csapatból 10 ember (Mascherano, Bartra, Dos Santos, Pinto, Alexis, Adriano, Sergio, Puyol, Pedro és Alves) vett részt a vizsgálatokon.
Az valóban örjítő. Meg ezek is, amiket összehordtál. Ilyen emeberek Iniestát, Xavi-t és Puyol-t is eladták volna, amikor annyi idős volt, mint most Thiago.göndör írta: 3. Az meg egyenesen örjítő amit Alves a védelem bal oldalán produkál.
Tőlem ilyet nem nagyon láthattál - ha pedig nem arra reagáltál, amit írtam, akkor félreérthető voltál.Chino írta:Azért azt nagyon bírom, hogy amikor Xavi játszik ő van lehúzva, hogy lassú, körülményes, rég nem az igazi, miért nem játszik Thiago a helyén stb.
az ilyen szélsőséges vélemények éppen annyira fölöslegesek, mint az őt kezdőbe követelők.göndör írta:1. Meccs közben hallom, hogy Thiagót vinné az apja, miként ezt már korábban is kinyilatkozta. Csak már tenné meg végre. Nagyképű, felelőtlen játékos, számtalan hibát vétett meccsek során. Tudása max. a Barca B. szintjét üti meg.
mondjuk 2-1-es állásnál a 80. perc körül jöhetett volna ő is simán.max deulofeu-t lehetett volna még a végén, én hoztam is volna, de ez mondjuk érthető, hogy nem akartak vele kísérletezgetni.