Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te is sokat olvasod a fórumot...Hernan írta:Ja és Oleguer! Eddig csak őt istenítettétek h mien jó meg h nemkell mer ő tökéletes ott hátul most meg mindenki fikázza h mien [auto_cenzúra]. Sztem se barca szintű játékos, de erre már rájöttem elég régen.
ez valóban bosszantó, Amigo!Boixos írta:okés, okés, nézhetjük a dolgok praktikus oldalát is, de akkor is rohadtul bosszantó, h egy bíró kellett ahhoz, h ez a szitu így legyen!
Én mondjuk azért nem varrnám Ezquerro nyakába a meccset!!!Silvanus írta:
3:2-nél Ezquerro nem akkora tuskó, hogy ellövi az üres kapu felett a labdát, hanem leadja az épp ott üresen álló Maxinak
Ez így van! De sajnos tudod ez már a "Ha a nagyanyámnak pö..e lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám..." esete, azaz HA nem kapunk akkor ott 5 perc alatt 3 gólt, HA 3:2-nél Ezquerro nem akkora tuskó, hogy ellövi az üres kapu felett a labdát, hanem leadja az épp ott üresen álló Maxinak, HA az utolsó percben a bíró nem fúj be egy kamu 11-est a Zaragozának... folytassam?Boixos írta:Viszont azt sem kell elfelejteni, h volt egy első meccs is, ahol bohóckodva zakóztunk le 4-2re. ha ott komolyan veszik a meccset, és rijkaard sem villantja meg a taktikai zsenialítását (puyol kifelejtésével), akkor most nem itt tartanánk.
Ha továbbjutott volna a Barca azt a pirosat tuti eltörölték volna annyira jogtalan volt!!!Ronal.10 írta:Ronaldinho kiállitása::Az Aranylabdás,Az év focistája.....az arany NIKE cipöjével rálépett egy kecseg lábujjkörmére....na szóval![]()
![]()
(Real ellen nem is játszhatna...)