gyertek, nagyon elfogytunk mostanában.
én nyíltan kimondom, jobban szeretem azt a fórumot, és jobban be tudtam oda, abba a közösségbe illeszkedni (persze ezt arányosan kell nézni annak tekintetében, hogy ott a rivális szurkolói vannak, itt meg ugye a saját csapatom szurkolói) mint ide, illetőleg sokkal jobban ismerem azt a fórumot, a szokásokat, az erőviszonyokat és a felhasználókat.
nem beszélve arról, hogy nyilván sokkal izgalmasabb idegenebb közegben a kisebbséget (

) képviselni.
de valahogy ott (a real vs barcát leszámítva persze) sokkal több topicban jutok közös nevezőre az emberkékkel, és nincs több ellenszenves ember, mint itt.
a "saját hozzászólásaim" menüpont pedig a legjobb, itt is lehetne.
van 4-5 emberke, akikre nem kell reflektálni (legjobb skipelni őket) viszont a többség rendes szerintem.
nagyon sok olyan arc van, akiről érezhető, hogy jó fej, csak rühelli a barcát (most mindegy, miért...) és ez visszaüt úgyis valahol.
moderációra figyelni kell, könnyebben repkednek az emberkék, nem szeretik, ha a barcások aktívak...és nem 1 hét, hanem 2 a ban.
a kultúrált véleménycsere pedig IGENIS LEHETSÉGES ott, csak szerencse kell hozzá, hogy a legnagyobb barca haterek pont ne kapcsolódjanak bele.
ajánlom CS0ki(!!!), vanilla sky(!!!), matt009(!!), anyaka(!!) hsz-eit bármilyen témában, de vannak olyanok, akiket barcás témábak nem igazán, sőt, de amúgy érdemes lehet olvasni : r24,faust,tbone,sierra,flaco,buitre,nmate91,kerlon,samy,cart,pheco és persze h.e.h.e.

(a teljesség igény nélkül)
egyébként aki kerüli a barcás témákat, betonbiztos tag lehet, mint messideco,soadroli,és még jópáran.
gyertek, GT te főleg, rád kíváncsi vagyok, mit hozol össze.