Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó nyilván nem törvényszerű, hogy ha valaki túlsúlyos, az zabagép, de azért többnyire nem véletlen az a pár plusz kiló, plusz valószínűleg nagy százalékban hatékonyabbak ezen a téren.lui1698 írta: Ez amúgy szintén egy nagyon nagy tévedés, hogy aki túlsúlyos az nagyon sokat tud zabálni. Persze, nyilván nem salátán, meg fitnessz menün él, de nekem van olyan 70 kilós ismerősöm aki napi szinten megzabál egy kiló kenyeret egymaga, és akkor még a komoly kosztról nem beszéltünk.
Ez amúgy szintén egy nagyon nagy tévedés, hogy aki túlsúlyos az nagyon sokat tud zabálni. Persze, nyilván nem salátán, meg fitnessz menün él, de nekem van olyan 70 kilós ismerősöm aki napi szinten megzabál egy kiló kenyeret egymaga, és akkor még a komoly kosztról nem beszéltünk.Stalkyard írta:Easy job, felbérelnék egy túlsúlyos városlakót a sok közül, aztán 30-70%-ban osztoznánk a díjon, elvégre az öltetgazda én voltam, ráadásul ő még jól is lakott cserébe.Tarsi88 írta:
Van egy mr. Grizzly nevezetű szörnyetegük: 1kg húspogácsa, 0,5 kg zöldség, 1 kg zsemle... Ha sikerül elfogyasztani 55 perc alatt fizetnek neked 5000 forintot
Easy job, felbérelnék egy túlsúlyos városlakót a sok közül, aztán 30-70%-ban osztoznánk a díjon, elvégre az öltetgazda én voltam, ráadásul ő még jól is lakott cserébe.Tarsi88 írta:
Van egy mr. Grizzly nevezetű szörnyetegük: 1kg húspogácsa, 0,5 kg zöldség, 1 kg zsemle... Ha sikerül elfogyasztani 55 perc alatt fizetnek neked 5000 forintot
Ezzel egyet értek. Nyáron ültünk be haverokkal egy helyre kajálni, én nem vagyok nagy étterembe járós, mondom rendelek egy adag milánóit, az elég kiadós is tud lenni, meg annyira elcseszni se lehet. Hát erre, kihoznak nekem egy marék szétfőtt tésztát (nem vagyok egy ilyen hű, de nagy kajasznob, de a szétfőtt tésztát annak nyomnám le a torkán aki megfőzi), rajta egy kanál mártás, kb. 3 szem darálthús, kis kecsap meg egy minimális sajt. 1500-at kértek érte. ':roll:'Mihu írta:A kajás témához hozzászólva, kicsit kitágítva a kört, nem bírom megérteni, hogy aki nyit egy kajáldát, az miért nem ad a minőségre. Az lenne a lényeg, hogy olyan ételt készítsen, amit élvezettel egyen az ember, és mikor megette, akkor az legyen, hogy de jó volt, nem pedig az hogy hát...ettem már jobbat is...
Na, még ez is egy gyönyörű dolog, hogy gyros néven miket nem mertnek árulni. Én is jártam már úgy, hogy mikor kinyitottam a dobozt, hálát adtam az égnek, hogy nem dohányzott senki a közelben, mert annyi olaj volt rajta, hogy leégett volna a fél megye.Mihu írta:gyros
Na, az érdekelne, hogy ezt a micsodát hol lehet beszerezni? Bemegyek a henteshez nem fog elküldeni anyukámhoz?Tim írta:vesefaggyúval
Ha esetleg Győr felé jártok mindenképpen nézzetek be a Mackó Kuckóba. Saját készítésű húspogácsa, jó árak, magasan a legjobb burgerező ahol eddig ettem, kár hogy röpke 250 km-re vanTim írta: Például én,és Lui koma isViszont egy normális burger ott kezdődik,hogy a hús nem mirelit,hanem ott előttem csapják a vaslapra,és alapvetően marhából van(némi vesefaggyúval persze,mert alapvetően a marha hús kissé száraz). Sarkalatos pont a buci,jobb helyeken szintén helyben készül,esetleg valami normális pékségből származik. A zöldség minden esetben friss,roppanós. Szószok öntetek opcionálisan választhatók.
Ha ezek a feltételek teljesülnek,nem is sok az 1500,sőt..Például a Magic Burger ilyet tud,amiről a városban blogról értesültem.
Az elkeseredett Luinak pedig ajánlom a Burger blogot ami nem meglepő módon, a burgerekről szól,vidéki viszonylatban is. Ne rettentsen el hogy rendszeresen tesztelnek mekis,és burger kinges hamburgereket is.
Azt viszont nem értem,ha bármelyik blogban megdicsérnek egy kajáldát,termelőt,terméket,stb..mindig van legalább egy idióta aki szerint ez egy fizetett hirdetés
Egy korábbi témához szólnék hozzá,mert ez azért elég alaposan szúrja a szememet!csababarca írta:csak annyi,hogy ugyanolyan bulvár mindkettő, ezért aki az egyiket a kezébe veszi, az a másikat is fogja, mert érdeklik az ilyen "botrány" könyvek.recrea írta:Ezt a logikai sort fejtsd már ki bővebben, légy szíves.csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Például én,és Lui koma issjd írta: De amúgy ki adna ki 1500 Ft-ot egy hamburgerért?![]()
![]()
Én abszolút úgy vagyok vele, h ha szánnék annyi pénzt kajára (de nem szánok), biztos valami normálisabb dolgok vennék. (És most kénytelen leszel reagálni)
Most akkor kivételesnek érzem magam, mert én életem 18 évében már jó sokszor ettem igazi hamburgert, ráadásul nem is 2000 forintért.lui1698 írta:szóval én még 2000-et se sajnálnék, ha végre közel 24 év földi lét után ehetnék igazi hamburgert.![]()
Igen, mindannyian ismerjük Kash-tTim írta: Most egy kicsit eljátszottam a gondolattal,hogy kiadom magam magam valaki másnak![]()
Jó hát nyilván nem a legnagyobb és leginkább magabiztos gyökereket kell meggyőzni az embernek (én is csak egyszer álltam le vitatkozni Brendel Mátyással), én leginkább a posztra szoktam reagálni, nem arra, h az elmaradhatatlan trollok mit gondolnak.Tim írta:De az a helyzet hogy read only módban működök,bár sokszor akkora hülyeségeket írnak,hogy úgy érzem muszáj lenne reagálnom..De miért bonyolódnék vitába olyan nyomorulttakkal akik szerint egy 1500 forintos hamburger már burzsuj kategória,a bornak egyszerűen "bor szaga" van,és szeretett hazánkban minden a legnagyobb rendben . Nehéz ügy..
Én egy hete ettem kb. a városban egy elég jónak mondott hamburgeresnél, 1100 forintot fizettem, de nekem ugyan az a mirelit húsos tömegcucc volt, amit mindenhol lehet kapni (mondjuk legalább nem ripproppos zsömle volt...), szóval én még 2000-et se sajnálnék, ha végre közel 24 év földi lét után ehetnék igazi hamburgert.Tim írta:akik szerint egy 1500 forintos hamburger már burzsuj kategória
Most egy kicsit eljátszottam a gondolattal,hogy kiadom magam magam valaki másnaksjd írta:És Téged milyen néven ismerhetünk akkor a blogok világában? (Azt hiszem ez így lenne most már korrektTim írta: Akkor jól tippeltemÉn kimondottan szeretem a blogokat,rengeteg el is van mentve a könyvjelzőkbe,és "megütötte" a szemem a név meg persze mellette a blog címe.
)
Boston konteo:
http://sorkoz.blog.hu/2013/04/21/konspiracios_vasarnap
Ami ebben tényleg érdekes és elgondolkodtató az a CISPA aktualitása, és h ez az esemény mennyire kapóra jött.
És Téged milyen néven ismerhetünk akkor a blogok világában? (Azt hiszem ez így lenne most már korrektTim írta: Akkor jól tippeltemÉn kimondottan szeretem a blogokat,rengeteg el is van mentve a könyvjelzőkbe,és "megütötte" a szemem a név meg persze mellette a blog címe.
Akkor jól tippeltemsjd írta:Sajnos a blog adatvédelmi szabályzata értelmében nem szolgáltathatjuk ki a tagok személyes információit. (Ráadásul ilyen homályos indokolt adatkérésre, mint hogy "pusztán a kíváncsiság vezérel", végképp nem.)Tim írta:Inkább jelentkezzen az a smokingbarrels tag aki danialves néven szokott kommentelgetni máshol. Pusztán a kíváncsiság vezérel.
Amúgy én volnék az
Én bele is egyeznék, megyünk hűséget esküdni neki?Tarsi88 írta:Úgy tűnik, hogy az én szépséges sárkány anyukámnak nem elég a 7 királyság, az egész föld királynője akar lenni
"Mi úgy véljük, hogy az zúgó/morajló hangok nagyban hasonlítanak a Skyrim (egy számítógépes játék) sárkányaihoz."
Na, csak félig lett igazamDeus írta:
Sajnos a blog adatvédelmi szabályzata értelmében nem szolgáltathatjuk ki a tagok személyes információit. (Ráadásul ilyen homályos indokolt adatkérésre, mint hogy "pusztán a kíváncsiság vezérel", végképp nem.)Tim írta:Inkább jelentkezzen az a smokingbarrels tag aki danialves néven szokott kommentelgetni máshol. Pusztán a kíváncsiság vezérel.
Ez olyan, mint a jósdás műsor. Azt is azért csinálják, mert van sok hülye, aki vevő rá. Nem nekem, nem neked, hanem a sok hülyének. Ez is ugyan az. Amíg van rá kereslet, beszélnek róla, felfigyelnek rá, addig csinálja. Ő se a normális gondolkodású embereknek beszél, hanem azoknak, akik manipulálhatók, akiknek van valami gond az agyban...Capon írta:http://www.youtube.com/watch?v=ShrY6V514dI
Politikát nem belekeverve mert ez színtisztán csak az emberi hülyeségről szól. Ez mindkét oldal részéről orvosi eset lenne.
Édes istenem. Normális körülmények között ezt az embert a saját családja lapáttal agyonverné a falú szélén mert olyan hülye, erre a TV-ben oszthatja az észt, és van is rá vevő. Kééész. Az emberi hülyeség tényleg határtalan.