Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.04.25. 16:44:41

http://www.hatharom.com/2013/04/25/szab ... -foto?sl=1

És persze, hogy szerb.
Én mondom, soha ne költözzetek át Szerbiába, én itt élek, igaz Vajdaságban, de magyanak mondom magam. És hát enyhén szólva, nem valami jó itt sem az élet...
Kép

Titi - The Legend!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.25. 16:32:13

zolix10 írta:Segítene valaki?

Leírná nekem valaki, mikor és hány hozzászólás múlva változik meg a rangom? Előre is köszönöm!
Szorgosan gyűjtögesd, hogy elnök legyél.
Bár, ha benyomsz egy nutellás sztorit, mint én, akkor még magad választhatsz is. 8) :mrgreen:
zolix10
Barça B

2013.04.25. 15:00:14

TT írta:0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa"
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"

amúgy olvasgassad a moderálás topicot, mindent megtalálsz
Köszönöm szépen!
Kép
Kép
Kép
TT
Capitá del Barça

2013.04.25. 14:55:54

0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa"
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"

amúgy olvasgassad a moderálás topicot, mindent megtalálsz
zolix10
Barça B

2013.04.25. 14:53:09

Segítene valaki?

Leírná nekem valaki, mikor és hány hozzászólás múlva változik meg a rangom? Előre is köszönöm!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.04.25. 10:55:53

El fanático írta:
Kalap1988 írta:
Nyilván mindenkinek mások a lehetőségei, ezért nem is mondom, hogy ezt vagy azt tegyétek, de ha lehetőségetek van rá, akkor vidéken minél több háztájit szerezettek be. Én itt lakom Nógrád megye alatt ( Verőce, 5 km Nógrád megye határa, Katalinpuszta) és hát nagyon kevés húst veszünk boltban, van birkánk, vágunk disznót ( nem saját hizlalás), vannak csirkéink, nyáron kacsát is nevelünk minden évben legalább 10-et. Ami kis földünk van (nem sok) megműveljük és a többi, és a többi. Nyilván épp a marhát emlegettétek, azt nem nagyon eszünk, mert nekünk sincs pénzünk rá, néha-néha leesik egy kicsi, de amúgy elég olcsón megoldunk mindent és ezek épp hogy sokkal jobb minőségűek, mint amikhez Pesten hozzá lehet jutni ( vagyis van Pesten is olyan minőség, de horribilis árakon, nekünk meg kb önköltségi). Próbálkozzatok ha tudtok. Nógrád megye amúgy tényleg nagyon hallott, sokat járok arrafelé ( most is épp Diósjenő mellett termelünk magunknak fát), pedig szörnyű, mert az ország egyik legszebb megyéje ( mondjuk BAZ is...) , óriási lehetőségek lennének benne. Turizmus, erdő-, és vadgazdálkodás, mezőgazdaság olyan irányzatai, amik egy ilyen hegyvidéki környéken folytathatóak ( állattartás, gyümölcsök, málna, eper stb-stb) és abszolút nincsenek kihasználva. Szóval mindent meg kell próbálni, tudom, hogy nehéz, mi is munka mellett csináljuk, magam gyakorló újságíróként és történelmet tanulóként, de a többiek is a családban. Meggyőződésem, hogy csak így juthatunk előre országos szinten is.
Oh, hát igen - a Börzsöny :) Imádjuk, szoktunk járni túrázni és pont Diósjenőről szeretünk fölmenni :)
Ahogy a 'neten nézegettem, a faluban eléggé ráálltak a falusi turizmusra / mennyire megtérülő befektetés, az kérdés?! / mert a békebeli '60 -'80as évek kulcsosházai már talán meg sincsenek, a hotelek pedig megfizethetetlenek / a Szt. Orbán például Nagybörzsönyben /

A többihez:

Nekünk egyrészt szerencsének van, mert bár a férjemmel panelben lakunk, de anyuék kertes házban, anyósom pedig falun, így mindig kapunk friss házi zöldségeket, gyümölcsöket / de bőven kell a zöldségesbe is járni /
Állatot már csak anyósom tart / kacsa és tyúk / disznót már nem bír, mert egymagáról szinte nem is marad ételmaradék, a hízótáp drága és csak azon tartani semmivel sem jobb, mint a bolti hús.
Annak a falunak a határában volt nekünk is 2 telek, de el kellett! adni, mert - nem biztos, hogy ezt jól tudom - volt úgy bő 7-8 éve az a lehetőség az önkormányzatoknak, hogy kapnak pár millió forintot ha "nem idén barnult" családokat fogadnak a falujukba és felhúznak számukra ilyen szociális házakat. Az aranyos polgármester köszönte és a falu határába meg is valósult a dolog, aztán mindenki menekült és bagóért kényszerült eladni a telkeit, víkendházait - mint mi is. Nénikéméknek volt szép tégla építésű víkendházuk - 1 szoba+konyha+ kamra+ üvegezett nagy veranda benne az egész berendezés - szekrény, ágy, gáztűzhely, asztal, edények - minden - meg rendes nagy szerszámtároló kb.15 négyzetméteres, benne Robi kapa, vegyszerek, permetező, kézi szerszámok és mellette épített ólak, betonozott alapú disznóóllal és ez egy kb. 3-4 hektáros telken - mindezt azért írom, hogy ezt MIND! ahogy van 'zusammen annyiért bírták eladni, hogy éppen csak be tudták vezettetni a gázt 3 konvektorral az olcsóbb lemez-fajtából. / 450 ezer forint / Ez volt 1999-ben.

Nógrád megyében a bogyós gyümölcs termesztés fellegvárának számító Drégelypalánkról származik édesapám és ott illetve a szomszédos Honton élnek a rokonaink, így biztosan állítom, hogy amiből a falu szépen virágzott és épült, mára már nincs semmi.
A málna és a piros ribizli ára több évben is annyira kevés volt, hogy sokan inkább hagyták a bokrokon megrohadni - már amikor átvették, mert voltak évek, amikor át se vették, mert nem kellett. Kivéve a gurulós málna / mert van ún. lé-málna is / de röhejes összegekért. A szörpüzem bezárt.

Bár most a kézműves ipar fellendülésével az egyik tehetős falubéli csinál egy szörp,-és lekvár készítő kis üzemet és eléggé bejönni látszik a dolog.
Legalább pár falubélinek tud munkát adni és átveszi a leszedett gyümölcsöt, de a régi világ, hogy minden család összeszedte az esküvőkre meg a stafírungra valót a gyerekeinek a gyümölcsbő' az már csak a múlt.
Hát igen, nekem is a kedvenc kis hazai hegységem a Börzsöny :) A falusi turizmussal kapcsolatosan én azt látom, hogy ha nem javul az élet minden egyéb területe, akkor sosem lesz igazán hatékony gazdaságfejlesztő eszköz önmagában. Hiszen a természeti tájon és a történeti emlékeken túl a rendezett életvitel, a gondozott kertek, nyugodt, boldog élet, ami vonzza a turistákat. Márpedig épp Diósjenő, az ami példa arra, amit írtál: Tömegével költöztették be a nem az idén barnultakat és többségükben sajnos nem olyanokat, akik nem akarnak beilleszkedni. Egy ilyen településre ki akar menni pihenni, bármennyire is szép a környezet és ott van a nógrádi vár mellette? Apropó utóbbi: Ha jól tudom Diósjenőn van az egyik útépítőcég székhelye, mégis mind ott, mind pedig a szomszédos Nógrádon járhatatlanok az utak. A várat úgy ahogy elkezdték renoválni, gyermekkoromban még csak pár kavics volt, ma pedig szép és ép bástyája, tornya van, de ez még mindig kevés. Nem beszélve arról, hogy nézzük meg, hogy egy nyugati, német vagy francia kistelepülés fele ekkora jelentőségű vár mellett is miként használja ki azt, hogy néz ki és milyenek a lehetőségek. Egy Nógrád méretű település ott simán szinte kizárólag abból él. Azért ez nem egy aprócska és jelentéktelen vár volt...De nincsenek utak, nincs meg a megfelelő kiszolgáló rész és a többi...
Disznót mi is azért nem tartunk, mert nem éri meg sajnos, ahhoz nem csak sok moslék kell, de nem árt a saját takarmány is, az nincs, viszont venni szoktunk, aztán annyit kimérünk belőle, hogy kijöjjünk kb 0-ra. Sajnos ismerem a nógrádi valóságot én is azért írtam, hogy lehetőségek lennének, de ahhoz gyökeres változtatásokra lenne szükség. Helyben a kis közösségek összefogása talán segíthetne. Pl a szövetkezeti rendszerben már tán a bogyós gyümölcsöket is megérné eladni. Ugyanis a felvásárlók az esetek 90%-ban a legnagyobb gazemberek. Ha jól emlékszem tavaly a nógrádi málnásoktól ( az sem kis fellegvár) 350 ft-ért vették át a málna kilóját miközben menj el a zöldségesbe és próbálj meg venni.. Az a baj, hogy nagyon kiszolgáltatott egy-egy gazda az ilyen embereknek. Ezért kellene összefogni és a szövetkezet közvetlenül a vevőknek adhatná a gyümölcsöt ( illetve épülhetne rá feldolgozóipar is, hagyj ne soroljam, hogy hányfajta termékbe kerülhet málna pl) , nem menne át nagyon sok kézen. Nyilván ezt leírni könnyebb, mint megvalósítani, nálunk sem működik Verőcén, pedig hidd el, hogy mindent megteszek érte, de terjeszteni kell "igét" és akkor előbb-utóbb létrejöhet. Minél több ember foglalkozik ezzel, dugja össze a fejét, annál előbb létrejöhetnek ötletek, amik az enyémtől sokkal jobbak is és egy falu sajátosságaira vannak rászabva. A vidék így tud kitörni, ha ez nem történik meg, akkor a tisztességes emberek a városokba és külföldre menekülnek, a legszebb falusi vidékeink helyén pedig nyomortelepek jönnek létre, mint ahogy már eddig is sok helyen megtörtént ( Lyukóvölgy). Még tán nincs késő... Amit a végén is írsz az teljesen igaz, ezért gondolom, hogy több lábon kell állni és a gyümölcsből is minél nagyobb hozzáadott értékű termékeket készíteni. Tehát ha valamely külföldről behozott gyümölcs olcsóbb, mert tömegtermék, akkor fel kell dolgozni, szörpöt, pálinkát készíteni belőle, sőt, továbbmegyek, a tejes gazdákkal gyümölcsjoghurtot és a többi. A tömegtermeléssel szemben így tudunk valami mást, többet, értéket létrehozni, ami fenntartható. Ez országos szinten is igaz, szörnyű amikor egy 60 hektáros gazda a felébe a kukoricát ültet, a másik felébe gabonát és annyi... Persze kell ez is, de ha utána csődbe megy, akkor ne lepődjön meg, kis ország vagyunk, elárasztanak mindenféle szennyel, nem tudunk ezeken a területeken versenyre kelni.
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.25. 10:17:47

sjay írta:
zola8787 írta:
Az ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.
BAZ megyei vagyok :D Kihívnálak 1 versenyre :D
Szerintem mindenkinek a saját megyéjében a legrosszabb a helyzet, mindaddig míg nem látogatott el a BAZ - SzSzB duóba..
Megmondom őszintén, elég sokat járok a BAZ-Heves-Nógrád környéken, és olyankor a kocsiban ülve, és nézegetve a tájat, a házakat, embereket, mindig hálát adok az Istennek, hogy nem ide születtem...Szabolcs ezekhez képest egyáltalán nem vészes. Nyiregyen például elég sok lehetőség van a munkára. Csomó gyár, építőipar azért szépen ment 2009ig, és az a cég, amelyik ki mer mozdulni Szabolcsból, az még mindig megy...aztán plázák, nagy bevásárlóközpontok, ilyesmi. Pl Salgótarján, Eger vagy Miskolc ilyen szempontból szerintem kevesebb lehetőséggel kecsegtet, mint Nyíregyháza. És ha azt nézed, akkor igazából nincsenek nagy távolságok, és a közlekedés is azért jónak mondható. Még a falukból kifelé vezető utak se olyan rosszak, mint pl az előbb említett 3 térségben. Hevesben és Borsodban a kis településeken valami egészen katasztrofális útviszonyok vannak.

Úgyhogy én mindig azt mondom, hogy szerencsés vagyok, hogy korábban Nagyhalászban, most pedig Nyiregyen élek, nem pedig Sajókazán, vagy Salgótarjánban, mert sokkal több lehetőségem van.

Szerk: Azért hagytam bent mind a 3 előzményt, mert így egyértelmű, hogy miről beszélek. De ha szabályellenes, akkor légyszi ne az enyémet töröljétek, hanem az enyémből valamelyik idézetet. Nem jókedvemből gépeltem ennyit...
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2013.04.25. 09:04:27

Kalap1988 írta:
Nyilván mindenkinek mások a lehetőségei, ezért nem is mondom, hogy ezt vagy azt tegyétek, de ha lehetőségetek van rá, akkor vidéken minél több háztájit szerezettek be. Én itt lakom Nógrád megye alatt ( Verőce, 5 km Nógrád megye határa, Katalinpuszta) és hát nagyon kevés húst veszünk boltban, van birkánk, vágunk disznót ( nem saját hizlalás), vannak csirkéink, nyáron kacsát is nevelünk minden évben legalább 10-et. Ami kis földünk van (nem sok) megműveljük és a többi, és a többi. Nyilván épp a marhát emlegettétek, azt nem nagyon eszünk, mert nekünk sincs pénzünk rá, néha-néha leesik egy kicsi, de amúgy elég olcsón megoldunk mindent és ezek épp hogy sokkal jobb minőségűek, mint amikhez Pesten hozzá lehet jutni ( vagyis van Pesten is olyan minőség, de horribilis árakon, nekünk meg kb önköltségi). Próbálkozzatok ha tudtok. Nógrád megye amúgy tényleg nagyon hallott, sokat járok arrafelé ( most is épp Diósjenő mellett termelünk magunknak fát), pedig szörnyű, mert az ország egyik legszebb megyéje ( mondjuk BAZ is...) , óriási lehetőségek lennének benne. Turizmus, erdő-, és vadgazdálkodás, mezőgazdaság olyan irányzatai, amik egy ilyen hegyvidéki környéken folytathatóak ( állattartás, gyümölcsök, málna, eper stb-stb) és abszolút nincsenek kihasználva. Szóval mindent meg kell próbálni, tudom, hogy nehéz, mi is munka mellett csináljuk, magam gyakorló újságíróként és történelmet tanulóként, de a többiek is a családban. Meggyőződésem, hogy csak így juthatunk előre országos szinten is.
Oh, hát igen - a Börzsöny :) Imádjuk, szoktunk járni túrázni és pont Diósjenőről szeretünk fölmenni :)
Ahogy a 'neten nézegettem, a faluban eléggé ráálltak a falusi turizmusra / mennyire megtérülő befektetés, az kérdés?! / mert a békebeli '60 -'80as évek kulcsosházai már talán meg sincsenek, a hotelek pedig megfizethetetlenek / a Szt. Orbán például Nagybörzsönyben /

A többihez:

Nekünk egyrészt szerencsének van, mert bár a férjemmel panelben lakunk, de anyuék kertes házban, anyósom pedig falun, így mindig kapunk friss házi zöldségeket, gyümölcsöket / de bőven kell a zöldségesbe is járni /
Állatot már csak anyósom tart / kacsa és tyúk / disznót már nem bír, mert egymagáról szinte nem is marad ételmaradék, a hízótáp drága és csak azon tartani semmivel sem jobb, mint a bolti hús.
Annak a falunak a határában volt nekünk is 2 telek, de el kellett! adni, mert - nem biztos, hogy ezt jól tudom - volt úgy bő 7-8 éve az a lehetőség az önkormányzatoknak, hogy kapnak pár millió forintot ha "nem idén barnult" családokat fogadnak a falujukba és felhúznak számukra ilyen szociális házakat. Az aranyos polgármester köszönte és a falu határába meg is valósult a dolog, aztán mindenki menekült és bagóért kényszerült eladni a telkeit, víkendházait - mint mi is. Nénikéméknek volt szép tégla építésű víkendházuk - 1 szoba+konyha+ kamra+ üvegezett nagy veranda benne az egész berendezés - szekrény, ágy, gáztűzhely, asztal, edények - minden - meg rendes nagy szerszámtároló kb.15 négyzetméteres, benne Robi kapa, vegyszerek, permetező, kézi szerszámok és mellette épített ólak, betonozott alapú disznóóllal és ez egy kb. 3-4 hektáros telken - mindezt azért írom, hogy ezt MIND! ahogy van 'zusammen annyiért bírták eladni, hogy éppen csak be tudták vezettetni a gázt 3 konvektorral az olcsóbb lemez-fajtából. / 450 ezer forint / Ez volt 1999-ben.

Nógrád megyében a bogyós gyümölcs termesztés fellegvárának számító Drégelypalánkról származik édesapám és ott illetve a szomszédos Honton élnek a rokonaink, így biztosan állítom, hogy amiből a falu szépen virágzott és épült, mára már nincs semmi.
A málna és a piros ribizli ára több évben is annyira kevés volt, hogy sokan inkább hagyták a bokrokon megrohadni - már amikor átvették, mert voltak évek, amikor át se vették, mert nem kellett. Kivéve a gurulós málna / mert van ún. lé-málna is / de röhejes összegekért. A szörpüzem bezárt.

Bár most a kézműves ipar fellendülésével az egyik tehetős falubéli csinál egy szörp,-és lekvár készítő kis üzemet és eléggé bejönni látszik a dolog.
Legalább pár falubélinek tud munkát adni és átveszi a leszedett gyümölcsöt, de a régi világ, hogy minden család összeszedte az esküvőkre meg a stafírungra valót a gyerekeinek a gyümölcsbő' az már csak a múlt.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 20:34:36

lui1698 írta:Khm... akarod mondani, regeltem, te meg megjegyzéseket tettél az avámra. Márpedig Bill Murray-t soha nem kritizáljuk, főleg, ha zombi. :D
Ezt nézd el nekem, ha lehet. :oops: :mrgreen:
(Amúgy amikor megpillantottam azt az avát, el sem kellett olvasnom alatta a nevet, rögtön tudtam, hogy te vagy az. :lol:)
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.24. 19:57:35

Gareth Tello írta:(Amúgy rájöttem, hogy miattad kaptunk ki tegnap, aznap regeltél oda... :lol:)
Khm... akarod mondani, regeltem, te meg megjegyzéseket tettél az avámra. Márpedig Bill Murray-t soha nem kritizáljuk, főleg, ha zombi. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 19:55:32

lui1698 írta:Köztük mi is. :mrgreen:
Ahogy mondod. :mrgreen:
(Amúgy rájöttem, hogy miattad kaptunk ki tegnap, aznap regeltél oda... :lol:)
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.24. 19:53:10

Gareth Tello írta:Többségük a madridom.hu oldalra távozott.
Köztük mi is. :mrgreen:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 19:52:03

zalazs88 írta:nem tudom hogy hova írjam de az lenne a kérdésem hogy mi történt a madridista oldallal? hova tüntek az emberek?
Többségük a madridom.hu oldalra távozott.
Hogy miért is, arról, ha minden igaz, hamarosan megjelenik a fenti oldalon egy írás. (Lehet, hogy már ki is rakták, csak nem hozza be az oldalt a Firefoxom.)
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.04.24. 18:00:44

El fanático írta:A férjem óriási hamburger-fan / én többe nézek egy jó tojásos lecsót a magam részéről :D / és nagyon szerencsés, mert én ezt is otthon friss hozzávalókból megsütöm.
Igen, a bucit is és a húst is :) Pizzát sem rendelünk soha, mert azt is sütök - 20 perc alatt bedagasztom a tésztát hozzá, nem nagy meló.

A minőségi hozzávalók felkutatása már bajosabb, főleg vidéken / Nógrád megye - a sötét folt Magyarország térképén / - itt nincs friss marhahús, csak fagyasztottan vákuum - csomagolva érkező / Tesco, Spar / valamint előre ledarált dobozos / Tesco, Lidl /
A heteshez nem rendelnek, mert 2000-3000 ft-ért tudják adni a lábszár kilóját, ezen kívül van nyaka és néha lapocka is és vége is a marhahús kínálatnak.
Múltkor a Lehel-piacon sétálgattam és sírni tudtam volna, hogy 1600 ft-ért volt marhalábszár például.
Eper kilója 495 ft, amikor nálunk tavaly! szezonban! is 980 ft volt!

Szóval, ha valaki nem tud legalább havonta egyszer kocsival felmenni bevásárolni / Pest kb. 80-90 km-re van tőlünk / akkor a minőségi hozzávalókról le is mondhat, mert nincs, csak silány vizezett hús, meg a táptól bűzlő far-hátas csirkecomb - mondom: utóbbi nyersen is táp szagú és sárga ételfestékkel meg is van festve!
Egyél paraszt! :x
Tivornya
Capitá del Barça

2013.04.24. 17:53:26

Kedvenc csapatom tegnapi produktumával kapcsolatban meg sem merek szólalni, így inkább a mai bíróságosdit(cigánybűnöző család ellen tanúskodtam)egy könnyed témával teszem felejthetővé:
http://magyarfoldre.hu/cikkek/1869/hisz ... olkozol_is
Egészségünkre :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
zalazs88
Barça B

2013.04.24. 17:52:05

nem tudom hogy hova írjam de az lenne a kérdésem hogy mi történt a madridista oldallal? hova tüntek az emberek?
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.24. 17:14:44

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.23. 21:36:36

Na jó, ezért is írtam, hogy van, de nem sok. :) Nektek meg őszinte részvétem, el tudom képzelni, ott mi lehet, ha itt ilyen a helyzet.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
sjay
Entrenador del Barça

2013.04.23. 21:11:38

zola8787 írta:
Az ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.
Szerintem mindenkinek a saját megyéjében a legrosszabb a helyzet, mindaddig míg nem látogatott el a BAZ - SzSzB duóba..
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.23. 21:03:58

sjay
Entrenador del Barça

2013.04.23. 21:02:20

Stalkyard írta:
El fanático írta:
vidéken / Nógrád megye - a sötét folt Magyarország térképén
Nahát, kicsi a világ, én is Nógrád megyében lakom, és sajna tényleg ez van, amit írsz. Az ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.
Én meg Szabolcs-megyei vagyok :) Asszem' "nyertem". :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.23. 18:30:49

El fanático írta:
vidéken / Nógrád megye - a sötét folt Magyarország térképén
Nahát, kicsi a világ, én is Nógrád megyében lakom, és sajna tényleg ez van, amit írsz. Az ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.04.23. 18:28:57

palesz77 írta:
nagyiibarca írta:Valaki betudná linkelni ezt a képet írás nélkül? :)
http://cs302713.vk.me/v302713265/5a72/8sCtWo-BwdA.jpg
Használd egészséggel!:D

u.i.: Amúgy csak tanácsként, a google képkeresővel tök jól meg lehet az ilyeneket találni. Én is csomó képet kerestem már meg így.
Köszi! :)
Én is szoktam úgy képeket keresni csak ennél a képnél olyanokat dobott ki
találatnak amin volt szöveg. :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.04.23. 18:25:05

http://cs302713.vk.me/v302713265/5a72/8sCtWo-BwdA.jpg
Használd egészséggel!:D

u.i.: Amúgy csak tanácsként, a google képkeresővel tök jól meg lehet az ilyeneket találni. Én is csomó képet kerestem már meg így.
sjay
Entrenador del Barça

2013.04.23. 18:24:40

Kép
http://votrube.ru/uploads/posts/2013-03 ... ru%294.jpg :wink:
Válasz küldése