Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért egy üveg tablettás bor csak kijönne!recrea írta:Nem hiszem, h abból a pénzből mindketten be tudnánk karmolni, amit adnának érte a legutóbbi két szezonja miatt.sörvirsli írta:Én sem értem mit keres a csapatban,a baj az hogy még csak fel sem vetődött a vezetéseben,hogy eladják!
Rég láttam ekkora bombát.Mezner2 írta:Alexis ezt jól megküldte
Nem hiszem, h abból a pénzből mindketten be tudnánk karmolni, amit adnának érte a legutóbbi két szezonja miatt.sörvirsli írta:Én sem értem mit keres a csapatban,a baj az hogy még csak fel sem vetődött a vezetéseben,hogy eladják!
Amennyi Pedronak.Vakmacska írta:Fabregasnak volt már jó passza a meccsen?
Akkor mára egy-egy. Én meg ebből a helyzetből mindig elviszem a védő mellett. Nem vitázni akarok, de páran túlestek a ló túloldalára. Nem kell emiatt kivétel nélkül mindenkit szidni. Elfáradtunk a szezon végére, ez van.TT írta:egész véletlen bakot lőttél, mert játszom nagypályán és elégszer megfordultam már a pályának azon területén és még mindig tartom, hogy ezt a fajta helyzetet meg lehet oldani. ha egy magamfajta fotelkockának sikerül(t) akkor egy pikétől hadd várjam elrecrea írta:
Ez utóbbi igaz, meg az is, h most nem hibázott, de arról sem tehet, h most Te is frusztrált vagy, illetve h vélhetően nem nagypályázol.
egész véletlen bakot lőttél, mert játszom nagypályán és elégszer megfordultam már a pályának azon területén és még mindig tartom, hogy ezt a fajta helyzetet meg lehet oldani. ha egy magamfajta fotelkockának sikerül(t) akkor egy pikétől hadd várjam elrecrea írta:
Ez utóbbi igaz, meg az is, h most nem hibázott, de arról sem tehet, h most Te is frusztrált vagy, illetve h vélhetően nem nagypályázol.
Több? Ennél többet egyik támadónk sem tud, sőt ez Messiben sincs meg... Tello meg tipikusan az a játékos aki sokszor meghúzza a váratlant...ronaldinho89 írta: nekem ennél már több kellene. ne fossa már keresztbe a bokáját. húzza meg a szélen ahogy Tello szokta, nyomjon valami váratlant. .
Jó,de neki nem is az a feladata...vagy várjunk csak...visca el barca írta:istenem... piquét rossz nézni. celebgyereknek nem nagyon megy a védekezés mostanában...
Amennyire én láttam 2-3 bilbaói gyűrűjében....Vakmacska írta:Alexis ott állt az 5-ön és várta a passztMezner2 írta:Annyian voltunk benn a 16oson belül szokás szerint,hogy megzavarodott a bőség zavarától és inkább kirúgta a pályáról!!Vakmacska írta:Fabregas most mit csinált?
Én is hányok am attól amit Cesc egy szűk fél éve művel,de azért az ne az ő hibája legyen már,hogy kicselezi az emberét és a hozzá legközelebb eső csapattárs 30m-re a kaputól van
Alexis ott állt az 5-ön és várta a passztMezner2 írta:Annyian voltunk benn a 16oson belül szokás szerint,hogy megzavarodott a bőség zavarától és inkább kirúgta a pályáról!!Vakmacska írta:Fabregas most mit csinált?
Én is hányok am attól amit Cesc egy szűk fél éve művel,de azért az ne az ő hibája legyen már,hogy kicselezi az emberét és a hozzá legközelebb eső csapattárs 30m-re a kaputól van