2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Campbell-t ha megtalálják akkor sem fog játszani, mert megpróbálta felakasztani magátHernan írta:Azért azt is nézd h az Arsenalba most nem sok értelmes védő van.Egyedül Touré. Mondjuk, hátha addigra megtalálják Campbellt.
Ez így is van, nekem a védelemből csak puyol játéka tetszik és elismerem mint egy igazi világklasszis. És a másik játékos az van Bronckhorst, mert szerintem ő is elég jó csak már nem mai gyerek.merx írta:hát igen torres ez kiba..ott nagy túlzás volt...
de nálad furcsa is lenne ha puyolon kívül vkinek tetszene a játéka a védők között
hát igen torres ez kiba..ott nagy túlzás volt...FTorres9 írta:Ha úgy tanúlna meg, mint Belletti, akkor sem védekezni, sem még beadni se tudnaOrdog írta:Remélem úgy fog megtanulni, mint Bellettijah, és minden meccsen a 70. percben a padon jegelni kéne a bokáját, mert mindig kitörne...
Nem olyan rossz Belletti...teljesen jól bejátsza a jobb oldalt..FTorres9 írta:Ha úgy tanúlna meg, mint Belletti, akkor sem védekezni, sem még beadni se tudnajah, és minden meccsen a 70. percben a padon jegelni kéne a bokáját, mert mindig kitörne...
Ha úgy tanúlna meg, mint Belletti, akkor sem védekezni, sem még beadni se tudnaOrdog írta:Remélem úgy fog megtanulni, mint Belletti
Jó-jó vannak még hiányosságai, de szerintem nagyon jó és nekem tetszik a játéka. Egy fél év itt európában és megtanul majd rendesen védekezni.Ordog írta:Védekezésben??? Nem sok reál meccset néztem mióta ittvan Cicinho, de amiket láttam ott általában a Cicinho helyén támadott az ellenfél... gyakran üresen marad a reálnál a jobb oldal hátul... Támadásban télleg jó, de védekezésben még messze van Cafutól...
Tavaly ilynekor még o volt nálatok a sztár.Gravesen nélkül csak jobban menne
nem baj nekik is legyen egy kis örömükBoixos írta:elég laza meccse van a margitnak a negyvenharmadik helyezett ellenremélem, a miénk is legalább ilyen sima ügy lesz.
az a f.sz meg dupla adag oxigént kapott a meccs előtt, v mi van vele, h már kétszer beköszönt?
Részletkérdés,én elfogult kommentátor vagyokChris írta:nem kérdezte senki, de a korrekt tájékoztatás megkivánta volna
Szerencsére nemvagyok az öcséd,éss nemúgy értettem,h ha most kiállítják,hanem ha Łhúzna a csábaChris írta:10 emberrelRaulito írta:Gravesen nélkül csak jobban menne.Chris írta: de ha kiállitják, lehet hogy nem tartanátok 4-nél, és ez is jellemző![]()
![]()
miért szerinted nem ért lapot![]()
![]()
ezt még te se hiszed el öcsém