socio66 írta:ezek biza' komoly problémák.
lehet, hogy te vagy ti nem szeretnétek minél többet látni a fiatalokat, főleg itt a finisben, de én igen.
azt már mások leírták, hogy minek kezd megint alves, miért jegeli montoyát folyamatosan (ha nagy ritkán felküldi, akkor meg a baloson, nem az eredeti posztján) thiago is bőven kezdhetett volna, arról nem is beszélve, hogy a padon ott ül egy középhátvéd, és egy balhátvéd játszik inkább középhátvédet.
szegény jds-t meg sem említem, bár benne látni a legkevesebbet a "kicsik" közül, végigszívta az egész szezont.
ezeket általában leírják mások, azért nem teszem szóvá, most csak a saját részem tettem hozzá, hogy 4-2-nél 70x percben bőven jöhetett volna deu, ha már kiemeli a gólkirályi címért való csatából.
vagy akkor nem tudom, minek hozta most fel, ha nem azért, hogy majd ha magabiztosan viszünk, játsszon a végén.
mindegy.
ha majd az utolsó 3 fordulóban agyba-főbe lesznek nyomatva, akkor lesz pár érdekes meccsünk is így a végére.
jah, és magához az idézett mondatodhoz annyit, hogy nem, nem ezek a problémák, elég visszaolvasd az utóbbi oldalakat, ahol sokan leírják, mi a probléma titoval.
ez az én külön problémám az ALAP probléma mellé

nyilván ha hoznánk a pep éra fociját, nem lenne romokban a védekezés, és nem pofozna szét a real vagy aztán a bayern, akkor sokkal kevésbé akadnék fel ezen a "részletén".