Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az lett volna csak az igazán feltűnőMihu írta:Mivel már 2 napos a videó, így nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a benne elmondottak nem fedik a valóságotGondoljátok, hogy ha ezeknek csak a fele igaz lenne, akkor a CIA nem szedette volna le abban az ezredmásodpercben a youtube-ról?
sjd írta:Ja igen, persze, csak úgy értettem, h tképpen egyet nem ír le, h hogyan nézett ki, mitől volt különböző. Éppenséggel lehetett vna mindegyik tökugyanolyan is felőle. Bemondja a hívószót, és akkor a lelkes UFO-hívők már tudják is miről van szó. (Riportert sem érdeklik különösebben, hogyan néz ki mégis egy csészealj)csababarca írta: egyetértek, de a kiemelt részhez annyi,hogy pont mondja,hogy különféle csészealjak voltak. different szót használja, konkrétan.
Ebben is inkább az a furcsa, h baromi nagy titkolózás van mindig erről az egészről, pedig akkor eszerint már egy rakás hivatalos személy teregethetné ki a szennyest.csababarca írta: Egyébként a hivatalos iratokat,jelentéseket is 50-100 év között titkosítják, szóval...bár szóbeli egyezség más dolog.
Ja igen, persze, csak úgy értettem, h tképpen egyet nem ír le, h hogyan nézett ki, mitől volt különböző. Éppenséggel lehetett vna mindegyik tökugyanolyan is felőle. Bemondja a hívószót, és akkor a lelkes UFO-hívők már tudják is miről van szó. (Riportert sem érdeklik különösebben, hogyan néz ki mégis egy csészealj)csababarca írta: egyetértek, de a kiemelt részhez annyi,hogy pont mondja,hogy különféle csészealjak voltak. different szót használja, konkrétan.
Ebben is inkább az a furcsa, h baromi nagy titkolózás van mindig erről az egészről, pedig akkor eszerint már egy rakás hivatalos személy teregethetné ki a szennyest.csababarca írta: Egyébként a hivatalos iratokat,jelentéseket is 50-100 év között titkosítják, szóval...bár szóbeli egyezség más dolog.
Uraim,a kifejezés amit keresnek: ablakfólia. Többféle kivitel létezik például hővédő,sötétítő,biztonsági,stb.. Átlagosan 6-8 ezer forint/négyzetméter.Mihu írta:Hát van egy olyan, hogy foncsol.albicelesteX írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,nem tudja e valamelyikőtök,minek nevezik azt a matrica szerű valamit amit ablakra lehet ragasztani telibe,hogy fény bejön rajta,de nem látnak be...most azt nem tudom hogy kifelé lehet e de az sem érdekes....
Köszi
egyetértek, de a kiemelt részhez annyi,hogy pont mondja,hogy különféle csészealjak voltak. different szót használja, konkrétan.sjd írta: Nekem pont ez a furcsa. A csávó elmondja Roswellt, leír egy, a közgondolkodás szempontjából tök átlagos űrlényt, bedobja az SR-71est, Nixont, Eisenhowert, avagy minden olyasmit, ami ismerős lehet az embernek, de részletekbe semmiből nem megy bele. Ki volt a főnöke, ki volt az 51-es körzet vezetője, mivel foglalkoztak ők egyáltalán, mennyi csészealj volt a bázison, volt-e köztük eltérő (azaz van-e több fajuk az idegeneknek). Egyetlen olyan dolgot nem mond, ami felkeltette volna az érdeklődésem, ami azt bizonyítaná, h neki tényleg volt valami belsős infoja, és nem csak a különböző népszerű összeesküvés-elméleteket mondja fel. (Ráadásul a riporter is úgy kérdezgeti, mintha pontosan tudná, h milyen válaszokat vár)
Valamint a ha jól értem, emberünk 22 éves korára a CIA-igazgató volt az USA keleti felében (már amennyiben friss a videó). Azért az nem rossz karrier.
szerk.: ja meg titoktartási szerződés 50 évre? wtf? öregkorában már beszélhet az UFO-król? (igaz, h akkor megfenyegetik kicsit, de beszélhet)
Én pár hónappal ezelőtt voltam hasonló dilemmában, nagyon sok telefont végignéztem. Akkoriban arra jutottam, hogy ár-érték arányban a samsungok jobbak a sonyknál, és nekem igazából a legtöbb (számomra) megfizethető árú xperia nem is tetszett. A Z persze nagyon bejövős, de az már bőven csúcskategória.soadroli írta:Telót szeretnék venni. Szerintetek melyik Xperia a jobb? A P-n és a V-n gondolkozok. De a Samsungok is tetszenek. Akinek van, íratna róla valamit
Hát van egy olyan, hogy foncsol.albicelesteX írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,nem tudja e valamelyikőtök,minek nevezik azt a matrica szerű valamit amit ablakra lehet ragasztani telibe,hogy fény bejön rajta,de nem látnak be...most azt nem tudom hogy kifelé lehet e de az sem érdekes....
Köszi
Nekem pont ez a furcsa. A csávó elmondja Roswellt, leír egy, a közgondolkodás szempontjából tök átlagos űrlényt, bedobja az SR-71est, Nixont, Eisenhowert, avagy minden olyasmit, ami ismerős lehet az embernek, de részletekbe semmiből nem megy bele. Ki volt a főnöke, ki volt az 51-es körzet vezetője, mivel foglalkoztak ők egyáltalán, mennyi csészealj volt a bázison, volt-e köztük eltérő (azaz van-e több fajuk az idegeneknek). Egyetlen olyan dolgot nem mond, ami felkeltette volna az érdeklődésem, ami azt bizonyítaná, h neki tényleg volt valami belsős infoja, és nem csak a különböző népszerű összeesküvés-elméleteket mondja fel. (Ráadásul a riporter is úgy kérdezgeti, mintha pontosan tudná, h milyen válaszokat vár)S.Agüero írta:Ez szerintem már eddig is tény volt.
Nekem Sonym van, bár elég régi Xperia X10i, de használtam elég sok telót és ez a tapasztalatom: ugyanabban az árkategóriában megbízhatóságot, és teljesítményt nézve elég rosszul szerepel a Sony. A Samsung és főleg a HTC jobb, DE valamiért néhány Sonytól eltekintve szerintem az összes mostani teló olyan ocsmány, hogy az bűn. Mérd fel, hogy mire kellene a telefon, és hogy mik a legfontosabb szempontok. Nekem pl fontosabb volt amikor választanom kellett, hogy jól nézzen ki, elegáns legyen és olyan legyen amivel nem sokan mászkálnak.soadroli írta:Telót szeretnék venni. Szerintetek melyik Xperia a jobb? A P-n és a V-n gondolkozok. De a Samsungok is tetszenek. Akinek van, íratna róla valamit
Hát ez eléggé bejövős. 100 alatt gondolom nem lehet kapniKingSimon írta: Ha belefér, Xperia Ion-t nagyon tudom ajánlani, elégedett vagyok vele. Neten utána tudsz keresni, vannak róla tesztek.
Ha belefér, Xperia Ion-t nagyon tudom ajánlani, elégedett vagyok vele. Neten utána tudsz keresni, vannak róla tesztek.soadroli írta:Telót szeretnék venni. Szerintetek melyik Xperia a jobb? A P-n és a V-n gondolkozok. De a Samsungok is tetszenek. Akinek van, íratna róla valamit
Nekem okos telókkal konkrét kapcsolatom nincs, mert nekem még "buta" telefonom van, de sok volt már a kezemben.soadroli írta:Telót szeretnék venni. Szerintetek melyik Xperia a jobb? A P-n és a V-n gondolkozok. De a Samsungok is tetszenek. Akinek van, íratna róla valamit
Sztem semmi akadálya nincs. (Egyébként nem tudom milyen szövetkezetre gondoltál, de ezeknek a nagy része eleve országos)kudu írta:Debreceni egyetemistaként nyáron vállalhatok munkát budapesti diákszövetkezetnél?
S.Agüero írta:Csekkoljátok az új rangomat.
Gondolom, a sört is nevetségesen magas áron adták.recrea írta:Besöröztem a Római parton, irdatlan sokan voltak, mekkora kasza van ott ilyenkor, milliós forgalmat csinálnak szerintem a kajáldák. Kéne ott egy bódé.
Besöröztem a Római parton, irdatlan sokan voltak, mekkora kasza van ott ilyenkor, milliós forgalmat csinálnak szerintem a kajáldák. Kéne ott egy bódé.csababarca írta:Tudom már nem aktuális, de SEHOVA!recrea írta:Hova érdemes május 1-jén kimenni Budapesten?![]()
Én tegnap voltam kint a rakparton is nézni a repülős cuccot, nem volt rossz, csak tömegnyomor volt, és nagyon meleg a betonon. Aztán MArgitsziget, de ott talán még többen voltak, kész bolondokháza volt...
Maradtam volna itthon a légkondis lakásban...
Tudom már nem aktuális, de SEHOVA!recrea írta:Hova érdemes május 1-jén kimenni Budapesten?