2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennek semmi köze a képességeihez egy játékosnak. Ez taktikai elem. Kb. 20 perc alatt elsajátítja, nincs ez olyan bonyolult, mint Balotellinek a megkülönböztető mez...Poszi írta:Mondjuk, hogy ne passzolja oda az ellenfélnek!Bár ilyet sajna Valdestől is láttunk.
Amúgy arra gondoltam, hogy ha a védők hazaadják, ne bikázza előre, mint aki madarat akar lőni, hanem be tudjon csatlakozni a passzjátékba.
én korántsem hinném. el sharaawy tényleg nagy penge, neki örülnék, de griezmannál és muniainnál neymar bőven jobb játékos, szerintem.Bob_Marley írta:A felsorolásból El Sharaawy, Griezmann, Muniain bármikor jöhetne, s jobban is járnánk mint Neymarral...
A felsorolásból El Sharaawy, Griezmann, Muniain bármikor jöhetne, s jobban is járnánk mint Neymarral...visca el barca írta:az a legnagyobb baj, h mindenki irja, hogy igy nem kell neymar, ugy nem kell neymar. nézzetek szét h mennyire kevés klasszikus balszélső játékos van, aki fiatal és TALÁN megütné a szintet: el-sharaaway, meg iker munian és ennyi. kiváncsiságból megnéztem a transfermarkton, h kik azok aki balszélsők és 10 millio felett vannak: dzsudszak, griezzman, ola john, podolski, diego costa meg hasonlók. ezek aztán nagy alternatívák...
A tizenhatos sarkáig csak ki tudja passzolni... De talán támadásokat is jól szervezi, vagy milyen passzjátékot vártok itt egy kapustól?Poszi írta:
Ter Stegent Nyilván azt is nézni kell, hogy passzjátékban milyen, hogy be tud e csatlakozni a játékba lábbal is...stb
A helyzetkihasználása jobb mint Alexisé az fixPoszi írta:
Ter Stegent Nyilván azt is nézni kell, hogy passzjátékban milyen, hogy be tud e csatlakozni a játékba lábbal is...stb
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam és ahogyan írtam (milyen szövegkörnyezetben szerepelt az általad idézett kifejezés), de segítek kicsit: "költői kérdés", irónia... Nem kell minden szót illetve kifejezést véresen komolyan venni, kifordítani, és kiszínezni. De ha szó szerint értelmezed, akkor sem mondhatod, hogy szidtam TS-t, mivel általánosságban beszéltem, és olyan játékosokra értendő a kifejezés akik a pénz miatt mennek egy kisebb csapatba mint a Barca. És rögtön utána írtam is, hogy nem vagyok teljesen tisztában az üggyel, tehát lehet nincs is igazam, és más körülmények játszottak szerepet...stb Szóval szerintem mielőtt így belekötsz valakibe, értelmezd a mondatait, és ne próbáld kiforgatni a szavait, és ne mindenkibe a rosszat lásd. Részemről ennyi, nem kívánok tovább ezzel foglalkozni, mert fölösleges, van jobb dolgom is. Mások értették amit ki akartam fejezni, te nem. Ez van... A másik meg, hogy fölösleges szétoffolni ezzel a topicot, és tudom, hogy kerülni kell a személyeskedést a szabályzat szerint, válaszra sem szabad méltatni... De belém kötöttek, és muszáj volt megvédenem magam.lamademon írta: Az idézett kolléga igenis lehülyeállatozta azokat, akik más elképzeléssel bírnak
Na erre, mondják, hogy ha csendben maradtál volna...btamas83 írta: Körülbelül 2éve szóltam utoljára hozzá bármihez is az eurobarca fórumán, de ezt nem tudtam kihagyni.......
Barcelona a világ egyik legszebb és legtisztább városa....azért, mert Te a Ciutat Vella városrészben foglaltál szállást(occóéé) ne ebből indulj ki, de ahozzászólásod tööbi részéből kiderül, hogy a focihoz sem értesz többet, mint a turizmushoz...ahhoz pedig külön gratulálok, hogy 2 hozzászólással sikerült kivívnod a legtöbbet hozzászóló fórumtagok ellenszenvét.
Sztem nyugtázd, hogy ez a véleménynyilvánítás nem Neked való és hagyd rá még ideje korán....sok embert megkímélnél. Forca Barca
Ha tényleg igaz hogy a Bayernbe megy Neymar és ilyen áron akkor én azt mondom menjen oda. Nagyon bírom a játékát, a Santosban megnéztem több meccsét, de ennyit senki nem ér, talán még maga Messi sem.visca el barca írta:az a legnagyobb baj, h mindenki irja, hogy igy nem kell neymar, ugy nem kell neymar. nézzetek szét h mennyire kevés klasszikus balszélső játékos van, aki fiatal és TALÁN megütné a szintet: el-sharaaway, meg iker munian és ennyi. kiváncsiságból megnéztem a transfermarkton, h kik azok aki balszélsők és 10 millio felett vannak: dzsudszak, griezzman, ola john, podolski, diego costa meg hasonlók. ezek aztán nagy alternatívák...
Teljesen adom. El kell menni várost nézni és gyönyörű képet lehet kapni a városról. Budapest szintén nagyon szép város, de Barcelona még 1 lapáttal rátesz. Ezt a szegényezést meg nem tudom honnan vette az úriember. Spanyolország igaz gazdaságilag nagy kakiban van, de Barcelona messze kirí, mert a turizmus (kultúrális, sport) miatt itt virágzik az élet. Azt meg had ne kelljen mondanom. Sétálok a La Ramblan, meg a Diagonálon, aztán mindenkinek a kezében Zara-s táskák. Had ne mondjam nem egy kínai. Persze Budapesten is, ha bemegy az ember a Hős utcára, akkor azért az nem ugyanaz, mint az Andrássy út...btamas83 írta: Barcelona a világ egyik legszebb és legtisztább városa....azért, mert Te a Ciutat Vella városrészben foglaltál szállást(occóéé) ne ebből indulj ki, de ahozzászólásod tööbi részéből kiderül, hogy a focihoz sem értesz többet, mint a turizmushoz...ahhoz pedig külön gratulálok, hogy 2 hozzászólással sikerült kivívnod a legtöbbet hozzászóló fórumtagok ellenszenvét.
Sztem nyugtázd, hogy ez a véleménynyilvánítás nem Neked való és hagyd rá még ideje korán....sok embert megkímélnél. Forca Barca
Körülbelül 2éve szóltam utoljára hozzá bármihez is az eurobarca fórumán, de ezt nem tudtam kihagyni.......lamademon írta:Bárki, aki nem akar a Barcelonába igazolni az az? Eléggé rózsaszín szemüvegen át láthatod a futball-(és általában a)-világot, ha azt hiszed, mindenkinek az a vágyálma. Miért ne lehetne, hogy valakinek más stílus jön be? Próbálnál egy igazi angol drukkert leültetni 36 spanyol meccsre egy szezonba. Megdöglene a "(neki)unalomtól", mivel nincsenek percenkénti pályafelszántós száguldozások, hanem kényelmes (neki!)sörfocis passzolgatások, meg "barszás brodvéj a sok kamugéptől.Poszi írta: Ki az az elvetemült hülye állat (már elnézést a kifejezésért), aki egy PSG-t választ egy Barca helyett?
Hozzáteszem, lehet rosszul látom, lehet más körülmények miatt történt így. Ez csak egy vélemény...
Lehet a környezetet utálja. Én mentem el barcelona meccsre, életem egyik legszebb élménye, de maga a város hányinger. Csodaszép építészet mindenhol, alatta saját mocskában dagonyázó koldusok, na ez szó szerint. (Bár lehet valakinek pont az jön be..., tőlük elnézést...)
Lehet, személyes probléma miatt nem akar. Ilyenkor azért családnak is lehet beleszólása, bármi.
Ott van pl. Valdes. Mindenki szidja, amiért elmegy, amiért ki akarja próbálni magát másban, más ligában. Fröcsögnek, hogy ennyire nem tiszteli a klubbot. Te jó ég.
Mikor máskor kéne kipróbálnia magát más ligában, más kultúrában, ha nem sok siker után? 45évesen valami 3. osztályban? ÉÉÉS ha történetesentöbb pénzért megy el? Azért milyen jogon kérsz tőle számon bármit is? Bárki is...
Valdes többet tett a barcáért, mint mi, az ÖSSZES felhasználó itt együttvéve, és mégis szapulják legtöbben... szánalom...
Jöjjön, aki itt akar játszani, de nem kell szidni, aki nem. Nem vagy te olyan nagy arc, hogy bárkit leszólj. Ennyi, béke...
Na ja, én is szívesen élnék egy olyan hányinger városban, mint Barcelona.grecki írta:ezt komolyan? gondolom nem pesti vagy, ezexerint.lamademon írta:
Lehet a környezetet utálja. Én mentem el barcelona meccsre, életem egyik legszebb élménye, de maga a város hányinger. Csodaszép építészet mindenhol, alatta saját mocskában dagonyázó koldusok, na ez szó szerint. (Bár lehet valakinek pont az jön be..., tőlük elnézést...)
ezt komolyan? gondolom nem pesti vagy, ezexerint.lamademon írta:
Félidőben szórakoztathatná a közönséget.Varatrix írta:Hívjuk vissza Ronaldinhot!
Bárki, aki nem akar a Barcelonába igazolni az az? Eléggé rózsaszín szemüvegen át láthatod a futball-(és általában a)-világot, ha azt hiszed, mindenkinek az a vágyálma. Miért ne lehetne, hogy valakinek más stílus jön be? Próbálnál egy igazi angol drukkert leültetni 36 spanyol meccsre egy szezonba. Megdöglene a "(neki)unalomtól", mivel nincsenek percenkénti pályafelszántós száguldozások, hanem kényelmes (neki!)sörfocis passzolgatások, meg "barszás brodvéj a sok kamugéptől.Poszi írta: Ki az az elvetemült hülye állat (már elnézést a kifejezésért), aki egy PSG-t választ egy Barca helyett?
Hozzáteszem, lehet rosszul látom, lehet más körülmények miatt történt így. Ez csak egy vélemény...
Marco Reus!sjd írta:tökéletes, hol kell aláírni?visca el barca írta:mennyire kevés klasszikus balszélső játékos van, aki fiatal és TALÁN megütné a szintet: el-sharaaway, meg iker munian és ennyi.![]()
(ja és [grammarnazi]El Shaarawy, Muniain[/grammarnazi])
Azért mikor Ibra idejött, 10ből 4mez Ibrás volt kb. És csak 1 évig volt itt.Alcantara írta:Azoktól kérdezném akik azt írják Neymar drága, kockázatos stb...
Mennyi idő alatt térülhet meg szerintük a vételára, ha a szerződés megkötésekor, marketing vonzatait nem adjuk neki oda, hanem a klub birtokolja?
(Aki itt Kikót veti fel alternatívaként, annak csak annyit mondanék, hogy azt a 2-3 milliós vételárat sem hozta vissza az ő mezeladása, ha volt ilyen egyáltalán. Pláne az ő játéktudása nem alternatíva.)
Szerintem 1 év, de lehet, hogy sokat mondok. Az ő leigazolásában egyszerűen nincs anyagi kockázata a klubnak, mint anno Ibránál volt.
Mellesleg a játéktudása sem lenne zsákbamacska. De ez már csak szubjektív vélemény.
tökéletes, hol kell aláírni?visca el barca írta:mennyire kevés klasszikus balszélső játékos van, aki fiatal és TALÁN megütné a szintet: el-sharaaway, meg iker munian és ennyi.
arra gondolsz akit 2-3 millioért vettünk, JOBB szélső és idén 29 meccsen 1 golt lőtt?kova4 írta:viszont azt se kéne elfelejteni, hogy van egy jó pénzért megvásárolt kiko-nk is, akit néha játszatni is lehetne jövőre...visca el barca írta:az a legnagyobb baj, h mindenki irja, hogy igy nem kell neymar, ugy nem kell neymar. nézzetek szét h mennyire kevés klasszikus balszélső játékos van, aki fiatal és TALÁN megütné a szintet: el-sharaaway, meg iker munian és ennyi. kiváncsiságból megnéztem a transfermarkton, h kik azok aki balszélsők és 10 millio felett vannak: dzsudszak, griezzman, ola john, podolski, diego costa meg hasonlók. ezek aztán nagy alternatívák...