Ordog írta:
A 2. félidőben már észrevette, a támadó posztra már télleg támadókat tett fel, akkor viszont az volt a baj, hogy lehozta Messit (és Guilly-t!!!!!!!!!!!! tette be), aki talán megnyerhette volna nekünk a meccset... ugyanis ha impotensek vagyunk támadásban, akkor sok labdát vesztünk tehát sok lesz a kontra is, amiből gólokat kapunk elég rendesen...
Mutass nekem egynél több meccset, ahol Messi kezdőként maradandót alkotott??? Csereként sokszor, az biztos!
Ordog írta:
A Zaragoza ellen is kik vitték a csapatot... hát DECO + MESSI... erre Decot felteszi az 1. félidőben arra a posztra ami nem az övé a 2.-ban meg lehozza a mezőny legjobbját...
Akkor nem jól láttad... Az első meccsen sehol nem voltak... A másodikon nem sikerült igazi gólhelyzetbe kerülniük, igaz ebben szabálytalanul is megállították őket... Az a baj, hogy Messi kezdőként, tét meccsen (hátrányban) még nem elég higgadt... Majd az lesz!
Ordog írta:
Nameg ez az Oleguer gyerek sem kispályás... 1. gólnál--> ha egyszer felugrik fejelni akkor FEJELJE MÁR EL AZT A KÚVA LABDÁT, mert ezzel a húzásával Gabrit is megzavarta, aki szintén benne volt a gólba, de Oleguer a lényeg...
2.-nál Petrov megint lefutotta mint a 'mit is' ?..... 3.-nál rossz helyezkedés
Megnéztem volna, hogy te vagy akárki hasonló pozicíóban hogy oldja meg a dolgot... Vaszeg sehogy... Kivéve, ha Gabrinak jobban sikerül az emberfogás az eseteknél(1,3 gól)... A másodiknál én is rávertem volna 5 métert Oleguerre... Meg rád is... Lendületből még a Trabant is elmegy az álló Ferrari mellett, aminek meg is kell fordulnia.... A Ferrari a Trabant mellett meg pláne....
Ordog írta:
De amúgyis a 3 góltól eltekintve nagyon béna volt. Állandóan beragadt mikor lesre kellett volna állítani az embereket... az egy dolog hogy a hülye partjelző bejelezte még azokat is amik nem voltak azok...
Na meg a másik tehetség Guilly is megmutatta hogy miétr szidjuk... semmit nem csinált!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nem csak ő... Amúgy Puyol nem irányította határozottan a védelemet! Fáradt volt a csapat! Guilytől meg mit akarsz mikor szinte nulla volt a középpálya a második félidőben... Zaragoza meccs visszaütöt...