diagonal írta:
Inkább "olcsóbban" járnánk mint jobban:-) Neymar azért lényegesen jobb játékos említetteknél ami nem jelenti persze azt hogy jobban is tudna teljesíteni a Barcában mint említettek. Nem tudni, az biztos hogy Neymar egyrészt tudása másrészt egyénisége stb. miatt tisztán üzleti szempontból nagyon nagy reklámértékkel bír a másik háromhoz képest, de van kockázat a szerződtetésével az is biztos mert ha "besül" az európai fociban akkor nagy lehet a bukó is vele.
El Sharawy-t az a gyanúm csak nagyon sokért engedné el a Milan. Annyit meg nem biztos hogy ér. Párszor láttam játszani, nem rossz de annyira nem is jó, a Barca-féle rövidpasszos, gyors összjátékhoz nem annyira lenne érzéke én úgy látom.
Én Reust is simán el tudnám képzelni bár sokan nem értik miért, de miért ne? Szerintem nagyon jó és vele fejben sem igen lennének gondok, jó a mentalitása ami persze nem is csoda hiszen német. Mondjuk olcsó egy ilyen dortmundi szezon után ő sem lenne az biztos.
Egyrészt olcsóbb lenne, másrészt sokkal jobban a játékunkba illik pl egy Griezmann.Itt tényleg csak az a kérdés amit kanty is írt Neymarral kapcsolatban, hogy idejön csiriviri csinagrattával, s betud-e állni a sorba vagy nem?Nagy vele a kockázat, s ár/érték arányban sokkal jobban járnánk mint Shaarawy-val mint Griezmannal.
De erről felesleges is beszélni, mert ugye egyik se opció, miután Rosell szerelmes a brazilba....Lehet itt "poénkodni" hogy passzoljon vissza az ötösről és társai, de ha idejön az így is eléggé problémás szerkezetbe amit próbálunk csiszolni, s lesz még egy védekezésben "bólyánk" plusz előrefele holttérbe cselezgető emberünk, akkor felesleges.
Stegennél örülök, hogy lejjebb írta valaki, már spanyolul tanul (bár az nem katalán

) tehetséges fiatal kapus, de én őt továbbra is hanyagolnám, sajna Guiata drága, ez várható volt miután rivális csapaté, nem sok alternatíva van sajnos

Ha olcsón megtudjuk szerezni a németet, akkor remek üzlet, bár továbbra is kétségeim vannak a totálisan más közeg miatt vele kapcsolatban.