Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyre jobban szurkolok nekik h ott maradjon ez a tajparaszt. totálisan lezüllesztene mindentReplay írta:Na most már átmentek a vadállat, vadbunkó módba, ami igazán mourinho specialitása.
Cantona nagyon jól tudta az ilyeneket kezelni.bence-barca írta:Nem azt mondtam, h nem a szurkoló a ludas és a 'suttyóbb'.Mihu írta:Én meg sose értettem egyet ezzel a hatalmas nagy protokollal...az elnök is ember, és biológiailag ugyan úgy működik, mint más. Ha cukkolják, felmegy az agyvize. Véleményem szerint is inkább a szurkolót minősíti a tette, mintsem Perezt. Pedig ki nem állhatom az öreget, viszont ebben a heyzetben megérteni nagyon is meg tudom...
De pont az ilyen embereknek kell példát mutatni. Lehet hatalmas közhely ez, de igaz.
Egyszerűen csak el kell menni mellette, az ilyenekre mondják említést sem érdemelnének.
Nem azt mondtam, h nem a szurkoló a ludas és a 'suttyóbb'.Mihu írta:Én meg sose értettem egyet ezzel a hatalmas nagy protokollal...az elnök is ember, és biológiailag ugyan úgy működik, mint más. Ha cukkolják, felmegy az agyvize. Véleményem szerint is inkább a szurkolót minősíti a tette, mintsem Perezt. Pedig ki nem állhatom az öreget, viszont ebben a heyzetben megérteni nagyon is meg tudom...
Én meg sose értettem egyet ezzel a hatalmas nagy protokollal...az elnök is ember, és biológiailag ugyan úgy működik, mint más. Ha cukkolják, felmegy az agyvize. Véleményem szerint is inkább a szurkolót minősíti a tette, mintsem Perezt. Pedig ki nem állhatom az öreget, viszont ebben a heyzetben megérteni nagyon is meg tudom...bence-barca írta:Ez igaz, de egy szurkoló lazán megtehet ilyeneket, egy elnök nem annyira. Erre azt hiszem nincs kifogás...Real Madrid 5 írta: Te milyen elegáns lettél volna ha pl a Bayern elleni 0-7 után valaki még odamegy hozzád csesztetni?
(tavaly pont volt egy ilyenhez szerencsém, pont a bajorok ellen...)
szerintem ez leginkább azt minősíti aki elkezdi.
Ez igaz, de egy szurkoló lazán megtehet ilyeneket, egy elnök nem annyira. Erre azt hiszem nincs kifogás...Real Madrid 5 írta: Te milyen elegáns lettél volna ha pl a Bayern elleni 0-7 után valaki még odamegy hozzád csesztetni?
(tavaly pont volt egy ilyenhez szerencsém, pont a bajorok ellen...)
szerintem ez leginkább azt minősíti aki elkezdi.
Te milyen elegáns lettél volna ha pl a Bayern elleni 0-7 után valaki még odamegy hozzád csesztetni?sjd írta:Elegáns...
http://sportgeza.hu/futball/2013/05/14/ ... eal-elnok/