Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ez a minimum elvárás a csapattól!!!Ronaldinho 17 írta:Jó hogy a Milan van 3.-nak,minden bizonnyal ők a legerősebbek a csoportban lévő ellenfeleink közül!A továbbjutás kötelező!
Szia C!Charlie írta:Azt szeretném kérdezni hogy 10 ember elég lesz a tornára Nektek(bírni fogjátok)?Mert 15-t lehet nevezni,vagy hogy most nem jutott be a B csapat így feltöltitek az A-t?
C.
Természetesen NEM, nem töltjük fel az "A" csapatot, mert nem tehetjük! Aki szerepelt a "B"-ben, az már nem játszhat az "A"-ban!Charlie írta:Azt szeretném kérdezni hogy 10 ember elég lesz a tornára Nektek(bírni fogjátok)?Mert 15-t lehet nevezni,vagy hogy most nem jutott be a B csapat így feltöltitek az A-t?
C.
De, jöhetsz! Ahogy Marci barátom is mondta: nézőnek! Zászlókkal, transzparensekkel, trombitával...zoli1 írta:A tornára nem mehetnék én is .Nagyon szeretnék menni.
Forca Barca
Szia! Üdvözlünk itt! Első, és legfontosabb lépés célod elérése érdekében, hogy a szombatonként gyere velünk focizni! Minden szombaton 17.00-tól 19.00-ig Csepelen, a Karácsony Sándor Általános iskola tornatermébe! Várunk szeretettel!zoli1 írta:A következő meccsre vagy tornára már én is szeretnék elmenni.Vagy a rendes Barcaval vagy a B csapatával,de nagyon szeretnék ott lenni.Légyszíves jelezzetek visza.
FORCA BARCA
miért?mennyi lett a Juve elleni meccs?voltatok még Csepelen is?Cáratyuska írta:Gratulálok a Barca "B"-nek a tisztes helytállásért, meg a szoros meccsekért a selejtezőn.
A barátságos meccs meg addig jó volt,amíg bírtuk. Az utána lévő dolgokat, meg el lehet felejteni:)
FORZA JUVENTUS!!!