Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1985.02.18-án született.Szakacs írta:En sajnos ezt a tagot nem ismerem, es meg sose lattam, nem tudom h milyen ezert nem tudok semmit se hozza fuzni... valaki mondja el nekem h milyen magas, s ilyenek...
Csak nem olyan hülye, hogy elmenne egy olyan csapatból, ahol Ronaldinho, Eto'o és Henry mellett játszhat...Ordog írta:Csak attól lehet félni, hogy esetleg megunná a mellőzést és esetleg el akarna menni a Barcától jövőre... igaz csak 19 éves lesz akkor, de amekkora sztárt csináltunk itt belőle, nem elképzelhetetlen
Csak attól lehet félni, hogy esetleg megunná a mellőzést és esetleg el akarna menni a Barcától jövőre... igaz csak 19 éves lesz akkor, de amekkora sztárt csináltunk itt belőle, nem elképzelhetetlenEnrique írta:Messinek pedig bőven van még mit tanulnia, és lassan már én is hajlok afelé, hogy tökéletes lesz neki a "mindenmeccsenbeugró" szerep.
Én első, második, harmadik sőt akárhányadik hallásra is örülök annak hogy jön Henry. Így legalább lesz lehetősége Rijkaard-nak válogatni 1. osztályú játékosok között.Tincho írta:Első hallásra nekem személy szerint tetszik, hogy jönne Henry, mert óriási nagy játékos, második hallásra meg már nem annyira, mert így tuti Messi maradna ki a csapatból, amit nagyon-nagyon sajnálnék!
szvsz anri rutinjára jelenleg 100szor több szuksegunk van mint messi jo megmozdulásaira (és azért anri sem botlábúVito írta:na emiatt nem tudnék örülni a jövetelének...krissz88 írta: Messi meg akkor fog játszani amikor Henry sérült lesz, márpedig ő elég sűrűn megsérül!![]()
Messi nem való állandó pöttynek