Grat a vezetőségnek h végre védőkről is lehet hallani

Csupán csak ennyi maradt neki. Hülye csóró. Mi az nekem 13 milliárd dollár.Vito írta:nem ingyen.
egy jelképes összegért került kölcsön a cselszihez, amivel opciós jogot is vásároltak hozzá -úgyhogy nyáron meg is vehetik.
amúgy az Abra eladta az olajvállalatát -a szibnyeftet- potom 13 milliárd dollárért. a pakkban benne volt a CSZKA is.
így már csak a cselszi és az omszk(, vagy minnszk...?) hokicsapata maradt neki. plusz egy menedzser konzorcium...
Ja hát Baros,Diouf és Nuno semmit nem csinál. Még nem is hallottam róluk nagyon ebben a szezonban. Mondjuk Maniche is az EB-n lőtt egy gólt. Utána semmi. Mozskvánál volt most átment a cselzihez. Gondolom ingyen mert abramovicsé mindkét klubb. De lehet hoty nincs igauam.Vito írta:még jön a VB is. -bár az elég nagy betli, mert sok olyan zsugás van, aki VB-n, EB-n jó, aztán meg: 0
Baros, Diouf, Nuno Gomes
mondjuk van ellenpélda is:
Ronaldinho, Cici, Robben
Annak legalább örülnékKluivertinho írta:Addig mennek itt a találgatások, hogy Henry vagy Torres, meg a védelembe pl Heitinga, hogy figyeljétek meg leigazoljuk Gerát
azé' Esli Kól nem "csak egy bekk".xatary írta:Angliából akarsz bekket ??
pont ezért egyáltalán nem értem, hogy Ciciért miért nem jelentkeztünk.Nekünk olyan védő kell aki játszik is, nem csak seggbe rúgja a labdát.
Hat torres szerintem olyan kiszolgalassal amit itt kapna siman lone o is sokat, viszont a tavozo larson helyere nagyon jo volna, en mindenkepp jobban birnam mint Henryt, fiatalabb stb, persze nem bankodnek ha a francia konne akkor se...Kluivertinho írta:Torrest csak azért vennénk meg, hogy nekünk ne lőjjön gólt, mert másnak nem nagyon tudSzakacs írta:Torres johet, es Gonzalo rodriguez...Anton csavot nem ismerem....Kluivertinho írta:Addig mennek itt a találgatások, hogy Henry vagy Torres, meg a védelembe pl Heitinga, hogy figyeljétek meg leigazoljuk Gerát
Torrest csak azért vennénk meg, hogy nekünk ne lőjjön gólt, mert másnak nem nagyon tudSzakacs írta:Torres johet, es Gonzalo rodriguez...Anton csavot nem ismerem....Kluivertinho írta:Addig mennek itt a találgatások, hogy Henry vagy Torres, meg a védelembe pl Heitinga, hogy figyeljétek meg leigazoljuk Gerát
Hát nemtom, te úgynéz ki nem láttad még játszani Rio Ferdinandot. Hatalmas mentései vannak és bőven van Puyol szintű védőxatary írta:Ha olyan lesz szerinted mint Rio, akkor minek kell ???
Torres johet, es Gonzalo rodriguez...Anton csavot nem ismerem....Kluivertinho írta:Addig mennek itt a találgatások, hogy Henry vagy Torres, meg a védelembe pl Heitinga, hogy figyeljétek meg leigazoljuk Gerát