Hernan írta:Furcsa amikor pályán van robben csak jó pillanatai vannak. Én a másik oldalon is félnék a helyedbe mer 6 kezemen kellesz majd megszámlálnom h hányszor fogja Cole beszop..ni szilvinnyót v dzsiót

1. Kellesz: gondolom londoni tájszólás!
2. Beszop..ni: Nem értem, hogy miért pont az 'at' hagyod ki a szóból, ha már a "csúnyát" leírtad (gondolok itt a '[auto_cenzúra]'-ra). Nem baj így jött ki jól: ,,Cole beszopni Sylvinhot és Giot". számtalanszor fogja, mert Colet szét fogja szivatni ez a két védő, és Coleról azt is elfelejtik majd, hogy játszott-e egyáltalán!
3. ,,Ezek a Chelseas fiúk olyan viccesek!" Vered itt magad, hogy hogy félünk a Realtól meg a Chelsea simán hazavág. Ebben ott a csavar, hogy egyértelműen látszik, hogy Te vagy az aki naphosszat ülsz a WC-n, ha a Barcára gondolsz! Én is így vagyok a Chelsea-vel, csak én a számon is ürítek! Egyrészt attól, hogy amíg a Chelsea semmi volt (bár nekem most is az), addig az X ezres stadionban annyian ültek, mint egy Kisléta-Nyírpusztakotkodácsi NB5000-es osztályú meccsen. Az edző egy nagyon korrekt, sportszerű, értelmes szakértő. A játékosok mindegyike nagyon szerény, fairplay díjas alak, akik nem hiszik, hogy körülöttük forog a világ. Igazi csapatépítés folyik. Egyáltalán nem játszanak bunker-olasz focit. Micsoda csapat! Jajj és ha nem értenéd ez cinikus volt! Mi az a cinikus? Nézd meg az Értelmező Kéziszótárban!