Egyre jobban elhúzúnk!!!!!!Pilfer írta:az eredmény sztem marad, mert vhogy úgy van, h ha egy meccs a 75 perces volt min., és félbeszakad, akkor az ott elért eredmény marad a végeredményBodi írta:Hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből,mindenesetre az 1-1-es végeredménynek nagyon örülnék....![]()
Akkor már 11 pont lenne az előnyünk a Madrid előtt!
Bajnoki Mérkőzések #2
-
- Director del Fútbol
- Pilfer
- Jugador d'estrella
az eredmény sztem marad, mert vhogy úgy van, h ha egy meccs a 75 perces volt min., és félbeszakad, akkor az ott elért eredmény marad a végeredményBodi írta:Hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből,mindenesetre az 1-1-es végeredménynek nagyon örülnék....![]()
Akkor már 11 pont lenne az előnyünk a Madrid előtt!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az már gááz ha a fociban is terror lesz...Ordog írta:jahhh gyurma volt... Az én iskolámban is bombariadó volt a héten... Talán van vmi párhuzam a kettő között??![]()
Nahh komolyra fordítva a szót, ez télleg elég szomorú...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az biztos,hogy kemény lesz,de ha nem épülnek fel a sérültek,akkor sem kell aggódni,mert Daminá sztem nagyon nagy formában van,meg iniestának már rég kezdőben kellene lennie.BarcaJanko írta:Giuly eléggé meccs hiányos és neki kell a folyamatos játék, de azért bízunk benne. A Valencia ellen kemény lesz.Badi írta:Addigra felépül Belletti, és Giuly szvsz nem hiszem hogy a fiataloknak nagy szerep jut. Jó ott van Iniesta de róla tudjuk hogy megbízhatóLujo írta:A Valencia elleni meccs igazi értékmérő lesz. Ha azt is megnyerjük, nem hiszem, hogy bárki is elvenné tőlünk a bajnoki címet. N feledjétek, hogy akkor már 1 naptári éven belül 2. alkalommal vernénk meg a bajnokságban a nagy csapatokat (Real Madrid, Valencia, Deportivo). De a fiataloknak is értékmérő lehetne, hogy szabad-e nagyobb terhet rájuk rakni, játszanak-e többet.
- BarcaJanko
- Barça B
Giuly eléggé meccs hiányos és neki kell a folyamatos játék, de azért bízunk benne. A Valencia ellen kemény lesz.Badi írta:Addigra felépül Belletti, és Giuly szvsz nem hiszem hogy a fiataloknak nagy szerep jut. Jó ott van Iniesta de róla tudjuk hogy megbízhatóLujo írta:A Valencia elleni meccs igazi értékmérő lesz. Ha azt is megnyerjük, nem hiszem, hogy bárki is elvenné tőlünk a bajnoki címet. N feledjétek, hogy akkor már 1 naptári éven belül 2. alkalommal vernénk meg a bajnokságban a nagy csapatokat (Real Madrid, Valencia, Deportivo). De a fiataloknak is értékmérő lehetne, hogy szabad-e nagyobb terhet rájuk rakni, játszanak-e többet.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Maradjon is így! Az lesz mindenkinek a legjobb!Badi írta:Szerintem az meglesz, otthon ellenállhatatlanok vagyunkRonaldinho 17 írta:Tudtam hogy ugyanolyan nehéz lesz mint a Getafe ellen,hát szerncsénk is volt,nagyon gyengén játszottunk,de jó csapatnak van szerncséje,és lényeg a győzelem most 12 ponttal megyünk FORCA BARCA,jövőhéten Valenciát is ütni kell,akiket szintén nehéz

Szerintem az meglesz, otthon ellenállhatatlanok vagyunkRonaldinho 17 írta:Tudtam hogy ugyanolyan nehéz lesz mint a Getafe ellen,hát szerncsénk is volt,nagyon gyengén játszottunk,de jó csapatnak van szerncséje,és lényeg a győzelem most 12 ponttal megyünk FORCA BARCA,jövőhéten Valenciát is ütni kell,akiket szintén nehéz
-
- Entrenador del Barça
Tudtam hogy ugyanolyan nehéz lesz mint a Getafe ellen,hát szerncsénk is volt,nagyon gyengén játszottunk,de jó csapatnak van szerncséje,és lényeg a győzelem most 12 ponttal megyünk FORCA BARCA,jövőhéten Valenciát is ütni kell,akiket szintén nehéz
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én is remélem..Badi írta:Addigra felépül Belletti, és Giuly szvsz nem hiszem hogy a fiataloknak nagy szerep jut. Jó ott van Iniesta de róla tudjuk hogy megbízhatóLujo írta:A Valencia elleni meccs igazi értékmérő lesz. Ha azt is megnyerjük, nem hiszem, hogy bárki is elvenné tőlünk a bajnoki címet. N feledjétek, hogy akkor már 1 naptári éven belül 2. alkalommal vernénk meg a bajnokságban a nagy csapatokat (Real Madrid, Valencia, Deportivo). De a fiataloknak is értékmérő lehetne, hogy szabad-e nagyobb terhet rájuk rakni, játszanak-e többet.
Addigra felépül Belletti, és Giuly szvsz nem hiszem hogy a fiataloknak nagy szerep jut. Jó ott van Iniesta de róla tudjuk hogy megbízhatóLujo írta:A Valencia elleni meccs igazi értékmérő lesz. Ha azt is megnyerjük, nem hiszem, hogy bárki is elvenné tőlünk a bajnoki címet. N feledjétek, hogy akkor már 1 naptári éven belül 2. alkalommal vernénk meg a bajnokságban a nagy csapatokat (Real Madrid, Valencia, Deportivo). De a fiataloknak is értékmérő lehetne, hogy szabad-e nagyobb terhet rájuk rakni, játszanak-e többet.
- Lujo
- Capitá del Barça
A Valencia elleni meccs igazi értékmérő lesz. Ha azt is megnyerjük, nem hiszem, hogy bárki is elvenné tőlünk a bajnoki címet. N feledjétek, hogy akkor már 1 naptári éven belül 2. alkalommal vernénk meg a bajnokságban a nagy csapatokat (Real Madrid, Valencia, Deportivo). De a fiataloknak is értékmérő lehetne, hogy szabad-e nagyobb terhet rájuk rakni, játszanak-e többet.
- Pedro
- Jugador d'estrella
A lényeg, hogy megvan, pedig én nem sokat adtam volna a győzelemért 1-1nél.Ronnie...eh. Tényleg fáradtak, megértem, s igaza van az elöttem szólónak,kéne már a pihi...+ egy csatár, aki átlendíti akár Eto'ot is, ha épp nem jön ki neki a lépés.De hát nekünk ven egy CSAVInk, aki ha kell, átlendít
Gyerekek, gyönyörü gól volt,kb így néztem,mikor bement: 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jó lenne már a téli szünet... Kellenek a játékosok, mert ez már nem állapot... Elhiszem h tehetséges játékos ez a Javiot, meg a Rodri is biztos, de nem elég rutinosak, és emiatt 1 komolyabb meccs el is úszhat...
De persze nagggyyon örülök a győzelemnek, a 3 pont a lényeg, nem a játék... Jelenleg ez a maximum..

De persze nagggyyon örülök a győzelemnek, a 3 pont a lényeg, nem a játék... Jelenleg ez a maximum..

Kiszenvedtük!!!!
most se maradt körmöm...
most se maradt körmöm...