Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát, ha te jobban tudsz valamit, akkor jogod van kioktatni valakit, de más meg kussoljon ha más témában esetleg máshogy tud dolgokat, mint a többiek?shutterisland írta:a deu-s témára utaltam az előző hsz-em végén, ott valóban kioktattam pár embert, de csak azért, mert én kitüntett figyelemmel követem, és sokkal többet tudok róla azoknál, akikről (nem is egy vagy kettő esetben!) kiderült pü-k vagy más fórumok által, hogy 3-4 meccsen látták ÖSSZESEN, és még kajak a nevét sem tudják leírni, annyira vakon vannak.
Őszinte leszek veled: attól függetlenül, hogy nem "fogok mindent a helyesírási hibák"-ra, engem nagyon zavar, hogy a fórumozók 90%-a kb. írástudatlan és hülyeségeket ír, olvasni meg csak azt olvassa, amit ő maga leír. A fórumszabályzatos dolog, amit említesz, abból indult ki, hogy azt hittem, ez titeket is zavar, ebben tévedtem, és éppen ezért innentől kezdve nem is erőltettem ezt nálatok. (Annak ellenére, hogy ha a véleményemet kérdezed, ez továbbra sem tetszik, de beleszólni nem fogok)ozsimiki írta:
Szóval akkor szerintem vak és buta embereket ki lehet oktatni, ha én úgy gondolom, hogy jobban értek a témához? Nem pont ezt kifogásoltad idáig?shutterisland írta: a deu-s témára utaltam az előző hsz-em végén, ott valóban kioktattam pár embert, de csak azért, mert én kitüntett figyelemmel követem, és sokkal többet tudok róla azoknál, akikről (nem is egy vagy kettő esetben!) kiderült pü-k vagy más fórumok által, hogy 3-4 meccsen látták ÖSSZESEN, és még kajak a nevét sem tudják leírni, annyira vakon vannak.
Ebben mi a fikázás? Jó szándákúan kijavítja, nem hogy örülnél, hogy valaki veszi erre a fáradtságot...Nem is értem a gondolatmenetedet.shutterisland írta:már alapból full felesleges a grammarnaziskodás, meg a másik írásképének fikázása.
shutterisland írta: én például kisbetűvel írok, akár fb-n, akár fórumon, így gyorsabb, és már megszoktam
Picit paradox nálam, miután rohadtul nem lehet elolvasni a folyamat kisbetűzésből adódó teljesen összefolyó szöveget.shutterisland írta: mivel a tartalom maximálisan érthető.
Még mindig nem erről szól, igenis igaza van sjd-nek, hogy így legalább növekszik a színvonal, nem értem az ebből következő antipatikus (ha már itt tartunk, napi 3 hsz van átlagban amikor unszimaptikust írnak...) kifejezést.Miközben pont hogy szimpatikus kéne, hogy legyen, hogy erre is figyelnek.shutterisland írta: ennek azon kívül, hogy most te (ti?) megmutatod (megmutatjátok?), hogy mennyivel phaszább gyerekek vagytok, semmi értelme sincs.
csak annyit érsz el vele, hogy egy antipatikus felsőbbrendűség érzést közvetítesz a többiek felé.
nem tudom,h mennyire szoktunk egyetérteni, sok témában nem, párban igen, ebben most nagyon igen. Kb az egészt hszt adhatnám,de különösképp ez a rész tükrözi a véleményem.shutterisland írta:
ennek azon kívül, hogy most te (ti?) megmutatod (megmutatjátok?), hogy mennyivel phaszább gyerekek vagytok, semmi értelme sincs.
csak annyit érsz el vele, hogy egy antipatikus felsőbbrendűség érzést közvetítesz a többiek felé.
Lehet, h semmi értelme nincs, de gondolom az azért nem kerülte el a figyelmedet, ez a dolog mennyi embert zavar. Akár ha a fórumot, akár a facebook oldalt nézed, ahol van napi egy szörnyülködős poszt arról, h milyen borzalmas az emberek helyesírása. Vagy akkor lehet, h nagyon sok ember érzi felsőbbrendűnek magát.shutterisland írta: ennek azon kívül, hogy most te (ti?) megmutatod (megmutatjátok?), hogy mennyivel phaszább gyerekek vagytok, semmi értelme sincs.
Na ez megint egy remek példa, ha jól emlékszem Mihu kezdett el olyanokat írni valakinek, h "ne mondd már, h akkor még nem mérték, ezt honnan tudhatod". Én meg leírtam, h honnan, ezt még ki sem kellett guglizni (nyilván ha már pontos évszámot akarok írni, akkor azt kellett volna, de pont ezért nem írtam). Persze ha ebből az jött le Neked, h én álltam neki okoskodni, akkor nem szóltam.shutterisland írta:pölö az én hsz-eimbe még nem kötöttél bele [mármint ilyen helyesírás téren, mert hogy tartalmilag mindent jobban tudsz a népnél (lásd legfrissebben, mikor előbb gyors kiguglizod a celsius-skála meg a higanyszálas hőmérő feltalálásának idejét, hogy mihut okítsd) azt már szerintem megszokta mindenki] de már nekem is az jön le csak a sok gn-kedésből, hogy te mindenkinél okosabbnak, érettebbnek érzed magadat.
Úgy látom ezt Te sem igazán érted, szóval megpróbálom megint elmagyarázni: amikor lehetőséget adtak rá, csináltam, amikor megkértek, h hagyjam abba, abbahagytam. Téma lezárva, egy szót nem akartam erre többet vesztegetni. Innentől kezdve pont Drigo volt az, aki egy ilyen "marhaság" miatt idejött játszani a "phaszább gyereket", és "belement egy ilyen háborúba" (csak hogy a Te terminusaidat használjam)shutterisland írta:az meg, hogy a moderátorokkal is belemész itt ilyen kis háborúba emiatt a marhaság miatt, már tényleg poén.
Herby-t én egyenesen utálom, 1-2 jó videója van, azon túl csak bunkóskodik. Szóval nem mérném össze FreddyD-vel, Szirmai Gergővel meg pláne nem. Akiket én bírok és ajánlok is, az a Baaadmovies csapat, nagyon jó fejek és szórakoztató filmes videókat csinálnak.House írta:Ehhez hasonló Herby videó blogos is, neki is vannak gameplay videói.zola8787 írta:Vannak az interneten még kritikusok? Hasonlóak, mint freddyD, Hollywood Hírügynökség.
Freddyt nem sorolnám egyáltalán kritikus kategóriába, hiszen ő csak gameplayt nyomatott, és közben mondta, h mi a vicces a játékban. Ehhez hasonló Herby videó blogos is, neki is vannak gameplay videói.zola8787 írta:Vannak az interneten még kritikusok? Hasonlóak, mint freddyD, Hollywood Hírügynökség.
Itt volt az első alkalomDrigo írta:Nem is értem a "még"-et, mert tőlem egyszer sem kérdezted eddig.
Írtam egy 3 mondatos hozzászólást, ebből szemmel láthatólag elolvastál 2 mondatot, innentől kezdve szerintem nem az én hibám, h nem értesz dolgokat. (Persze lehet, h csak azt próbálod mószerolni, h még annyi gerinc sincs abban, aki törölte, h jelentkezzen. Ehhez meg nem kell semmilyen hozzászólást prezentálnom.) De csak hogy tisztázzam: semmire nem vagyok kíváncsi, nagyjából leírtam mindent az előző hsz-emben, amit akartam. Ha meg akarod érteni, akkor sztem menni fog.sjd írta: (Ill. akkor hozzácsapnám azt is, h amikor ezt megkérdeztem, miért lett törölve?)
Ezt abszolút csak megjegyzés szinten: első olvasatra egyedül az maradt meg bennem, hogy nem értem, meg az, hogy van benne vagy 6*10^23-on "h".sjd írta:...
Igen, photoshop guruk előnyben.Fórumszabályzat 3.0.1 írta:A törölt hsz-ekkel kapcsolatban reklamációt csak úgy fogadunk el, ha a felhasználó a kérdéses törölt hsz-t képes prezentálni a moderátorok felé. Ez tehát azt jelenti, hogy ajánlott minden felhasználónak a küldés után megörökíteni a hozzászólást (printscreen, vagy képmetsző program - ezzel kb. 3 másodperc - segítségével), úgy, hogy annak a küldési ideje, illetve az előtte lévő hozzászólásnak legalább a küldési ideje, és a küldője látható legyen. Aki ezen ajánlásnak nem tesz eleget, annak a panaszát a moderátorok nem kötelesek kivizsgálni. Ezzel megelőzhetőek a moderátorok visszaéléseit, illetve a "De én semmi szabályelleneset nem csináltam" típusú reklamációt. Reméljük, megértitek, hogy ez mindkét fél közös érdeke.
Nálunk Zalában 2000-2500 körbe megy a litere a pálinkának, viszont a ritkább gyümölcsből készült pálinkák ára ennek többszörösére is felmehet, főleg, ha díjnyertes darabról van szó.geridoss írta:Persze, nem is árulnám, ez csak feltételezés, hogy mennyiért lehetne.Tim írta:
Hivatalosan ugyebár nem árulhatod,de ezzel tisztában vagy remélhetőleg.
Látatlanban úgy 2000/literre saccolnám,ennél többet nem igen adnának érte,de próbálkozni lehet.Ha pld. eper,szeder,málna lenne akkor joggal kérhetnél többet.
Köszi szépen!
Persze, nem is árulnám, ez csak feltételezés, hogy mennyiért lehetne.Tim írta:
Hivatalosan ugyebár nem árulhatod,de ezzel tisztában vagy remélhetőleg.
Látatlanban úgy 2000/literre saccolnám,ennél többet nem igen adnának érte,de próbálkozni lehet.Ha pld. eper,szeder,málna lenne akkor joggal kérhetnél többet.
Hivatalosan ugyebár nem árulhatod,de ezzel tisztában vagy remélhetőleg.geridoss írta:Megtörném itt a kis viszálykodást egy kérdéssel, mivel annyira nem vagyok járta benne (legalábbis az árulás területén), hogy jó minőségű vilmoskörte házi pálinkához (52 fokos) jutottam a napokban (íze is, foka is tökéletes), de nem tudom elfogyasztani magamban, mert kicsit sok
Kb. mennyi lehet az irányára, ha 0,5-ös kiszerelésben a piacra bocsátanám? 1500-2000 Ft/ 0,5 liter?
Valaki esetleg, aki foglalkozik ilyennel, vagy van benne tapasztalata?
Köszi előre is.
Csak ehhez a részhez akarok hozzászólni, h de, van vezetvesjd írta: ugye feketelista stb. nincs vezetve
Az alkotmányjog tanárom arckifejezésére kíváncsi lennék...Deus írta:...
A 85 éves nagymamád meg tudja mondani, hogy 40 évvel ezelőtt például Szentkozmadombján hány fok volt a legkevesebb télen? Nagyságrendekkel kevesebb információ került bele a központi statisztikákba, még 20 évvel ezelőtt is, persze, hogy valószínűbb, hogy megdől a meleg rekord, ha nem 50 helyen mérsz az országba hanem mondjuk 5000...Mihu írta:Mikor? 3000 évvel ezelőtt? Merthogy az én 83 éves nagymamám azt mondja, hogy Ő mióta az eszét tudja, sose látott még ilyen időjárást, mint amilyen volt márciusban. Sőt, márciusban havat se nagyon, csak az utóbbi 5-8évben. Régen szinte hétre pontosan meg lehetett mondani, hogy mostantól nyár van, mostantól tél, tavasz, ősz. Most meg...áprilisban 35 fok volt 1 hétig, és azóta el is búcsúztunk a melegtől, pedig már június első hete van. Sose volt ilyen, hogy júniusban be kell gyújtani, mert 18 fok van a lakásban...
Pontosan melyik részét?sjd írta:Na végre talán lesz vki, aki megválaszolja (az azóta látom törlésre került) kérdésem. Nevezetesen, h pontosan mi tiltja ezt a szabályzatban?Drigo írta:Most hogy is van ez? Érdekesen hat, hogy akibe lehet belekötöttél néhány napja helyesírás-ügyileg, de 7 betűt lusta vagy leírni...
(Ill. akkor hozzácsapnám azt is, h amikor ezt megkérdeztem, miért lett törölve?)
2.,3.Fórumszabályzat 3.0.1 írta:Bármely hozzászólás ... amely ... off (a témába nem illő) jellegű ... TÖRLÉSRE KERÜL.
Az én nagymamám meg emlékszik ilyen márciusra a hatvanas évek elejéről.Mihu írta:Merthogy az én 83 éves nagymamám azt mondja, hogy Ő mióta az eszét tudja, sose látott még ilyen időjárást, mint amilyen volt márciusban. Sőt, márciusban havat se nagyon, csak az utóbbi 5-8évben.