Hogy ki segített? Nem más, mint Néma BobZsolti írta:Fú!de nagyon jó képed van hee!ki segített berakni?![]()
![]()

Hogy ki segített? Nem más, mint Néma BobZsolti írta:Fú!de nagyon jó képed van hee!ki segített berakni?![]()
![]()
Ohh thx! Ennyit sikerült kihoznom belöle...Zsolti írta:kérlek szépn van a paintban egy olyan kép..és akkor azon belül nyújtás/döntés,és akkor ott be tudod állítani hogy mekkora legyen.
Jaaa, bocsiZsolti írta:az,hogy hány kb azt tök mindegy egyébként..az én képem is jóval több,mint 10..csak az legyen a lényeg,hogy ne legyen nagy,ne húza szét a fórumot!
Sztem a mostani képed is nagyobb, mint 10kb. Efyszerűen töltsd fel a kepfeltoltes.hu-ra. De lehet hogy már tudodFTorres9 írta:De így nagyobb lesz mint 10 KB, és így nem engedi berakni avatárnak. Hogy kellene jól megcsinálni???Rajminho írta:KöcceZsolti írta:csak lazán nyomni kell egy print screeen-t,utánna meg paintot megnyitod,oszt bemásolod,utánna meg a felesleges részt kivágod rólla...ennyi!igyekszem
De így nagyobb lesz mint 10 KB, és így nem engedi berakni avatárnak. Hogy kellene jól megcsinálni???Rajminho írta:KöcceZsolti írta:csak lazán nyomni kell egy print screeen-t,utánna meg paintot megnyitod,oszt bemásolod,utánna meg a felesleges részt kivágod rólla...ennyi!igyekszem
Hogy kell elmenteniCharlie írta:Ha jól emlékxem,valaki kérdezte hogy hogy lehet olyan avatarokat csinálni mint pl Enriquenek és Kluivertinhonak van,hát tessék.
C.
Cső, nincs ilyen..... én már kerestem, de 1ik osztálytársam, vagyis évfolyamtársam, letöltötte az összes évadot, ami 14giga, de nem tom honnan szedte... asszem torrentől...Badi írta:nem tudtok valamilyen magyar oldalt, ahonnan Simpsons részeket lehetne letölteni?
Itt van. Katt a képre alul.jelwaz írta:Sziasztik! Már megint én kérek segítségetSzal csak azt szeretném kérni, hogy valaki nem tudná belinkelni azokat az Allah/Mohamed karikatúrákat, amelyeket az a dán újság hozott le és most a hülye arabok verik magukat miatta! Előre is köszi!
Igen én! De én egy tagtól hallottam így Barcelonában! Akkor Boixos (Bocsosz) jó úgy! Köszi!Enrique21 írta:Múltkor valaki azt irta valamelyik topicban,hogy igy kell:Bocsosz Noámerx írta:Már sokféle képpen hallottam, hogy hogyan kell kimondani de itt biztos tudjátok helyesen! Plz írjátok le. Nos aminek a keiejtésére lennék kíváncsi az : Boixos Nois
Múltkor valaki azt irta valamelyik topicban,hogy igy kell:Bocsosz Noámerx írta:Már sokféle képpen hallottam, hogy hogyan kell kimondani de itt biztos tudjátok helyesen! Plz írjátok le. Nos aminek a keiejtésére lennék kíváncsi az : Boixos Nois