Zozzy nagy vonalakban jól leírtad a dolgokat...
Én csak annyit tennék hozzá, hogy annak idején Fabréban sem láttunk fantáziát, és eladtuk. Az hogy itt a tehetsége jobban fel van-e fújva mint amekkora valójában, az kérdés. Lehet róla vitázni.
Én azt gondolom hogy volt már pár meccse amin kifejezetten jól mozgott... A Bayern elleni mérkőzésen az szezon előkészítőn, az Allianz arénában pl fergetegeset játszott, 2 gólt is szerzett. (lehet hogy nem most, hanem 1 évvel korábban volt) Bajnoki meccseken is tudott olyat nyújtani amit nagyon is jó volt látni. Azt is el kell ismerni, hogy tudott olyat is nyújtani, amikor inkább kárára volt a csapatnak. DE

Itt megint ugyanoda érkeztünk meg, hogy még éretlen mindig. Nem tudja a formáját állandósítani...
Amiket most írtam inkább a pályán nyújtott teljesítményére reflektálódik.
De hogy a pályán kívül milyen, ill. mi folyik a színfalak mögött, azt nem tudhatjuk.
Összességében én is inkább örülnék ha maradna... Nagyon nem szeretném ha elmenne máshova, és 1-2-3 éven belül meg szívnánk a fogunkat, hogy: úristen mit csináltunk, mert olyat mutat a pályán...Aztán vennénk vissza aranyáron...
Egyébként arra visszatérve, hogy nem látsz benne akkora fantáziát mint "mi", ismerős, hiszen én meg Telloval vagyok így... de ez már off!