Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem szóltam, csak elég sokan keverik a kettőt, aztán rögtön erre gondolok, amikor valakinél a makulátlan elméből csodálatos elme lesz.bence-barca írta: De még így is az előttem említett Makulátlan elmére gondoltam, az általam említett filmet még csak nem is láttam.
Olyanok ezek, mint a LOTR filmek pl. Ha olvastad a könyveket, mondhatni felnőttél velük teljesen más élményt nyújtanak, mintha csak fogná magát az ember és megnézné. Én pl szeretem őket, de alapból a sztorira ha csak hallanám egyáltalán nem húznám fel a fejem.lui1698 írta:Végeztem a Harry Potter filmekkel.
...
Jogos.sjd írta:Egy makulátlan elme örök ragyogása:bence-barca írta: Csodálatos elme nem rossz film mondjuk, de engem annyira nem hatott meg, mint mondjuk a nővéremet.
http://www.imdb.com/title/tt0338013/
Egy csodálatos elme:
http://www.imdb.com/title/tt0268978/
(Csak a félreértések elkerülése végett)
Szerintem utóbbi lesz a jó neked, az előbbi talán a "túl komoly dráma" kitétel miatt kiesik.matador írta: Most épp az Egy makulátlan elme örök ragyogásával és Az ember gyermekével szemezek.
Egy makulátlan elme örök ragyogása:bence-barca írta: Csodálatos elme nem rossz film mondjuk, de engem annyira nem hatott meg, mint mondjuk a nővéremet.
Magát a forgatókönyvet csak a Batman Beginsnél írta. A többinél mint "story" van feltüntetve.Stalkyard írta:állítólag a forgatókönyvvel vannak problémák ,ami nem túl jó, tekintve, hogy ugyanez a pali (David S. Goyer) írja majd elvileg az Igazság Ligáját is... Mondjuk Nolan Batman filmjeinél jó munkát végzett, szóval ki tudja. Bár a TDKR esetében már látszódtak néhol forgatókönyvi hiányosságok itt-ott.
Szerintem az Életrevalók egy tökéletes választás lenne ma estére!matador írta: Valami tipp esetleg?
Ne b, én is most néztem meg a haverokkal. Jó kis film, végig fenntartotta a figyelmemet, a végén a másik csavar nem kellett volna, olyan hetes pontszámot adok rá.visca el barca írta:brake /gyötrelmes csapda
klassz kis film, aki szereti az egy helyen játszódó dolgokat, vagy esetleg bejött neki az élve eltemetve, az nézze meg ezt is. nem egy világmegváltó valami, de egyszeri kikapcsnak szinte tökéletes
úúú tegnap néztem meg én is, de nekem kicsit mellé ment. Alapjaiban jó volt, de semmi feszültség, semmi hangulatvisca el barca írta:brake /gyötrelmes csapda
klassz kis film, aki szereti az egy helyen játszódó dolgokat, vagy esetleg bejött neki az élve eltemetve, az nézze meg ezt is. nem egy világmegváltó valami, de egyszeri kikapcsnak szinte tökéletes
Mert még 5 nap van a premierig. Gondolom holnap, vagy holnapután már lehet foglalni. De egyébként még a komplett csütörtöki műsor sincs fent.krosz31 írta:
én biztos imax 3d-ben nézem, de még nem lehet foglalni...tudja valaki ,hogy miért?
én biztos imax 3d-ben nézem, de még nem lehet foglalni...tudja valaki ,hogy miért?sjd írta:Ezt mondjuk lehet, h akkor lenne érdemes megkérdezned, amikor már látta is a filmet vki, nem 5 nappal a premier előttCsacsMate írta:Szerintetek 3D-ben, vagy anélkül érdemes a Man of Steel-t nézni?![]()
![]()
A 3D amúgy sem attól jó (legalábbis számomra), h jó sokszor a képembe repül valami, hanem h az egész vizuális élményhez hozzátesz, sokkal jobban úgy érzem, benne vagyok a filmben. De innentől kezdve csak annyi a kérdés sztem, h Neked megéri-e alapból. (Bár mondjuk ha már ilyen kérdések vetődnek fel, akkor gyanús, hogy nem)
Nekem pl. nem, de én meg úgyis IMAX-ben nézem.