Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NEm rossz, nem rossz...visca el barca írta: off:
most amugy a "nagy" nyári vásárlás során ezt találtam, bár még soha nem rendeltem semmit netről, ezt vhogy meg kell szereznem![]()
http://images.kitbag.com/om-127073.jpg? ... quality=95
Szerintem is brazil győzelem lesz. Ők veszik leginkább komolyan ezt a komolytalan kupát.Subinho írta:a brazilok otthon mindent meg fognak tenni a győzelemért, a spanyolok meg ha megint csak sétálgatnak és nem érdekli őket az egész, akkor simán kikapnak a braziloktól. sztem ilyen 3-1, vagy 4-2 simán kinéz...
zola8787 írta:Miért van az, hogy a jobb csapat (spanyolok) az utolsó 2 percben úgy mennek, mint a veszett egerek, addig meg csak tiki - tak.. akarom mondani tutyi - mutyi ...
Hát jó meccsnek mondjuk egy párat igen nagy jóindulattal lehetne nevezni, de inkább "elmegy" kategória volt némelyik. A többi katasztrófa, főleg a spanyolok.Subinho írta: Ez azért erős! Voltak jó mecsek, ez az eddigi legrosszab. Katasztrófa és dögunalom.
Ez azért erős! Voltak jó mecsek, ez az eddigi legrosszab. Katasztrófa és dögunalom.Stalkyard írta:Botrány eddig ez a Konföderációs kupa. Egy jó meccs nem volt, komolyan. Ezt még tetézi, hogy azt a gyökér Knézyt kell hallgatnom állandóan. Nem vagyok túl bizakodó a VB-vel kapcsolatban. Ugyanez lesz, csak még több f@s meccsel. Az utolsó jó torna a 2008-as EB volt. Onnantól dögunalom. Mintha a játékosok se vennék olyan komolyan. Ahhoz képest, hogy egy-egy BL meccsen mekkora hajtás van, a válogatott tornákon mintha le sem sz@rnák az egészet.
Szerintem ez a legnagyobb probléma. Ha Iniestának nem megy a játék, mint például a mai napon, akkor egyszerűen meghal a spanyolok játéka.mess2009 írta: Xavin sajnos valóban látszik a kor - lassan reagál- és alig van előre passza.