Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Spanyol: összes Barça-meccs, néha-néha Real ismessideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban? (Az MB1 ugye nem is kérdés)
Spanyol: terveim szerint minél több Barca meccset, esetleg a B csapatot is
Anglia: Arsenal, de úgy is beleúnok, Everton, Swansea
Olasz: Lazio, nagyobb derbyk.
Holland: jó lenne pár Ajax meccset is megnézni
Német: a Bayern nagyobb meccsei vannak tervben.
Ha lesz elég ember, tuti lesz szervezve megint, 20 fő fölött biztos megérné már.shutterisland írta:fórumtali nincs tervezve a nyárra ?
ugyanis van fb csoportunk (90%-a eurobarcás arc) és ott pedzegettük a dolgokat, idén úgy néz ki, lenne számottevő érdeklődés.
Erre nem tudok mit mondani, ez szánalmasvisca el barca írta:rekordösszegért, 23.6 millio fontért (8.4 milliárd ft) kelt el a sothebys árverésen joan miro etoile bleue c. festménye.
Amilyen hülye vagyok az EFOTT-on és a VOLT-on is túl sokat tököltem, tehát itthon maradtam, de ha Szigetre ledumálnak valakit, akkor kinézek. (Ez mondjuk szánalmas, hogy 1 hónap van a fesztiválig, és a fele nagy név még nincs meg, jobb helyeken meg már nyáron bejelentik, hogy kik lesznek jövőre a húzónevek)Game90 írta: Amúgy valaki megy nyáron fesztiválozni? Ha igen, akkor hova, melyik fellépők érdeklik őt, stb.
Az azért érdekelne, hogy mennyi idő alatt készült el ez a festmény. Ha lenne over/under, akkor under 19,5 percre tippelnék.visca el barca írta:rekordösszegért, 23.6 millio fontért (8.4 milliárd ft) kelt el a sothebys árverésen joan miro etoile bleue c. festménye.
Most láttam őt a fórumonInitom írta:off ban is off... Daffy hova tűnt ?![]()
csak nekem tűnt fel a hiánya? Vagy lemaradtam valamiről?
Én azért hiányolom innen a fórumról
Vagy skorpiórúgással gólt k@r a másik kapura.recrea írta:
Candreva tizijét kifejelte volna.
Akkor ezt meghagyom fejtörőnek.Stalkyard írta:Ez már passz!recrea írta:
Easy win...(ezt a meccset elfelejtettem)
Tétmeccsen?Egyébként sajnálom is, mert így a világ nem láthatja, Pinto mekkora tizenegyesölő. Milan ellen is kivédte a digók szemét. És még a haja is állat.
Ez már passz!recrea írta:
Easy win...(ezt a meccset elfelejtettem)
Tétmeccsen?
Easy win...(ezt a meccset elfelejtettem)Stalkyard írta:Talán a Gamper kupán a Milan ellen 2011-ben. Nem szeretnek kockáztatni a srácok.recrea írta:Emlékszik valaki arra, h mikor és ki ellen volt utoljára résztvevője a Barca 11-es párbajnak?