Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt esetleg konkrét példával is alá tudnád támasztani?A másik...hatalmas képmutatás az egész,úgy állítják be mintha ők lettek volna végig azok akik fiatalokra építenek,s támogatják őket...NAPERSZE!
ilyen jelzőkkel nem is kellene magamra venni.....de azért pár szóban reflektálnék:ami Titót illeti máris öngólt lőttél: ..."amig nem lett beteg...."de sajnos beteg lett! amiért nagyon sajnálom, de aki egy olyan kórral küzd mint ő ?! nos még elvárni is méltánytalan a teljes értékű munkát. de ami a lényeg, senki nem viselkedik itt úgy ahogy te eltúlzod a fellengzős jelzőiddel!! egyszerűen csak úgy ítéljük meg, hogy nem árt odafigyelni a riválisokra és ha lehet, ha szükséges tanulni - ha másbol nem a hibáikból! pocskondiázással pedig nem lehet értékelni -komolyan - semmit.Initom írta:Ejj de nagy '"király" lett a Real . Miért is? Miért is jobbak nálunk?
Azért mert náluk nincsen nyugalom az edzőnek,s nem hagyják kibontakozni,valamint az első bakinál kirúgják? Igen? nekünk is ezt kéne tenni?Nekünk is évente kéne új tréner?
Nem jobb az állandóság?
Tito nagyon ki van kezdve...de azért halkan megjegyezném,hogy amíg nem lett beteg minden rekordot megdöntöttünk.
Lassan ott tart a fórum többsége,hogy lef*ossa a lábát a Real szó hallatán .... erre annyit tudok mondani :![]()
megvették carvajalt ,aki húú de nagy sztárként kb egy percet se játszott montoya mögött a legutóbbi világtornán...aztán kit is?
Casemirot,aki nekem zsákbamacska,még egy szót se hallottam felőle.
+Illaramendi. Bazi nagy erősítések tényleg....
Továbbá :
Nekünk is 40 millióért kéne noname középályásokat igazolni? Mert épp az a trendi. A realnal az a nagy büdös helyzet,hogy nem megy szívesen oda senki. Eddig az volt a divat,hogy top 5 játékosokat vettek,de most azok nagy átlagban mozdíthatatlanok,vagy nem akarnak a madridba menni.
Befürödtek Neymarral,Baleel,és Suarezzel is,nincs ott nyugodtság,senki nem kívánja az állandó sárdobálást.AMÍG PEREZ AZ ELNÖK ÉN EGYÁLTALÁN NEM TARTOK A REÁLTÓL !
Mivel ég a ház,ezért jönnek az ilyen Illaramendi félék.
A másik...hatalmas képmutatás az egész,úgy állítják be mintha ők lettek volna végig azok akik fiatalokra építenek,s támogatják őket...NAPERSZE!Végülis nem 2 hét alatt változott meg az egész képlet....
Ezt a dumát ..oké hogy a realosok be veszik,de hogy még a Barcások is. Nehogymáár.
Én közel sem vagyok elájulva ettől a real-átigazolási politikától mint a többség...
Teljesen egyetértek minden szavaddal.mess2009 írta:igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.
Tito nem nem Guardiola segédedzője, hanem a Barcelona vezetőedzője. Ellenszenvből ne keverjük a dolgokat. Mou itt volt tolmács, akkor most ő is az.mess2009 írta:igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.
igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.blaugrana99 írta:Na ez a szomorú.Replay írta:Nem baj, mi 18 millió eurórért passzolunk el egy sokkal nagyobb tehetséget.![]()
![]()
![]()
![]()
Na ez a szomorú.Replay írta:Nem baj, mi 18 millió eurórért passzolunk el egy sokkal nagyobb tehetséget.
Nem szabad magunkból ki indulni anyagilag jóval stabilabbak mint mi. Nemhiszem hogy nem tesznek ajánlatot a walesi fiúért.visca el barca írta:a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.
+1, nem nekünk kell felzárkózni, és sokat elmond, hogy nálunk kudarcként van megélve egy olyan szezon ahol szereztünk 100pontot és egy utcahossznyit vertünk a legnagyobb riválisunkravisca el barca írta:
sztem is, de amig 10 pontokat verünk rátok a bajnokságban, meg 2-3-4 évente leesik pluszba a bl, spanyol kupa, addig ezek a dolgok a kutyát nem érdeklik.
sztem is, de amig 10 pontokat verünk rátok a bajnokságban, meg 2-3-4 évente leesik pluszba a bl, spanyol kupa, addig ezek a dolgok a kutyát nem érdeklik.ferninho írta:sztem borzasztó, amit nálatok leművel a vezetőség az igazolások kapcsán meg úgy összességében.
irigység, szánalom?Gergely írta: Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Ez az irigység.... és a szánalom....
Szerintem Higu marad! Suarez meg szinte megsem említette a Madridot! Arsenal és a Chelsea érdeklődésről beszél! De Angliában is erről szólnak a hírek!visca el barca írta:a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.
Nyugi, értettem az iróniát, pont azért írtam azt amit.A felnőtté váláshoz vezető első pár nehéz lépcsőfok az az , hogy értsd mit mond a másik és érzékeld az iróniát benne...
S.Agüero írta:Azért mert még te nem láttad őt játszani, még lehet igenis jó kis játékos.Gergely írta:Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!
Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Remélem értitek....
Azért mert még te nem láttad őt játszani, még lehet igenis jó kis játékos.Gergely írta:Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!
Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Remélem értitek....