Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez igaz, akkor meg végképp nem kellett volna fáradni a névadással, mivel kb annyit lehetett megállapítani róluk, h vmi böhöm nagy vadállatok, amiken ahol az a sok kék van, az a szájasjd írta:Akkor esetleg nem egyszer kellett volna elmondani a nevüket, mert én baromira nem tudtam őket megkülönböztetni egymástól. Főleg a végén, amikor már 3 is volt egyszerre, csak kapkodtam a fejem, hogy most melyik mit csinál.REMY írta:A kaijuknak valószínűleg azért adtak neveket, mert így könnyebb volt beazonosítani őket.
Akkor esetleg nem egyszer kellett volna elmondani a nevüket, mert én baromira nem tudtam őket megkülönböztetni egymástól. Főleg a végén, amikor már 3 is volt egyszerre, csak kapkodtam a fejem, hogy most melyik mit csinál.REMY írta:A kaijuknak valószínűleg azért adtak neveket, mert így könnyebb volt beazonosítani őket.
Igen, közben utánanézem, h mire emlékezhettem, h magyar neve volt, de nem találtam, uh ezt akkor benéztem végülsjd írta:Cherno Alpha, Crimson Typhoon, Stryker Eureka. Ennyi volt összesen. (Meg a Coyote Tango, de azt csak láttuk, nem mondták)miihii írta: Komolyan?Nekem úgy rémlik, h volt, amit fordítottak. Mondjuk nem az ilyen Cherno Alpha-t, hanem másokat.
Mondjuk a cél egyértelmű így is, de legalább következetesek voltak és jól oldották meg. (Egy Stryker Eureka-t egyébként sem tudom, hogyan lehetne lefordítani.)
hurrá csatársjd írta: (Egy Stryker Eureka-t egyébként sem tudom, hogyan lehetne lefordítani.)

Cherno Alpha, Crimson Typhoon, Stryker Eureka. Ennyi volt összesen. (Meg a Coyote Tango, de azt csak láttuk, nem mondták)miihii írta: Komolyan?Nekem úgy rémlik, h volt, amit fordítottak. Mondjuk nem az ilyen Cherno Alpha-t, hanem másokat.
Komolyan?sjd írta:Azt az egy apróságot leszámítva, hogy egy robotnak sem magyarították a nevétmiihii írta: Bár a fordítók képmutatása elég vicces, h majdnem minden szörnynek és robotnak magyarították a nevét, kivéve mondjuk a Gipsy Danger-t...![]()
(Azt viszont nem értettem, h mi ez a név adogatás a kaijuknak, halál komoly képpel bemondták, hogy "4-es osztályú kaiju, a neve Hengerfej". Én meg így néztem, hogy mi van??? Bejelentkezett az útlevél-ellenőrzésnél, vagy mi?
Arra emlékeztetett, amikor az 5 évesek játszanak, és akkor az az első dolog, hogy plüssfiguráknak nevet kell adni. Mert amúgy szerintem tökmindegy, menj ki, és verd pofán a szörnyet, azt kész.)
Egy nézést még talán, bár sztem sokkal gyengébb lett az elsőnél, ami nekem spec tetszett.soadroli írta: G.I.Joe 2-t látta valaki? Egy nézést megér, nem?
Azt az egy apróságot leszámítva, hogy egy robotnak sem magyarították a nevétmiihii írta: Bár a fordítók képmutatása elég vicces, h majdnem minden szörnynek és robotnak magyarították a nevét, kivéve mondjuk a Gipsy Danger-t...
Még nem, de ha nem akarsz beülni, akkor várd meg szerintem a legjobb minőséget, mert ezt mozisan nézni...hát nem tudom, én biztos nem nézném.Castiel írta:Pacific rim még nem elérhető valami videómegosztón, esetleg torrent formában?

Hápperszesoadroli írta:Az maradt Gipsy Danger?miihii írta: majdnem minden szörnynek és robotnak magyarították a nevét, kivéve mondjuk a Gipsy Danger-t...![]()
Az maradt Gipsy Danger?miihii írta: majdnem minden szörnynek és robotnak magyarították a nevét, kivéve mondjuk a Gipsy Danger-t...

Pl. nekemvisca el barca írta:sjd,
Te mindent tudsz. ezt a filmet ki(k)nek készítették?
Egy mexikói által rendezett filmben, ami japán szörnyekről szól, és ahol két brit és egy japán színész játssza a főbb szerepeketFaust írta: a sztori több pontja több mint egyértelmű "utalás" arra, hogy ismét Amerika menti meg a világot.

dettósoadroli írta:Eleven testek
Tudtam, hogy nem kéne elkezdeni, de adtam egy esélyt. 4 perc után ki akartam nyomni, de vártam, így a 10-be nyomtam ki. Hát ez mi ez?![]()

Remélem nem vetted komolyan az Alkonyat zombis változatát. Ők se vették komolyan, a vámpíros változattal ellenben. Bár jobb lett volna, ha valami rothadó zombiba lenne szerelmes, mint mondjuk, amik a TWD-ben vannak.soadroli írta:Eleven testek
Tudtam, hogy nem kéne elkezdeni, de adtam egy esélyt. 4 perc után ki akartam nyomni, de vártam, így a 10-be nyomtam ki. Hát ez mi ez?![]()