mess2009 írta:igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.
Tito nem nem Guardiola segédedzője, hanem a Barcelona vezetőedzője. Ellenszenvből ne keverjük a dolgokat. Mou itt volt tolmács, akkor most ő is az.
Tito-nak volt egy éve, amikor egy szerencsétlenség miatt nem is tudott rendesen a csapat rendelkezésére állni, ez nem mind1. Jo5ét nem egy sikertelen szezon miatt rúgták. Egyrészt 3-ból min. 2 rossz szezonja volt, a médiát teljesen a Realra haragította, a játékosokkal is megromlott a kapcsolata, a saját szurkolóik is ellene fordultak. Azért nem mind1.
Most tudatos és szimpatikus építésnek tűnik és lehet hogy tényleg bejön nekik. Közel sem elképzelhetetlen. De, nem véletlen, hogy nem ezeket a játékosokat üldözték. Illaramendi a 3. de inkább 4. számú opció volt, amik nem csak kacsaként merültek fel. Ráadásul 39 millió euróért?
Isco érkezését nem igazán tudom hová tenne, jó játékos ez nem vitás, de nem ott van hiányposzt náluk. Kétségtelen hogy nem tudni pontosan Ancelotti mit akar majd játszatni, de elég luxusnak tűnik olyan játékosokat padoztatni. De mind1, nem a mi problémánk.
A csatárkérdésre kíváncsi leszek náluk. Egy ki tudja milyen Benzemával és egy B-kategóriás Moratával nekimenni a szezonnak? Én mindenesetre örülnék neki.
Igen szomorú, hogy Thiago ennyiért elmegy, erről azok tehetnek akik a szerződéskor belementek. Igazából azt se tudni miért. Könnyű innen okoskodni valami ok volt erre az opcióra, attól tartok ez soha nem fog kiderülni.
Amellett nem tudom mi olyan katasztrofális eddig nálunk a mostani átigazolási időszakban, mitől jobb az övék? Megszereztük viszonylag olcsón a világ jelenlegi talán legnagyobb tehetségét olyan posztra ami évek óta kritikus nálunk. Az, hogy eddig még nem igazoltunk középső védőt miért baj? Hajtjuk a toronymagasan legjobb opciót. Ha igazolnánk mondjuk egy Aggert vagy Kompany-t, Luizt akkor az menne hogy miért ne próbálkozunk Silva-nál.
Szóval nem értem miért lenne bármennyivel is jobb az ő igazoláspolitikájuk mint a miénk. Igazán két hinyposztunk van ahová a legjobb megoldást keressük (a kapusposzt kivétel, de az azért nem a legkritikusabb), az egyik meg is van. Ők már 70 milliót eltapsoltak két ÍGÉRETES játékosra+Carvajal, aki szerintem csak egy vészmegoldás szint. Persze lehet, hogy tévedek. Majd meglátjuk.