Barcaman1993 írta:Remélem továbbra is Ter Stegen a prioritás. Az a pali most is előrelépés lenne Valdes helyett, de jövőre remélhetőleg megszerezzük. Szóval ilyen Guzmanokat felejtsünk el

Én is nagyon remélem. Igazán nem is tudom jövőre mi lehet az a poszt a kapuson kívül, ami létszükséglet lenne. A csatársorban van viszonylag fiatal 3 ember aki ha hozza a formáját betöltheti a harmadik stabil kezdő pozíciót, továbbá elvileg jön Deulofeu is vissza. Középpályán Xavinak tényleg kellene a pótlás, oda Cesc mellett Rafinha és Roberto is pályázik (itt a nagy probléma Thiago távozása), a védelembe ha most veszünk egy kezdő szintű védőt ott lesz még Bartra és Bagnack(?) bár valószínűleg Puyol ki fog esni. Ha a fiatalok közül mondjuk 2 beválna nagy előrelépés lenne. Főleg a középpálya lesz kritikus, mert ha Cesc besül csak horribilis áron lehetne helyettest találni, ráadásul nem is biztos hogy lesz megfelelő ember a piacon.
Persze ez még a távoli jövő, csak ez a szezon lesz a legnagyobb vízválasztó az eljövendő évekre nézve. Ha szerencsénk lesz csupán 1-+2 posztot kell majd megerősíteni, de ha rosszul jövünk ki belőle vagy nagy befektetéseket kell eszközölni vagy 1-2 szezonunk rá fog menni egy új csapat építésére. Ez mondjuk nagyban függ Tata-tól is, de engem inkább ebből a szempontból fog izgatni a 13/14-es szezon.
Bocs ha nagyon előreszaladtam, de ez nagyon kíváncsivá tesz.