Tim írta: Viszont érdekelne mi vitt rá,hogy le tedd a cigit? Mondjuk van egy tippem..

Mit tippelnél, miért?

Gondolom a nyilvánvalóra adnád és egyrészt igazad is lenne.
Az a boszorkányüldözés, ami a dohányzók ellen folyik, még annyira nem is érintett - viszont zavart, mert nem érzem igazságosnak.
Vidéki kisvárosban élek, bárhová elmegyek gyalog, így nem érdekel, hogy nem cigizhetnék a buszmegállóba.
Kocsmába már régebb óta nem járok, mint betiltották a zárthelyi dohányzást.
A férjemmel mindketten szívtuk, így naponta 2 dobozzal kellett, de előfordult, hogy este még el kellett menni egy harmadik doboz cigiért is.
Egészségügyi okok miatt sem ártott, hogy közel 2 évtized után leszoktam.
A többi okokat most inkább nem részletezném, maradjuk a nyilvánvalóknál.
Elvileg a cigi ára a zsebünkben marad. Az alsó hangon is 40 ezer forint egy hónapban - matematikailag

Ténylegesen nem veszem észre, hogy ez a sok pénz megmarad, pedig logikusan jelentkeznie kellene, de nem teszi. Annyival lett drágább az élet / rezsi, élelmiszer, gyógyszer és minden / hogy nem marad meg csont nélkül az összeg.
A cigi-leszoktató biorezonanciás kezelés pedig úgy látszik tényleg egyénfüggő, pont úgy, mint a placebo-kísérletek.
Számít, hogy mennyire tudod elhinni és bízni benne és elhitetni magaddal, hogy megtisztult a tested a mérgektől.
Barátnőm is volt ilyen kezelésen. Délelőtt ment és aznap este 8 óráig bírta is cigi nélkül, de akkor már remegett és rá kellett gyújtania.
A sógornője ugyanaznap volt édesség-leszoktató kezelésen / Oda félig megevett csokiszeletet kellett vinni, ugyan?

/ természetesen semmit sem ért, ugyanúgy függő.
Aki ebből tud vagy képes erőt meríteni a leszokáshoz, annak jó és nem kidobott pénz. Itt van egy élő példa, akinek bejött és két ellenpélda is.
Nem szégyen ilyenfajta segítséget sem igénybe venni, más esetekben én is fordultam már reflexológushoz / más néven: természetgyógyász/
Senkit sem lehet elítélni, azért, mert van hite olyasmiben, ami racionális ésszel megkérdőjelezhető.
Kinek a pap - kinek a papsajt