Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt ezenkívül is egy nagy helyzete, de azt pont középre fejelte, így Adler kivédte. Egyébként mezőnyben is hasznosan játszott.Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ak-2270277
Jó lesz ez Ádám csak így tovább!
Ahhoz képest, hogy a felkészülési meccseken Huntelaarral ketten voltak többnyire csatárok egyszerre, kicsit visszalépés az egycsatáros játék.
Remélem az edző belátja, hogy Ádám megfér a holland mellett a kezdőben.
jaja, csak ő még pluszban focizni is tudozsimiki írta:Ő az akinek az első 30métere gyorsabb Bolténál, nem?
mitől lett az? egyetlen nagyon jó idénytől? de inkább tavasztól? Sergio kicsit többet tett le, több ideig, válogatottban is...Alcantara írta:Ismerem!:) Ennek ellenére nem véletlen írtam, hogy a legjobb JM! (szubjektív)pep71 írta:
Tényleg nagyon jó játékos, de van egy szűrő, akit úgy hínak, hogy Sergio Busquets.
Ismerem!:) Ennek ellenére nem véletlen írtam, hogy a legjobb JM! (szubjektív)pep71 írta:
Tényleg nagyon jó játékos, de van egy szűrő, akit úgy hínak, hogy Sergio Busquets.
Tényleg nagyon jó játékos, de van egy szűrő, akit úgy hínak, hogy Sergio Busquets.Alcantara írta:Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy egy jó formában levő Javi Martinez akkora dominancia a pályán labdaszerzésben, hogy a Bayern teljesen más játékot fog mutatni, ha játszik.
Biztosan sokan beszólnak emiatt, szubjektív véleményem szerint, jelenleg ő a legjobb szűrő a világon. Ráadásul sokoldalú, védekezni is tud, fejjátéka kiváló, technikailag is képzett.
Én nagyon örültem volna anno, ha ő hozzánk jött volna nem Münchenbe.
Tegnap is ugye Schweinsteiger volt egy kicsit visszább és előtte középen Kroos és Müller. Igen ám, de ő védekezésben szerintem sem képes annyit nyújtani, mint Javi Martinez. Így tegnap is volt egy két szituáció, amikor nagyon könnyedén átrohantak a középpályájukon a két szélső védő pedig fent maradt. Ha ezt ki tudják használni az ellenfelek, akkor bizony verhető ez a Bayern.Barcaman1993 írta: Én még 1 dologra kíváncsi leszek. Szemmel látható, hogy a védelmük sebezhető. Én ezt nagyban betudom annak, hogy nem mindegy, hogy Javi Martinez ott van-e a pályán, vagy nincs. Természetesen egy támadó felfogású kp- helyett (Kroos). Viszont, ha találkoznak egy olyan csapattal, aki ellen nyomozzák a labdát (mi), akkor ez a védekezés elég hézagos lehet. Mondjuk sok ilyen csapattal nem hiszem, hogy találkoznak a közeljövőben.
Én még 1 dologra kíváncsi leszek. Szemmel látható, hogy a védelmük sebezhető. Én ezt nagyban betudom annak, hogy nem mindegy, hogy Javi Martinez ott van-e a pályán, vagy nincs. Természetesen egy támadó felfogású kp- helyett (Kroos). Viszont, ha találkoznak egy olyan csapattal, aki ellen nyomozzák a labdát (mi), akkor ez a védekezés elég hézagos lehet. Mondjuk sok ilyen csapattal nem hiszem, hogy találkoznak a közeljövőben.Barcaman14 írta:
Az első félidő jó volt, a másodikban talán egy kicsit visszavettek. A Bayern gyengéje a feltolt védelem miatt egyértelműen a kontrák. Ezt a szuperkupán is láthattuk, hogy egy gyorsabb, képzettebb csapat mint pl. a Dortmund vagy a Real simán meg tudja őket így verni.
Nálam a 2 tizenegyes 1 percen belül. Ilyet is ritkán látni. Az lett volna a poén, ha másodjára is védi Ter Stegen.Gareth Tello írta: De a meccs fénypontja: DANTE!!!
jószerével az "ominózus" 7:0 miatt valószínű nézni fogom a Bayern meccseit(is) amolyan ellendrukkerként. valóban látszik néhány Guardiola elem, elsősorban a feltolt védekezés, és a(szerintem máris) lassúbb támadás építés. azt azonban hogy Alaba kényszerítőzik Ribéryvel inkább nevezném egy klasszikusan tavalyi (meglévő-megmaradt) elmnek, sem mint Guardiola újításnak. az tény hogy baromi erős a játékos állomány, van hajtás és iram, és hogy a M.gladbach egy ígéretesen mozgó lendületes bátor focit mutatott be, csak a támadósorába kellene a falábúakat kicserélni két gólerős emberre.Alcantara írta:Gareth Tello írta:
De a meccs fénypontja: DANTE!!!![]()
A mikrofonfejűnek tényleg "pazar" öngólja volt!
Gareth Tello írta:
De a meccs fénypontja: DANTE!!!![]()
Én néztem, nem volt valami fenomenális meccs, pláne, hogy Thiago sem játszott, de legalább az látszott, hogy Pep tényleg próbál új elemeket vinni a Bayern játékába, példának okáért volt egy gyönyörű kényszerítőzgetés Ribéry és Alaba (?) között a bal szélen.Alcantara írta:Nézi valaki a Bayern-Gladbach meccset?
Ajánlom mindenkinek az első félidő nagyon jó volt. Ter Stegen valami pazar védéseket mutat be!!!!
Hozzáteszem csak kirúgnia ne kellene!
Nem vagyok rajongója a budes ligának, most szép meg jó a foci, de azért szerintem ez nem olyan régen alakult ki. Régebben én nézhetetlennek tartottam, és még az eredményesség is távol állt tőlük. Persze a Bayern meg Dortmund azóta nagyon összeszedték magukat, és az eredmények mellett látványosan is fociznak.Barcaman14 írta:A tegnapi meccset remélem azok is nézték, akik eddig nem igazán szerették a Bundesligát. Minden benne volt, ami jellemzi a bajnokságot évről évre. A Barca meccseit kivéve(!) számomra a legnagyobb élvezetet a német foci nyújtja szőröstül-bőröstül .
A Dortmund teljesítménye nagyban függeni fog attól, mi az elsődleges prioritás:Bajnokság vagy BL? Szerintem nem olyan mélységű a keretük, hogy mindkét fronton ott legyenek a végelszámolásnál.Barcaman14 írta:
Amiben reméljük, hogy fejlődés mutatkozik tavalyhoz képest, az hogy bírják a kétfrontos harcot is. Mert tavaly eljutottak a BL döntőig, de a bajnokságban igen vaskos lett a lemaradás.
A tegnapi meccset remélem azok is nézték, akik eddig nem igazán szerették a Bundesligát. Minden benne volt, ami jellemzi a bajnokságot évről évre. A Barca meccseit kivéve(!) számomra a legnagyobb élvezetet a német foci nyújtja szőröstül-bőröstül .
Ez minden volt csak nem szerencse. A Dortmund gyakorlatilag mindenben jobb volt. Sokkal magabiztosabbak, hatékonyabbak és elsősorban minimum 1 fokozattal gyorsabbak voltak. Szinte átrohantak a bajorokon sokszor.ZBarca írta:Jól játszott a Bayern is, inkább a BVB-nek volt szerencséje. Talán jó is, hogy győzött a Dortmund, legalább nem fogják azt hinni, Pep-el verhetetlenek lesznek! Amúgy grat a Dortmundnak!![]()
Hát ez a hála? Biztos nagyon jóban vannak!