Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elég szomorú ha egy Barca ebben a felfogásban játszik.miihii írta:mi meg klasszikus "Pep-team párharc, első meccs idegenben, x körüli eredmény sem rossz" felfogásban játszunk.
Tavaly végig úgy álltam minden meccshez, na majd most rám cáfolnak. Eltelt 3 hónap, semmi nem változott. Ennyiből ugyan nem lehet értékelni, de ha Tata is ennyit tud majd taktika és morál terén, akkor köszönöm, nem. Várni kell még pár hónapot, hogy átfogóbban kijelenthessünk valamit, de elég rossz előérzetem van. Az első csapat, aki nem szétterpesztett combokkal és bottal a s.ggében áll ki a Barca ellen, már leszedi azt. Mire lennék boldog vagy derűs? Itt nem arról van szó, hogy kaptunk egyet, majd lövünk másikat, mert van idő. Helyzet nélkül nem lehet gólt lőni, ha meg nem tudnak egy nyamvadt támadást sem felépíteni, akkor nincs miről beszélnünk. Ez nem pesszimizmus, hanem színtiszta realizmus.recrea írta:Rinku: tündéri az optimizmusod
alves tiszteletből átvette abi 22-es számát, igy a 2-es üres lett.rrobbiefcb írta:Nekem kicsit furcsa, hogy Alves száma 22-esre változott és Montoya kapta meg a 2-est. Tudtok erről valamit?
Abidal iránti tiszteletből kérte Alves a 22-es mezt, és így Montoyáé lett a 2-es.rrobbiefcb írta:Nekem kicsit furcsa, hogy Alves száma 22-esre változott és Montoya kapta meg a 2-est. Tudtok erről valamit?