No ez is megvolt...Első félidő pocsék volt...Igazából sztem az lehet,amit mondatt nemrég Tata is hogy nem igazán vagyunk fizikálisan olyan állapotban még mint kéne...Nem is csoda,Conföderációs kupa,válogatott meccsek...Mit várunk...
Aztán a második félidőben aresszívabban mentünk oda,jobban hajtottunk...Meg az Atletico is percről percre fáradt,nem lehet bírni ezt a tempót amit kitalált Simeone..
Amúgy jó ez abszolút,azért az Atletico hazi pályán kb képes bárkit elverni,ha jó napot fog ki...és marha jó csapat,nagyon összeértek,és brilliáns játékosaik vannak...Majd otthon megoldjuk,Messi remélem lesz,mert pl ha a végén van, Cesc helyett, sztem lazán elrámolt volna egy, 2t...Cesc a végén nem egyszer 16ra üresbe találta magát,erre passzt keresett...ha ott Leo van tuti lő és vége...
A végen amúgy nagyon taktikusan nem erőltettük már annyira,nem szép dolog de ez is kell egy 2 meccses kupában 1-1nél idegenben ezt kell...
Viszont ki kell emelnem a védekezést...Sokakkal ellentétben nekem tetszett...És azért mert igen voltak eladott labdáink középpályán,igen voltak szorult helyzetbe a védőink...És igen hibáztak is hátul is...De mindíg volt ott vki aki kisegített,aki megoldotta...Mindíg ott volt egy láb,mindíg volt ki mentsen...A gólnál agresszívabban kellett volna odamenni,meg persze közbecsúszni az utsó passznál...Azt benéztük...Főleg megint Pique...És amúgy is nem egyszer benézte...De összeségében persze van hova fejlődni de a tavalyihoz képest ég és föld...A csapatvédekezésünk működik most...
Amúgy marha jó hogy védő gondokról beszélünk,és kell vki Pique mellé ha Puyol sérült,meg Mascherano kevés...Ehhez képest Mascherano ma is egy félisten volt...Még félig rossz megoldása sem volt...Piqueről meg kaptunk egy gólt,meg kaphattunk volna még 1-2t...Vannak gondok vele...össze kell kapnia magát fejben mert ez így nem lesz jó...Mascherano viszont meggyőzött...Mióta itt van Tata ő egy félisten...Okés csak 2 meccse,de ez a 2meccse jobb volt mint tavaly az egész szezonja kb...
A negatívum:
Xavinak nagyon nem ment,sok érthetelen eladott labdája volt...Sztem fáradt volt...Nem biztos hogy kellett volna kezdetni mert hétvégén is végig játszott...Ő már ezt nem bírja...Bár persze szezon eleje és Tata is tudja nincsenek jó erőnlétben a játékosok,még alakíthat ezen...
Tovább Pedro megint sulytalan volt,csak a vissza passzok...Nem baj Neymar beleszokik azt a padon elfér majd...
Illetve busquetsnek is volt megint egy-két felelőtlen passza...Kicsit rá kell kiabálni hogy szedje már magát össze...
És hát Ini,igen...Látszik hogy fáradt ő is...De persze ez megoldható dolog,ettől még nem lesz rosszabb játékos...Szal idővel megoldjuk...
Neymar meg jó mozgott ma is...Tetszett...És hát nem egy Pedro,na...A gólja meg klasszis,szal onnan egy ilyen labdát egyből rövidre Courtoisnak befejelni,pláne hogy nem is nagy fejes király...Ez ilyen Messis megoldás volt,ez a "azt hogy"...Előszőr el sem hittem hogy a kapuban van a labda...
Összeségében jó lesz ez...Kicsi erőnlét kell még,a legnagyobb baj ott van sztem...A védekezésünk stabilabbnak tűnik,azért ettől az Atleticotól a mai meccsen sztem a világ bármely csapata benyalt volna egyet...És a gólon kívül jók voltunk hátul...elől meg ha Neymar fix kezdő lesz és beszokik,elképesztő erényünk lesz...Pláne ha mellette Leo is 100%os lesz,hát az nem lesz semmi...Azért ha mindketten játszani fognak egyből nem lesz annyira feltörhetelen az ellenfelek beton védekezése...
És ma Messi nélkül is össze tudtuk magunkat szedni is gólt szerezi,ami jó dolog...
Jó lesz ez,persze nem vagyunk még 100%osak,de a legfőbb gondunk a védekezés megoldódni látszik szép lassan...Elől meg nem lesz baj abban biztos vagyok...