Miksi Józsefné írta:Hát megmondom őszintén,hogy régen olvastunk ilyen butaságot,hogy hiányzik Messiből a virtouzitás! Hát nem tudom a youtube tele van Messi féle virtouzitással , azt hiszem nem Messit akartad irni biztos , eltévesztetted a játékos nevét. A Messi a csapat egyik legnagyobb zsonglőre akinek még erénye az hogy a virtouzitás után még kapuba is talál.
Most tényleg nem látjátok a különbséget Messi és a Ronaldinho-Robinho-Neymar féle játékosok között? El nem hiszem hogy nem értettétek meg mire céloz Mezner2. Messi mikor csinál olyan dribbliket mint amiket Neymar szokott ha rájön a "látványoskodhatnék"?
Vagy csak szimplán egy ilyet. Messinek kb évente 1-2 mozdulata van ami hasonlóan látványos - előre félek, hogy beleköttök, hogy "kinek mi a látványos", remélem mindenki érti hogy értem -, de ez azért van, mert ő nem úgy cselez mint Neymar, és nem csinál olyan "finomságokat" mint Ini sokszor -
pl ez,
vagy ez jobbat nem találtam hirtelen. Ez nem azt jelenti, hogy Messi nem tudja ezeket, de most ha nem csinálja őket, akkor nem lehet azt mondani, hogy tőle is ezt várjuk a meccseken.. És most nem kell belinkelni azt a kb 5 alkalmat, amikor a "megszokottól" eltérő varázslatot mutatott be Messi. Szerintem mindenki tudja mire képes ő, és hogy mit várhatunk el tőle egy meccsen. Messi egy jó napján akárhány védőt kicselez, de azt úgy teszi meg, hogy kicsiket tol a labdán, apróbb testcselekkel elküldi az ellent.. Nem csinál 3 biciklit közbe, vagy sarokkal a feje fölé kapja a labdát, de ettől még ő a világ legjobb játékosa. A rendkívül látványos és néha fölösleges elemeket meg hagyja a többieknek.. Mezner2 szerintem erre célzott, és ebben igaza is van. Ha meg mégse így értette a kollega, akkor bocsánat a fölösleges szövegelésért.