Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gergo9 írta:biztos érdekel egyébként bárkit is.csababarca írta:Shutter, lehallgatják ha akarják a Te telefonodat is,ne izgulj miatta
Akit érdekelhet az nem fér hozzá aki hozzáfér azt meg pont annyira érdekli hogy a muterral folytatott beszélgetésből kiderül hogy babfőzelék lesz a kaja vagy más hasonló kaliberű információ.
Óriási mikor ezen paráznak.
csak egy kérdés volt, mert azt hallottam, hogy azért nem lehet kivenni az ájfón akksiját, hogy bármikor lehallgatható légy, miközben a hagyományos telefonból ha kiveszed, nem vagy az.csababarca írta:Shutter, lehallgatják ha akarják a Te telefonodat is,ne izgulj miatta
Ez kicsit hihetetlennek tűnik nekem. Nem azt mondom, hogy nem így lesz,mert kicsit sem értek hozzá, de amit szoftveresen fel lehet törni azt fel is fogják.Mihu írta: Mondjuk az 5S esetében a lopások száma szerintem majdnem egyenlő lesz a 0-val. Az ujjlenyomat leolvasó miatt nem lesz olyan hülye, aki ellopja, mert az égvilágon semmit se fog tudni vele kezdeni.
Nekem nem is volt soha okostelefonom, a mostani telóm egy átlagosnak nevezhető Nokia (6330 asszemsjay írta:Detto. Én kortársaimmal ellentétben nem igénylem az okostelefont (noha volt, de meghibásodott) , inkább egy Tescoban vásárolt, 3000 forintos telefont használok. Amire kell, arra megfelel.
Szerintem holnapról téged sem látunk errefelé.sjay írta:Honnan tudod hogy Shutter nem ügynök?
biztos érdekel egyébként bárkit is.csababarca írta:Shutter, lehallgatják ha akarják a Te telefonodat is,ne izgulj miatta
Detto. Én kortársaimmal ellentétben nem igénylem az okostelefont (noha volt, de meghibásodott) , inkább egy Tescoban vásárolt, 3000 forintos telefont használok. Amire kell, arra megfelel.Capon írta: Én olyan jól elvagyok a buta mobilommal hogy nem igaz.
Saját baráti körömbe látom, hogy annyira rabjává válnak a saját mobiljuknak, hogy az hihetetlen. Így érthető, hogy szinte mindenkinek a legdrágább legtutibb kell.visca el barca írta:hogy lehet 200.000 ft-ot kiadni egy telefonért?nem sajnáljátok rá a pénzt?
recrea írta:Sok hányatott sorsú gyermek karácsonyfája alatt lesz megtalálható év végén. De mág az is lehet, h én is benevezek rá.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tele ... 88929.html" target="_blankDeus írta:Uh, van valakinek infoja arról, hogy mennyi lesz az iPhone 5S itthon?
[auto_cenzúra] reklam, es mivel nyomtam mar ilyen kerekesszekes kosarat, meg nagyobb a respect.Game90 írta:Az év egyik legjobb reklámja a Guinnesstől:
http://creativeads.blog.hu/2013/09/07/a" target="_blank ... uinnesstol
U.i.: utálom azokat, akiknek Beats By Dr. Dre-s fejhallgatója van.