Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképesztő miket csinált, néhány mozdulata megidézte számomra az abszolút no.1-t (R10-et) eszméletlen mennyire érzi, és érti a játékot, hihetetlen jó százalékban jönnek be a cselei, szinte mindig tökéletesen fel tudja mérni, hogy passz vagy egyéni akció szükséges, ritkán veszít labdát, és minden meccsen legalább két védőt kisárgáz, csak így tovább Neymar gyerekGareth Tello írta:Neymar vs Sevilla | La Liga | 14/9/13 | HD
http://www.youtube.com/watch?v=rOuLnKWxGb8" target="_blank
Messinél senki sem tudna jobban lubickolni ott középen 4 védővel a nyakán.ebben (is) ő a legjobb. Neymar tökéletes helyen van ott a baloson!!! egyre jobban össze vannak csiszolódva, Neymar is el fogja lassan kezdenia gólgyártást ez biztos. jó úton halad ez. így tovább!!!Miksi Józsefné írta:Az tudod miért van,hogy Messit keresik,mert nem biznak önmagukban. Én Neymart Messi helyére tenném és Messit meg az ő helyére ezt is ki lehetne probálni az edző helyében. A legrosszabb helyet kapja Messi ott középen 4 ellenfélel körbevéve igy ő nem tud lubickolni és meghagynám Neymarnak hátha ő könnyebben elbirna ott középen az ellenfelekkel.
Nekem is és szerintem még sokaknak ő ugrott be.Tobias88 írta:Ha ezt a mait hozza mostantól, már megérte a pénzét. A cselénél a hirtelen tempóváltás miatt Ronaldinho érzésem támadt
nem is kell, mert lesz ő még ennél jobb is, mikor majd ti is hasra fogtok esni.Bob_Marley írta:Hmm annyira azért nem estem hasra a játékától.
Hm, én meg több cipelést várok tőle. De legalábbis több egyéni megmozdulást.Bob_Marley írta:Hmm annyira azért nem estem hasra a játékától, továbbra is sok a felesleges labdaérintés, tologatás,viszont rengeteget fut, megjátszható, s hátrafele sem rest. Jó irányba halad, ez nagyon jó, de kevesebb cipelést, több beindulást várok tőle, s pontosabb játékot.
egyetértek. A top5-TEL IS. Számomra már akkor is top5-ben volt amikor idejött.Mezner2 írta:Ez a pali egy iszonytató nagy zseni, és bár ez fájni fog sokaknak, de alapképességekben bőven TOP5 játékos már most, és még mennyi van előtte :O
Minden labdaérintésében benne van az az ún. érzés ami csak a legnagyobbakra jellemző, hihetetlenül olvassa már MOST 2 HÓNAP után a játékot, mindig megjátszható, mindig jól helyezkedik, remekül találja el az arányokat a passz, és az egyéni akciók között, és szabályosan szerelni csak szökőévente sikerül (legközellebb 16-ban Rió idején érdemes próbálkozni) Egyszóval ami nem tanulható, az minden megvan benne, kicsit gólra törőbbnek kell lennie, és mindene adott lesz, hogy a következő 10év Barcájának (és ezzel természetesen a világ futballjának is az egyik legnagyobb alakja legyen )
igen, nekem is feltűnt, hogy mennyire őrá van kihegyezve ez a Brazil csapat! de ami a lényeg: meg is felel ennek a kihívásnak. az tény hogy volt jó néhány eladott passza de ez a (jó)foci lényege, legyen elég sok(passz, akció, lövés....) ahhoz, hogy kijöjjön belőle néhány gólt érő! a Portugál hentesek?! sajnos Murinho szelleme úgylátszik fertőz még itt is.zsoltman írta:A világ legjobb válogatott 10-ét igazoltuk le a nyáron!Remek formában levő Brazília húzó embere.