Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
gergo9
Director del Fútbol

2013.09.12. 17:24:16

Mihu írta: Én például maximálisan kihasználom az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Apa vállalkozásához most már csak e-mail-en küldik az árajánlat kéréseket, fotózni és videózni is elég gyakran szoktam, az internetet meg 0-24ben használom rajta. Egyetemi dolgokban is nagy segítség, (és itt nem csak a puskázásra gondolok :mrgreen: ) az alkalmazások közül is rengeteg hasznos van, amit használok. Szóval én legalább kamatoztatom az iPhone adta előnyöket, nem csak arra van, hogy az egyetemen kitegyem a padra, hogy nézzétek, nekem 4S-em van. Egyébként is manapság az én telefonom már elavultnak számít, úgyhogy meg se akad rajta a szeme senkinek, mert kb egy 4S már olyan, mint volt régen a 3310-es. Minden ötödik embernek van...
És ezek közül melyik az iphone specifikus ?
Ezek közül egyik sem előny hanem alapkövetelmény.
Veszel egy Ferrarit és jársz vele a teszkóba akkor kihasználod?
Mondjuk az iphone közel sem képviseli azt a mobil piacon mint a Ferrari a sajátján.
Inkább egy sufni tuningos ladához hasonlítanám.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.12. 17:17:50

egyébként a paraméterekhez nem igazán értek, de az iphone 5 például tudásra mennyivel veri a nála 30-40-50 ezer forinttal olcsóbb, nem apple okostelefonokat ?

máskülönben én vagyok itt az egyetlen, akinek a hagyományos, nyomógombos telefonok sokkal jobban a kezére állnak ?
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.12. 17:09:57

visca el barca írta:
davi10 írta:Inkább a Samsung mellett döntök, mert bár "nem olyan menő", de bőven hozza az Iphone szintjét, sőt!
soha. ájfónnal 90-60-90, anélkül jó esetben 70-80-110 :lol:

(reméljük mindenki érti)
Nem értelek, hiszen jó a második. 70-es iq, 80 éves, és 110 millája van ! :mrgreen:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.12. 16:54:02

h3x0r írta:
Mihu írta:Más kérdés, hogy ha lesz gyerekem, és megtehetem majd, hogy megvegyem neki a legújabb telefont, akkor sem fogja megkapni, mondjuk úgy minimum 18 éves koráig. Addig teljesen felesleges, másra nem jó, csak a villogásra.
Ebben teljesen egyetertek velem.
Ezzel általában én is így vagyok.

:mrgreen:
h3x0r írta:Semmi ertelme a legdragabb telefont, laptopot, stb. venni egy gyereknek, mert ugyse fogja igazan ertekelni. Most 21 vagyok, de 12 eves koromban orultem, hogy vegre kapok egy pentium 2-es gepet, kozbe meg nem egy nalam joval szegenyebb osztalytarsamnak mar reg pentium 4-ese volt. Telefont is szinte utolsokent kaptam az osztalybol, pedig siman lett volna ra szuleimnek penze. (hozzateszem, hogy meg 2 evig nem is lett volna ra szuksegem).
Azért majd megnézlek Titeket, mikor a 13 éves lányotok kitűnő bizonyítvánnyal meg boci szemekkel elétek áll év végén, h kéne egy szifon, mert mindenkinek az van az osztályban. Gyengék lesztek... :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.12. 16:35:21

davi10 írta:Inkább a Samsung mellett döntök, mert bár "nem olyan menő", de bőven hozza az Iphone szintjét, sőt!
soha. ájfónnal 90-60-90, anélkül jó esetben 70-80-110 :lol:

(reméljük mindenki érti)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.12. 16:22:42

Szánalmasak ezek a népek... Nekem is egy 2006-os Sony Ericssonom van, fele funkció már nem működik rajta, de telefonálni (még ha nehezen is) és zenét hallgatni tudok rajta.
Igaz én is telóvásárlás előtt vagyok, gondolkodtam az Iphonon, de akkor se állnék érte 12 órát sorba. Főleg így, én mielőtt megveszek 1 telót mindenképp kipróbálom, ezek meg csak úgy vaktába megveszik, mert Apple. Inkább a Samsung mellett döntök, mert bár "nem olyan menő", de bőven hozza az Iphone szintjét, sőt!
Mihu írta: Más kérdés, hogy ha lesz gyerekem, és megtehetem majd, hogy megvegyem neki a legújabb telefont, akkor sem fogja megkapni, mondjuk úgy minimum 18 éves koráig. Addig teljesen felesleges, másra nem jó, csak a villogásra.
Megvenni én sem, de ha mondjuk lenne egy cégem és milliókat keresnék, akkor ha egész nyáron nálam melózik a kölyök, akkor adnék neki némi zsebpénzt.
Karácsony, húsvét, születésnap, névnap, erre ajándékok. A többiért melózni kell (kiskorában mittomén seperje fel az előszobát és kap 1 LEGO-t)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.12. 15:17:27

Mihu írta:
Miután megtaláltam a kiesett szemeim, és vissza akasztottam az állkapcsomat: Ez nagyon dúrva! Hihetetlen hogy rengeteg embernél tényleg ez az értékmérő. Remélem nem egoizmus ha azt mondom, hogy többet is elértem már annál, mintsem vettem egy nagyon drága telefont.

19 éves vagyok. Lehet hogy annyira sem vagyok menő mint egy iphone-os hobó, de soha nem volt okos telefonom, és rendkívüli emberekkel ismerkedhettem meg, mert "menőnek tartanak" (már eleve ez a kifejezés???) ennek ellenére.

Nekem nincs és őszintén nem is szeretnék, persze ezt sem kell ilyen fellengzősen érteni, veszek egyszer ha tönkremegy a régi, és addigra remélhetőleg nem lesz ilyen drága.

Mert amúgy tényleg vannak hasznos dolgok rajta. Még a facebook is az, ha megfelelően használod.

Aki nem látta ezt annak ajánlom figyelmébe. A végén tanulság is van.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tivornya
Capitá del Barça

2013.09.12. 12:20:04

Én maradok a hagyományoknál és egy sok éve bizonyító cég termékeire esküszöm, mégpedig egyenesen Japánból...tavaly be is újítottam egy Iont és munkámból kifolyólag(klímaszerelő vagyok) esik-kel, ázik és még most is tökéletesen működik és nem diszkriminálja a többi márkát, mint az alább említett reklámtermék :P
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.12. 11:24:27

lui1698 írta:A 3000 forintos klánhoz tudok csatlakozni, asszem' recrea-val beszéltük anno ennek kapcsán, hogy én ha lenne rá akkor se vennék szifont, mert full feleslegesnek tartom, erre megkaptam, hogy vagy idealista vagyok vagy hazudok. :mrgreen: Most ki tudnám szorítani ennek a reteknek az árát, ha nagyon akarnám, de annyira tökéletes ez a kis ostoba jószág nekem, hogy elmondani se tudom. Leesik 2 méterről, széthullik darabokra, de felveszem leporolom, összerakom és működik szépen tovább. (arról nem beszélve, hogy még ha lesz is egyszer valami baja, 3k nem egy iszonyatos összeg.)
Így volt, akkor idealista vagy, úgyh igazam volt. :lol:
Egyébként meglepően strapabíróak a szifonok, én tényleg sokat dobálom, ez legtöbbször véletlenszerű, de emlékszem egy Milan-Barca meccsre nem oly rég, amikor felszántotta a nappalit. Ugyanúgy használati tárgynak tekintem, mint bármelyik másik telefonomat tekintettem és semmivel sem érzékenyebb vagy gyengébb hardverileg.
lui1698 írta:És milyen szép mikor buszon látok ilyen full igénytelen embereket, szakadt ruhában, büdösek, mint a .... és akkor ott nyomkod nem egy, hanem egyből kettő ilyen (gondolom) újabb okosmobilt. :D Van egy ismerősöm 80-at visz haza havonta, és S4-es kellett neki, mer' az jó. :roll: :lol:
Összejött a szappan árából...mondom én, h marketing, zsenik ülnek/ültek ott. Mondjuk ez tényleg fura, elferdült, elkorcsult értékrendszer, erről beszéltem a külsőségek kapcsán. Amikor felköltöztem a nagy faluba, teljesen meglepett, h bizonyos korosztályban minden második ember ilyennel jár, vidéken meg a csudájára jártak. :lol:
Deus
Boixos Nois

2013.09.12. 10:38:02

Mihu írta:Nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, hogy mit alakít magának kóddá, és mit nem. Annyit tudok, hogy 3D-ben fogja érzékelni az ujjlenyomatot, tehát a barázdák mélységét is figyeli. Hogy ezt kóddá alakítja-e, vagy sem, ehhez abszolút nem értek. De tegnap a szakértők is azt mondták, hogy "ki lesz olyan birka, hogy ellopjon egy ilyen telefont..." Szóval szerintem annyira nem lesz ez egyszerű mutatvány.

Találtam bemutató videót róla:

https://www.youtube.com/watch?v=wGCetsl-srk" target="_blank
KépKép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.12. 10:36:21

A 3000 forintos klánhoz tudok csatlakozni, asszem' recrea-val beszéltük anno ennek kapcsán, hogy én ha lenne rá akkor se vennék szifont, mert full feleslegesnek tartom, erre megkaptam, hogy vagy idealista vagyok vagy hazudok. :mrgreen: Most ki tudnám szorítani ennek a reteknek az árát, ha nagyon akarnám, de annyira tökéletes ez a kis ostoba jószág nekem, hogy elmondani se tudom. Leesik 2 méterről, széthullik darabokra, de felveszem leporolom, összerakom és működik szépen tovább. (arról nem beszélve, hogy még ha lesz is egyszer valami baja, 3k nem egy iszonyatos összeg.)

És milyen szép mikor buszon látok ilyen full igénytelen embereket, szakadt ruhában, büdösek, mint a .... és akkor ott nyomkod nem egy, hanem egyből kettő ilyen (gondolom) újabb okosmobilt. :D Van egy ismerősöm 80-at visz haza havonta, és S4-es kellett neki, mer' az jó. :roll: :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.12. 09:28:13

recrea írta:A videó azt bizonyítja, h marketing szempontból az Apple az egyik legzseniálisabb cég a világon. =D>
Ez így van, a hülyékből lehet a legjobban meggazdagodni. :) Lásd a Hello Kitty. Egy rózsaszín macska és milyen forgalma van, a sok retartáld az egész szobáját kibéleli vele. Tiszta nevetséges, de marhára megy. Meglássátok, egyszer a fényvisszaverőmellény lesz az új divatirány... :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.12. 07:56:28

A videó azt bizonyítja, h marketing szempontból az Apple az egyik legzseniálisabb cég a világon. =D>
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.12. 04:16:19

ez a videó tökéletesen leírja azt, amire utaltam az előző hsz vége fele.
szinte ökölbe szorul az ember keze.
a videó vége meg...a gyerek mikor megy ki, kajak mintha érmet venne át, szól a zene, tapsolnak, az meg zavarban van...egy rohadt telefon pedig, semmi más. #-o

persze ettől most nem fogom utálni az összes ájfón tulajt, miért tenném.
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.12. 00:30:12

Teljesen egyetértek shutter véleményével...Az iPhone 5 premieren készült egy videó, azt hiszem ehhez nem kell különösebb kommentár...felhívnám a figyelmet a fekete pólós "menő" srácra, és a kék felsős csajra...nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyobb szégyen...az, hogy valaki szerint egy iPhonetól különb lesz az ember a többitől, vagy az, hogy valaki szerint nem túl jó az 5.000 ftos órabér azért, hogy csak ül egyhelyben a klímás bevásárlóközpontban és nem csinál semmit...

Visszatérve a divatolásra, az nekem is nagyon tudja baszkurálni a csőrömet, - és nem irigységből - hogy a kis tinip.csáknak ott figyel a kínai luivuttyon táskájukban a legújabb iPhone, mert az húú de milyen menő. Itt is egyébként két kategóriára bontanám a népet. Akik megtehetik, hogy a gyereknek 200.000es telefont vegyenek, meg akik nem tehetik meg annyira, de mégis megveszik, mert hát a gyereknek ez a vágya, mert akkor kinézik a többiek, mert nincs iPhoneja. Az előbbiekre azt mondom, hogy tegyék, ha megtehetik. A sok pénz azért van, hogy élvezzék, nem pedig azért, hogy ott figyeljen a bankszámlán évtizedekig. Más kérdés, hogy ha lesz gyerekem, és megtehetem majd, hogy megvegyem neki a legújabb telefont, akkor sem fogja megkapni, mondjuk úgy minimum 18 éves koráig. Addig teljesen felesleges, másra nem jó, csak a villogásra.

Én például maximálisan kihasználom az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Apa vállalkozásához most már csak e-mail-en küldik az árajánlat kéréseket, fotózni és videózni is elég gyakran szoktam, az internetet meg 0-24ben használom rajta. Egyetemi dolgokban is nagy segítség, (és itt nem csak a puskázásra gondolok :mrgreen: ) az alkalmazások közül is rengeteg hasznos van, amit használok. Szóval én legalább kamatoztatom az iPhone adta előnyöket, nem csak arra van, hogy az egyetemen kitegyem a padra, hogy nézzétek, nekem 4S-em van. Egyébként is manapság az én telefonom már elavultnak számít, úgyhogy meg se akad rajta a szeme senkinek, mert kb egy 4S már olyan, mint volt régen a 3310-es. Minden ötödik embernek van...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.11. 22:32:28

visca el barca írta:
recrea írta:Végül: akinek tetszik és aki megteheti, az úgyis megveszi. Egyébként nem működne az Apple, nem lehetne Bentley-t eladni, nem üzemelne a Burj el Arab, nem lehetne 100 milliőért focistát elpasszoni.
azért a bentley eladás nem egyenlő azzal mikor kulákgyerek kisírja anyáéknál 3 hetente a legujabb telefont...
Nyilván, de az Audit vagy a Bömöst ugyanúgy kisírja, csak ez más szint. Holott teljesen felesleges 20-30 millióért autót venni, mert a Mondeo is ugyanazt tudja.
Ezt amúgy is arra írtam, h valakinek megéri megvenni, mert tetszik neki, és mondjuk 10 óra munkával megkeresi az árát.
Mondom, egyszer ruháztam be rá, azóta cseréltem garanciálisan, mégis szvsz a legszebb, legelegánsabb, legüzletiesebb telefon, az aranyszínű különösen csábít. Nálam rontja az imázsát, h minden második tinipi...nak ez van, pedig szerintem luxus a mai magyar társadalomban, mégha nem is egy Vertu, amivel tényleg csak villogni lehet.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.11. 21:38:51

recrea írta:Végül: akinek tetszik és aki megteheti, az úgyis megveszi. Egyébként nem működne az Apple, nem lehetne Bentley-t eladni, nem üzemelne a Burj el Arab, nem lehetne 100 milliőért focistát elpasszoni.
azért a bentley eladás nem egyenlő azzal mikor kulákgyerek kisírja anyáéknál 3 hetente a legujabb telefont...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.11. 21:12:17

Én is iPhone tulajdonos vagyok, ha vigyázz rá az ember, nem lesz annak baja. A biztosítás meg abszolút megéri rá, nekem céges a telefon, s van hozzá biztosítás is. Számomra e-mailek miatt fontos, másra nem is használom (meg persze beszélgetés).
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.11. 20:58:20

visca el barca írta:he meg nem lopják el, ugrik évi 24 rugó. mostmér tudom h 7 évente el kell lopatni őket :lol:
Ez egy örök vita. Ha nem lopják el...és ha igen? Jó, de mi van ha nem? De mi van ha mégis? Stb. stb.... :D

Amúgy havi 2000 ft mi? Majdnem két gyros, majdnem két doboz cigi, egy üveggel kevesebb pia a buliban, és még lehetne sorolni az összes olyan dolgot, amivel meg lehet spórolni ezt a 2000-et úgy, hogy nem szenved hiányt az ember. (Más kérdés, hogy ha így gondolkozik valaki, hogy kérek hozzá biztosítást, majd két doboz cigivel kevesebbet szívok a hónapban, azt lazán kibírom, AKKOR SEM fogja ezt betartani :D Legalábbis nem hosszú távon...)
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.11. 20:57:52

Egyszer vettem szifont, 2010-ben, egy sima 4-esem van, előfizuval a T-nél. Hozzáteszem, a cég miatt kellett vennem, olyan belső programot használtunk, amit csak erre lehetett telepíteni, jó áron (30-ért), de horribilis előfizetéssel.

Nincs tokom, nem vigyázok a telefonra, sokszor dobálom, nem figyelem hova teszem le. Egyrészt azért, mert nagyon strapabíró, másrészt azért, mert 1 év garancia van rá. A jelenlegi a 3. szifonom, mégpedig úgy, h évente módszeresen kicseréltetem garanciában( :!: ), elmegyek a T-hez és meghatározott kamu dumával elmondom, h rengeteg problémám van vele. Az Apple nem javít, nem szervizel, azonnal cserél, így minden évben újat kaptam. Idén csak ezért nem, mert egyik haverom ráborította a korsó sört és végigtörte a kijelzőt. :evil:

Átmentem másik szolgáltatóhoz, Cillag flotta, korlátlan telefon, korlátlan sms, 2 giga net bruttó 10.975 Ft-ért. Vicc, sehol nincs ennél jobb. Itt viszonylag jó áron lehet majd új szifonhoz jutni, a meglévő előfizetéshez.

Szomorú, nem szomorú, az emberek a külsőségekre adnak, rengeteget számít nekik, én mondjuk pont le...rom, de egy drága órával, cipővel és telefonnal a homokot el lehet adni a sivatagban.

Végül: akinek tetszik és aki megteheti, az úgyis megveszi. Egyébként nem működne az Apple, nem lehetne Bentley-t eladni, nem üzemelne a Burj el Arab, nem lehetne 100 milliőért focistát elpasszoni.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.11. 20:11:53

he meg nem lopják el, ugrik évi 24 rugó. mostmér tudom h 7 évente el kell lopatni őket :lol:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.11. 20:01:36

visca el barca írta:ujjlenyomat leolvasó, behuggyozok :lol: amugy mihu h jött ki az a 7,5 év? :D

azért örömmel látom, hogy nem csak n vagyok maradi, nokia 6300-as telom van, immáron 5 éve. kb 3 éve betört a kijelző, csak a felső 1 centit látni :lol: pont annyit látok h ki hív és elég. sms-t nem írtam 3 éve :D
Számolásaim magyarázásában nem vagyok valami jó, mert rengetegszer van olyan az egyetemen is, hogy én értem, és pofon egyszerűnek tűnik az az út, ahogy megértettem, de ha elmagyarázom egy csoporttársamnak, csak néz rám, hogy melyik tantárgyról beszélek? :lol: :lol: Nem lennék jó tanár :mrgreen: Lehet, hogy túlmagyarázom, és az utolsó három sor elég lenne a kérdésed megválaszolására, de hogy teljesen világos legyen mindenkinek, hogy mire gondoltam akkor, amikor azt mondtam, hogy tökre megéri biztosítást kötni egy ilyen nagy értékű telefonra, itt a kis magyarázat:

Tehát adott egy telefon, ami 200.000 ft-ba kerül. Ha ellopják, akkor venned kellene egy újat, ami ugye 200.000 ft. Namármost, 2000 ft-os havidíjért kötsz rá biztosítást, és ha ellopják, akkor 20.000 ft-ot kell befizetni, és adják az újat. Amíg az X hónap szorozva a 2000-el, plusz a 20.000 önrész összesen ki nem jön 200.000 ft-ra, addig megéri a biztosítás, mert addig kevesebb pénzt fizettél ki erre, mint amennyibe egy vadi új telefon kerülne. És a 7.5 év úgy jött ki, hogy:

200.000-20.000=180.000 ft
180.000/2000=90 hónap
90/12 hónap=7.5 év.

Sanama írta:
Ugyanúgy költesz te is 200e-ret telefonra, csak nem ott helyben adod oda, hanem majd szépen a havidíjakban bújtatva kiperkálod, nem?

nekem 1,5éve van iphone 4s, és max. 2szer ejtettem le, semmi baja nem lett.
Nálam speciális eset áll fent, mivel családi csomagban vagyunk, és sokat beszélünk egymás között, és a lebeszélhető keret elég jó ebben a csomagban, általában elég közel vagyunk ahhoz, hogy ki is használjuk a teljes összeget. Emiatt ez a csomag nekünk pont jó ilyen szempontból.

Ez nálam is így van. Múltkor leejtettem, pont a sarkára érkezett, pattant egyet, akkor meg pont az oldalára, szóval még egyet pattant, majd ugye jött a hátlap, meg átfordulás, meg miegymás :D Pont kijelzővel lefele pihent meg, na mondom ennek itt és most van vége. Felvettem, kutya baja. Pedig csempére ejtettem, nem parkettára, tehát elvileg az üvegnek szépen meg kellett volna repednie, de bírta a strapát :D
Kép
kindeR
Barça B

2013.09.11. 19:44:29

Sanama írta:
Shutter,

nagyon egyszerű, nem kell leejteni a telefont, nem kell dobálni, és vigyázni kell rá.
vagy egyszerűen tokban hordod :D
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.11. 19:41:59

Nem fogok 200.000 ft-ot kiadni egy telefonért Előfizetéssel fogom venni, az meg valószinűleg megáll 120-130 környékén
Ugyanúgy költesz te is 200e-ret telefonra, csak nem ott helyben adod oda, hanem majd szépen a havidíjakban bújtatva kiperkálod, nem?
Nagyon sokan ezzel takaróznak, hogy legújabb iphone-al rohangálnak minden évben(ami amúgy nem zavar, nem azért mondom), de ők nem költenek rá sokat, mert 100ért veszik előfizetéssel. Nem rád értem ezt Mihu, mert olvasom,hogy 4s-ed van, ami 2éves, csak hogy nagyon sokan ezt mondják, és nem értem. Azt a részét, hogy ugyanúgy kifizeted a telefon árát előbb utóbb, csak nem ott rögtön, hanem majd havonta lényegében. Mert azért a szolgáltató is olyan árat szab a csomagnak, amiben lehet venni, hogy az életben nem használod ki a ténylegesen fizetett árat érte(legalábbis amikor néztem olyan árak voltak) Persze kivétel itt is van.

Shutter,

nagyon egyszerű, nem kell leejteni a telefont, nem kell dobálni, és vigyázni kell rá. nekem 1,5éve van iphone 4s, és max. 2szer ejtettem le, semmi baja nem lett.
vagy egyszerűen tokban hordod
az a másik
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.09.11. 19:46:50-kor.
kindeR
Barça B

2013.09.11. 19:21:50

Mihu írta:
Mondjuk az 5S esetében a lopások száma szerintem majdnem egyenlő lesz a 0-val. Az ujjlenyomat leolvasó miatt nem lesz olyan hülye, aki ellopja, mert az égvilágon semmit se fog tudni vele kezdeni.
én ezt kétlem mert számtalan olyan ember van aki annyit tud ezekről a telefonokról hogy "ájfón" meg "epűl"(pláne aki lop) egyébként is vannak olyan olyan rém buta emberek akik úgy vesznek telefont hogy megsem nézik.
Kép
Válasz küldése