Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ezek közül melyik az iphone specifikus ?Mihu írta: Én például maximálisan kihasználom az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Apa vállalkozásához most már csak e-mail-en küldik az árajánlat kéréseket, fotózni és videózni is elég gyakran szoktam, az internetet meg 0-24ben használom rajta. Egyetemi dolgokban is nagy segítség, (és itt nem csak a puskázásra gondolok) az alkalmazások közül is rengeteg hasznos van, amit használok. Szóval én legalább kamatoztatom az iPhone adta előnyöket, nem csak arra van, hogy az egyetemen kitegyem a padra, hogy nézzétek, nekem 4S-em van. Egyébként is manapság az én telefonom már elavultnak számít, úgyhogy meg se akad rajta a szeme senkinek, mert kb egy 4S már olyan, mint volt régen a 3310-es. Minden ötödik embernek van...
Nem értelek, hiszen jó a második. 70-es iq, 80 éves, és 110 millája van !visca el barca írta:soha. ájfónnal 90-60-90, anélkül jó esetben 70-80-110davi10 írta:Inkább a Samsung mellett döntök, mert bár "nem olyan menő", de bőven hozza az Iphone szintjét, sőt!![]()
(reméljük mindenki érti)
Ezzel általában én is így vagyok.h3x0r írta:Ebben teljesen egyetertek velem.Mihu írta:Más kérdés, hogy ha lesz gyerekem, és megtehetem majd, hogy megvegyem neki a legújabb telefont, akkor sem fogja megkapni, mondjuk úgy minimum 18 éves koráig. Addig teljesen felesleges, másra nem jó, csak a villogásra.
Azért majd megnézlek Titeket, mikor a 13 éves lányotok kitűnő bizonyítvánnyal meg boci szemekkel elétek áll év végén, h kéne egy szifon, mert mindenkinek az van az osztályban. Gyengék lesztek...h3x0r írta:Semmi ertelme a legdragabb telefont, laptopot, stb. venni egy gyereknek, mert ugyse fogja igazan ertekelni. Most 21 vagyok, de 12 eves koromban orultem, hogy vegre kapok egy pentium 2-es gepet, kozbe meg nem egy nalam joval szegenyebb osztalytarsamnak mar reg pentium 4-ese volt. Telefont is szinte utolsokent kaptam az osztalybol, pedig siman lett volna ra szuleimnek penze. (hozzateszem, hogy meg 2 evig nem is lett volna ra szuksegem).
soha. ájfónnal 90-60-90, anélkül jó esetben 70-80-110davi10 írta:Inkább a Samsung mellett döntök, mert bár "nem olyan menő", de bőven hozza az Iphone szintjét, sőt!
Megvenni én sem, de ha mondjuk lenne egy cégem és milliókat keresnék, akkor ha egész nyáron nálam melózik a kölyök, akkor adnék neki némi zsebpénzt.Mihu írta: Más kérdés, hogy ha lesz gyerekem, és megtehetem majd, hogy megvegyem neki a legújabb telefont, akkor sem fogja megkapni, mondjuk úgy minimum 18 éves koráig. Addig teljesen felesleges, másra nem jó, csak a villogásra.
Miután megtaláltam a kiesett szemeim, és vissza akasztottam az állkapcsomat: Ez nagyon dúrva! Hihetetlen hogy rengeteg embernél tényleg ez az értékmérő. Remélem nem egoizmus ha azt mondom, hogy többet is elértem már annál, mintsem vettem egy nagyon drága telefont.
Így volt, akkor idealista vagy, úgyh igazam volt.lui1698 írta:A 3000 forintos klánhoz tudok csatlakozni, asszem' recrea-val beszéltük anno ennek kapcsán, hogy én ha lenne rá akkor se vennék szifont, mert full feleslegesnek tartom, erre megkaptam, hogy vagy idealista vagyok vagy hazudok.Most ki tudnám szorítani ennek a reteknek az árát, ha nagyon akarnám, de annyira tökéletes ez a kis ostoba jószág nekem, hogy elmondani se tudom. Leesik 2 méterről, széthullik darabokra, de felveszem leporolom, összerakom és működik szépen tovább. (arról nem beszélve, hogy még ha lesz is egyszer valami baja, 3k nem egy iszonyatos összeg.)
Összejött a szappan árából...mondom én, h marketing, zsenik ülnek/ültek ott. Mondjuk ez tényleg fura, elferdült, elkorcsult értékrendszer, erről beszéltem a külsőségek kapcsán. Amikor felköltöztem a nagy faluba, teljesen meglepett, h bizonyos korosztályban minden második ember ilyennel jár, vidéken meg a csudájára jártak.lui1698 írta:És milyen szép mikor buszon látok ilyen full igénytelen embereket, szakadt ruhában, büdösek, mint a .... és akkor ott nyomkod nem egy, hanem egyből kettő ilyen (gondolom) újabb okosmobilt.Van egy ismerősöm 80-at visz haza havonta, és S4-es kellett neki, mer' az jó.
![]()
Mihu írta:Nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, hogy mit alakít magának kóddá, és mit nem. Annyit tudok, hogy 3D-ben fogja érzékelni az ujjlenyomatot, tehát a barázdák mélységét is figyeli. Hogy ezt kóddá alakítja-e, vagy sem, ehhez abszolút nem értek. De tegnap a szakértők is azt mondták, hogy "ki lesz olyan birka, hogy ellopjon egy ilyen telefont..." Szóval szerintem annyira nem lesz ez egyszerű mutatvány.
Ez így van, a hülyékből lehet a legjobban meggazdagodni.recrea írta:A videó azt bizonyítja, h marketing szempontból az Apple az egyik legzseniálisabb cég a világon.
Nyilván, de az Audit vagy a Bömöst ugyanúgy kisírja, csak ez más szint. Holott teljesen felesleges 20-30 millióért autót venni, mert a Mondeo is ugyanazt tudja.visca el barca írta:azért a bentley eladás nem egyenlő azzal mikor kulákgyerek kisírja anyáéknál 3 hetente a legujabb telefont...recrea írta:Végül: akinek tetszik és aki megteheti, az úgyis megveszi. Egyébként nem működne az Apple, nem lehetne Bentley-t eladni, nem üzemelne a Burj el Arab, nem lehetne 100 milliőért focistát elpasszoni.
azért a bentley eladás nem egyenlő azzal mikor kulákgyerek kisírja anyáéknál 3 hetente a legujabb telefont...recrea írta:Végül: akinek tetszik és aki megteheti, az úgyis megveszi. Egyébként nem működne az Apple, nem lehetne Bentley-t eladni, nem üzemelne a Burj el Arab, nem lehetne 100 milliőért focistát elpasszoni.
Ez egy örök vita. Ha nem lopják el...és ha igen? Jó, de mi van ha nem? De mi van ha mégis? Stb. stb....visca el barca írta:he meg nem lopják el, ugrik évi 24 rugó. mostmér tudom h 7 évente el kell lopatni őket
Számolásaim magyarázásában nem vagyok valami jó, mert rengetegszer van olyan az egyetemen is, hogy én értem, és pofon egyszerűnek tűnik az az út, ahogy megértettem, de ha elmagyarázom egy csoporttársamnak, csak néz rám, hogy melyik tantárgyról beszélek?visca el barca írta:ujjlenyomat leolvasó, behuggyozokamugy mihu h jött ki az a 7,5 év?
![]()
azért örömmel látom, hogy nem csak n vagyok maradi, nokia 6300-as telom van, immáron 5 éve. kb 3 éve betört a kijelző, csak a felső 1 centit látnipont annyit látok h ki hív és elég. sms-t nem írtam 3 éve
Nálam speciális eset áll fent, mivel családi csomagban vagyunk, és sokat beszélünk egymás között, és a lebeszélhető keret elég jó ebben a csomagban, általában elég közel vagyunk ahhoz, hogy ki is használjuk a teljes összeget. Emiatt ez a csomag nekünk pont jó ilyen szempontból.Sanama írta:
Ugyanúgy költesz te is 200e-ret telefonra, csak nem ott helyben adod oda, hanem majd szépen a havidíjakban bújtatva kiperkálod, nem?
nekem 1,5éve van iphone 4s, és max. 2szer ejtettem le, semmi baja nem lett.
vagy egyszerűen tokban hordodSanama írta:Shutter,
nagyon egyszerű, nem kell leejteni a telefont, nem kell dobálni, és vigyázni kell rá.
Ugyanúgy költesz te is 200e-ret telefonra, csak nem ott helyben adod oda, hanem majd szépen a havidíjakban bújtatva kiperkálod, nem?Nem fogok 200.000 ft-ot kiadni egy telefonért Előfizetéssel fogom venni, az meg valószinűleg megáll 120-130 környékén
az a másikvagy egyszerűen tokban hordod
én ezt kétlem mert számtalan olyan ember van aki annyit tud ezekről a telefonokról hogy "ájfón" meg "epűl"(pláne aki lop) egyébként is vannak olyan olyan rém buta emberek akik úgy vesznek telefont hogy megsem nézik.Mihu írta:
Mondjuk az 5S esetében a lopások száma szerintem majdnem egyenlő lesz a 0-val. Az ujjlenyomat leolvasó miatt nem lesz olyan hülye, aki ellopja, mert az égvilágon semmit se fog tudni vele kezdeni.