Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.13. 16:45:48

igy vissza nézve egy-két jelenetet, tényleg annak a hosszuhaju, agyontetovált csávónak a gyereke, bár nem volt egyszerű kisilabizálni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.13. 16:03:01

visca el barca írta:Xanthor!

köszi! amúgy még annyit kérdeznék, hogy

otto miért akart jaxnek ártani? meg ez a gyerek aki itt megkattant a végén, az ugye az uj madamnak a gyereke?

Hú, azt hiszem azért talán, mert nem ölte meg Georgiet, amikor kiderült, hogy köze van Luann halálához. A gyerek meg Nero unokatesójának a fia és azzal a gépfegyverrel csinálta, amit Jaxék adtak Nero bandájának.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.13. 15:12:52

Xanthor!

köszi! amúgy még annyit kérdeznék, hogy

otto miért akart jaxnek ártani? meg ez a gyerek aki itt megkattant a végén, az ugye az uj madamnak a gyereke?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Hunter91
Capitá del Barça

2013.09.13. 14:35:29

Dex:

Emlékszem az 8. évad 2. részénél felkaptam a fejem, hogy mekkora sztori lesz. AHH!
Aztán még most is várom a sztorit. Pedig már csak 2 rész van hátra és nem történt semmi.
Pont az utolsó évadban kellene robbanni a bombának. Erre egy kis szerelmes sztori az egész.

Batista számára is nem fura, hogy Dex pont most akar lelépni? Rita halálával magyarázza a dolgot, de az már mikor történt?? Már rég lecsengett az egész.

Hannah is egy barom volt, legalább egy napszemüveget és baseball sapkát vett volna fel, ha már nem volt annyi esze, hogy felhívja Debrát...

Amúgy várom, hogy Harrison mikor köpi el a zsarunak, hogy Hannah az új anyukája.
Olyan gagyi sorozat lett, hogy ha az első évadokban ilyen a történet, már rég elkaszáltam volna.
Amúgy IMDB-n is szépen látható, hogy az embereknek nem tetszik amit látnak. Részről-részre romlik az epizód megítélése.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 14:21:21

csababarca írta:már magával ragadott,azzal nincs gond,csak várnék már valami történést végre :D
(5.rész már alakul.)
Igenigen, alakulnak a dolgok szépen lassan, fognak érni meglepetések, ebben biztos vagyok. :D (Ha olvastad a könyvet, akkor kevésbé.)

De örülök, hogy magával ragadott. :)
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.13. 14:19:51

visca el barca írta:sons of anarchy

jó kis lájtos szezonnyitó volt. jó lesz =D>

amire viszont nerm emlékszem az előzőekből és aki tud segítsen már :D

tara mondta h otto azért ölte meg rendőrbíró hugát, hogy ártson a klubnak. hogyan is? a másik meg h tényleg gemma dobta fel tarát?

Azt mondta, hogy azért ölte meg, hogy ártson Jaxnek, mert így bűnrészest csinált Taraból, a klubot pont hogy megmentette, mert ezzel érvénytelenné vált a RICO ügyben tett vallomása. Tarát meg az volt zsaru dobta fel, ugye amikor bemegy Tarához, Tara mondja, hogy "This was you.", ő meg bólogat és mondja, hogy rávilágított az Igazságügyi Minisztériumnál a tényekre, hogy kapcsolatban áll a klubbal, a RICO üggyel és hogy meghamisított iratokat, hogy láthassa Ottot.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.13. 14:08:21

Gareth Tello írta:
Lesz, ne félj. Csak nézd tovább. Aztán úgyis magával ragad. :D

már magával ragadott,azzal nincs gond,csak várnék már valami történést végre :D
(5.rész már alakul.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 13:59:40

csababarca írta:Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
Most a 4. résznél tartok, kérdésem az,hogy be fog indulni a sorozat, mert eddig nem valami izgalmas,sehol egy harc, komolyabb összetűzés,feszültség.
Szóval,várható még az első évadban valami? persze háttérben készülődik valami, de mikor lesz belőle ténylegesen valami?
Lesz, ne félj. Csak nézd tovább. Aztán úgyis magával ragad. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.13. 13:03:26

Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
Most a 4. résznél tartok, kérdésem az,hogy be fog indulni a sorozat, mert eddig nem valami izgalmas,sehol egy harc, komolyabb összetűzés,feszültség.
Szóval,várható még az első évadban valami? persze háttérben készülődik valami, de mikor lesz belőle ténylegesen valami?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.12. 12:59:20

sons of anarchy

jó kis lájtos szezonnyitó volt. jó lesz =D>

amire viszont nerm emlékszem az előzőekből és aki tud segítsen már :D

tara mondta h otto azért ölte meg rendőrbíró hugát, hogy ártson a klubnak. hogyan is? a másik meg h tényleg gemma dobta fel tarát?
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.11. 19:20:05

Sanama írta:dexter

ráadásul egyre inkább az a benyomásom, hogy dexter sosem fog lebukni a sorozatgyilkos énje miatt, sokkal inkább hannah itt az aki miatt lebukik, mármint hogy bújtatta, meg hasonlók.
és enm azért néztem végig 7évadot, hogy majd egy ennyire érdektelen dologgal legyen vége, hogy dexter szerelmes es hannah miatt bukik, HA BUKIK. A végén még kihozzák, hogy szépen elhajókáznak az óperenciás tengeren túlra...
Ami szerintem nagyobb gáz, hogy

a bukással megint ezt a "gyilkolás fontosabb neki a családnál" húzást játszanák el újra, ugye most is azért tudott Hannah lebukni, mert Dexter inkább gyilkolt, mint hogy lelépett volna Argentínába. Pedig ez már a 4. évad végén is unalmas és idegesítő volt, itt meg végképp az lesz.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.11. 18:54:45

dexter

ezek komolyan gondolták? nem hiszem el, hogy milyen trágya lett az utolsó évad a többihez képest, egyszerűen lassan barátok közt szintre süllyed.

ráadásul egyre inkább az a benyomásom, hogy dexter sosem fog lebukni a sorozatgyilkos énje miatt, sokkal inkább hannah itt az aki miatt lebukik, mármint hogy bújtatta, meg hasonlók.
és enm azért néztem végig 7évadot, hogy majd egy ennyire érdektelen dologgal legyen vége, hogy dexter szerelmes es hannah miatt bukik, HA BUKIK. A végén még kihozzák, hogy szépen elhajókáznak az óperenciás tengeren túlra...
Na mindegy, van két rész... lepjenek meg, de ez az évad ...

UI: Illetve ahogy nézem a részeket, azt érzem, hogy a forgatókönyvírók nem tudtak mit kezdeni az évaddal. Össze vissza belekapnak mindenbe, és sokat akarnak markolni,de nem sikerül...

Elején Vogel, aztán az agyas csávó, majd hannah, most megint az agyas...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.11. 13:50:14

igen ez volt az köszi :lol:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.09.11. 13:27:42

visca el barca írta:keresek egy family guy epizódot, de nem találom.

olyan jelenet van benne, hogy peter ül egy moziban és azon morgolódik, hogy soha nem tudja eldönteni mikor kezdőik a film és bejátszanak vagy 10 "xy pictures bemutatja" képsort :lol:
Ilyen minőségben is megfelel? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.11. 12:56:14

keresek egy family guy epizódot, de nem találom.

olyan jelenet van benne, hogy peter ül egy moziban és azon morgolódik, hogy soha nem tudja eldönteni mikor kezdőik a film és bejátszanak vagy 10 "xy pictures bemutatja" képsort :lol:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.10. 23:30:21

Dexter

Istenem, örök Atyáááááááám....ekkora fostalicska sorozatot csinálni egy ilyen zsenális seriesből.......én ugye akkor kezdtem el nézni, mikor a 6. évadnak vége lett, de ahogy addig olvastam, mindenki idegbajt kapott, mikor megnézte az aktuális részt, hogy még 1 hetet ki kell bírni a következőig...most meg...............Kritikán aluli az egész.

Minden utcasarkon, villanypóznán, tvben 0-24ben megy Hannah arcképe, a bíró épp forró nyomot talált, kikérdezi Debet, majd 1 órával később Hannah ahelyett, hogy felhívná a sógornőjét, hogy vigye be a gyereket a kórházba, inkább Ő maga megy ki millió ember közé...teljesen ésszerű....Aztán a másik, hogy a kórházban az ápoló felismeri Hannaht, majd ahelyett, hogy kihívná a rendőröket, megvárja, amíg ellátják a gyereket, és hazamennek, és csak ez után szól a hatóságoknak...szintén baromi valóságos élethelyzet...
Komolyan mondom, hogy csak a fejemet fogom, és verem a falba, meg röhögök az egész 8. évadon. Ilyen szánalmas szintre lesüllyeszteni egy ilyen zseniális sorozatot...Esküszöm, hogy ehhez nagyobb tehetség kellett, mint összehozni, egy színvonalas záró évadot.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.10. 23:20:21

2 hete
visca el barca írta:dexter
nah, talán a kövtkező résztől tényleg beindulnak a dolgot... vagy megint elénk toltak egy jo kis trailert :D
Most
visca el barca írta:dexter

ezt a sorozatot totál leépítették a nullára. 2 rész van hátra és semmi pörgés vagy izgalom. messze ez a legrosszabb az összes évad közül, hihetetlenül erőltetett és ami a legrosszabb, unalmas
:lol: :lol:

Majd holnap megnézem szerintem az ój részt, de nem lepődtem meg a fogadtatásán.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.10. 23:10:18

dexter

ezt a sorozatot totál leépítették a nullára. 2 rész van hátra és semmi pörgés vagy izgalom. messze ez a legrosszabb az összes évad közül, hihetetlenül erőltetett és ami a legrosszabb, unalmas
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.10. 20:32:40

Zolee23 írta:breaking bad:

ez a lövöldözés mondjuk elég nevetséges volt, normális körülmények között már egyikőjük sem élne. ne szórakozzunk azért hogy nyolc ember nem tud agyonlőni kettőt.

Star Wars rohamosztagosok gondolom nincsenek meg akkor... :lol: Nyilván így van, ahogy írod, de ennyit elnézhetünk. Legalább lőttek, értékeljük ezt, valaki biztos meg fog halni, nem a semminek raktak bele egy ilyet meg nem a semmiért vágták el így a rész végét pont, hogy nem derül ki semmi. :)
http://breakingbadcomicmaker.com/i/9bf88&c=0" target="_blank

Ezeket a Breaking Bad comics-okat meleg szívvel ajánlom, mert bődületesen nagyokat lehet rajta röhögni. :D Nézzetek utána, mert haláliak! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=SMR-VBN7NyM" target="_blank

Miért Mike mellett a kedvenc karakterem Jesse... :D

WHERESMYMONEYBITCH?!
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.10. 19:52:42

nem tudom mit vagytok ezen kiakadva :lol: minden akció film ilyen :lol:
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.09.10. 19:30:28

breaking bad:

ez a lövöldözés mondjuk elég nevetséges volt, normális körülmények között már egyikőjük sem élne. ne szórakozzunk azért hogy nyolc ember nem tud agyonlőni kettőt.
Kép

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.10. 11:54:31

én nem lennék jó forgatókönyv író :lol: olyan jó végeket írtok nekem eszembe nem jutna ilyen :lol:

és igen holnap reggel végre beindul a SOA, ott is volt ám bőven történés

hisz a kulcsszereplők közül egy jó pár sitten van és elég erős okkal :lol:
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.10. 11:40:13

visca el barca írta:bb

hmm tényleg nekem eszembe se jutott h a végén a nácik üldözzék.
1. megölik hanket, erre walt bosszubol nem tartja be az ígéretét.
2. annak ellenére h lefujta az akciót megolik jessiet, walt begurul, nem főz
3. toddot lelöviik, nácik bekattannak
mondjuk arra is kivancsi lennék, hogy a francba fog onnan kijutni. van egy gyanum h a saját kocsijával, mert hank a zűrzavar közepén odaadja neki a bilincs kulcsát, ő meg megpattan.

Szerintem Walt meg fogja játszani a halálát, még pedig úgy, hogy mintha a lövöldözésben halálos sebet kapott volna. Ne felejtsük el, hogy az öreglány dobott egy hátast a járdakövön, amikor meglátta a jövőben, szóval szerintem hírileg halott lesz. Avagy másik lehetőség, hogy Walt és a family eltűnik Saul Goodman segítségével, aki hívja a kombis csókát, új név, stb., ahogy Jesse-nél lett volna. De erre sokkal kisebb az esély, és kevésbé élvezetes, szerintem az első lesz az. Mindenesetre a lövöldözés a katalizátora az abszolút végjátéknak.

Hogy hogy jutunk el oda, hogy Waltot a nácik üldözik, arra sok teóriám van, de majd ki fog derülni. Szerintem az lesz a kulcs, hogy Todd meghal és kell egy "szakács". Jesse lehet felajánlja, hogy rendben van, ha megölik Waltot és erre utalnak a jövőbe tekintő képsorok. De hát tényleg, ki tudja. Giligan szereti keverni a szrt. :D
Ne feledjük, hogy ma sugározzák a Sons 6. évad 1. részét, holnap reggel lehet tölteni! :D Ja és jövőhét kedden reggel már a Big Bang új része is kint lesz, mert hétfőn kezdik vetíteni a 7.-t. :) Kb. egy hónap és jön a Walking Dead is, úgyhogy most ősszel sem fogunk unatkozni. :D
Football, bloody hell. /SAF/
miihii
KHAL

2013.09.09. 23:20:33

Egy kis trónolás megint :D

Érdekes infóra akadtam. Azt tudni lehetett egy ideje, h Mark Gatiss (ő a Sherlock Mycroft-ja) leigazolt a GoT-ba, mostanra kiderült kit fog játszani: Tycho Nestoris.

Ez azért érdekes, mert a 4. évad a 3. kötetet fejezi be és belecsíp valszeg a 4.-be. Viszont amennyire emlékszem, az említett úriember csak az 5. könyvben lép színre.

Ő a Braavos-i Vasbank embere, aki be akarja hajtani a Vastrón adósságát.

Mivel ugye a 4. és az 5. kötet nagyrészt egy idősíkban játszódik, így még érthető is lenne, viszont Tycho pont a vége felé kerül képbe, szal elvileg bele sem férne a 4. évadba. Uh jól feladják a leckét, h vajon hogyan oldják meg ezt a kettébontott könyves dolgot, így meg pláne :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.09. 23:08:44

bb

hmm tényleg nekem eszembe se jutott h a végén a nácik üldözzék.
1. megölik hanket, erre walt bosszubol nem tartja be az ígéretét.
2. annak ellenére h lefujta az akciót megolik jessiet, walt begurul, nem főz
3. toddot lelöviik, nácik bekattannak
mondjuk arra is kivancsi lennék, hogy a francba fog onnan kijutni. van egy gyanum h a saját kocsijával, mert hank a zűrzavar közepén odaadja neki a bilincs kulcsát, ő meg megpattan.
Kép
Válasz küldése