2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a fejpárbajok során úgy elfogják nyomni mint a huzat. -20 kg a skót testépítőkhöz képest.Gyusquets írta:Szerintem is jól játszott az Almería ellen, és én simán beraknám a Celtic ellen is a kezdőbe. A skótok ellen jól jöhet majd a fejjátéka.
Azt azért nem mondanám, hogy százszor, mert voltak megingásai, érződött rajta, hogy kb. annyit játszott eddig idén, mint anyám, de gyengébben semmiképp sem tolta, mint Piqué, és ez már valami.S.Agüero írta:Mai meccsen szerintem százszor jobban játszott, mint Piqué. Hátha észhez kapna a kis celeb...
Most akartam én is írni ide, nekem szintén tetszett a mai teljesítménye, ha ezt állandósítani tudja, akkor remélhetőleg jóval több lehetőséget kap majd Tatától.miihii írta:Tetszetősen tolja ma. Hátul rendre elvégzi a feladatát és nem cifrázza túl. Néha zavarba tudták ugyan hozni, de ez mindenkivel előfordult. Mivel annyira azért nem volt rengeteg dolga, így pluszt is tudott hozzátenni a bátor megindulásokkal és gyakran az ellenfél 16-osáig felvitte. Középhátvéd létére rendre feltűnt a kapu előtt és többször helyzetbe is került![]()
Szal korrekt kis produkció ez a mai.
Ha ma képes lesz a padon hagyni és inkább egy töltelék megoldást választ helyette, akkor szerintem nyilvánvaló, hogy egy fikarcnyit sem bíznak meg benne.Chino írta:Lehet, hogy csak én képzelem be, de ez a nyilatkozat nem ad túl nagy bizakodásra okot Bartra számára.
„Mindent elmond a jelleméről, a motiváltságáról és a hozzáállásáról, hogy mindenképp Barcelonában akar kiteljesedni. Ez nagyon dicséretre méltó, még akkor is, ha néhány helyzetben nem előnyös. Fiatal, türelmes, szóval biztos vagyok benne, hogy a következő években a legjobbját fogja nyújtani.”
Ne legyen igazam, de szerintem nem nagyon szerepel Tata jövőbeli elképzeléseiben.![]()