Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd ha multimilliárdos leszek, megveszem az egyik angol topcsapatot, és szükségem lesz egy jó középpályásra, akkor emlékezni fogok rád.Varatrix írta:Évi több milláért én seggig érő rózsaszín hajba is játszanék, ha azt kérnék.
http://www.foci-live.hu/files/2013/07/neymar-130715.jpg" target="_blank Ez volt a tökéletesneobarca írta:Hát nem tudom Kanty és Visca. Nekem nem tetszik a sérója. Konkrétan ez nem ő. Nem gyártok semmilyen összeseküvés elméletet. Ez tény.kanty írta:Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.![]()
De elég ha visszagondoltok a műlt "szélsőseges" frizuval idekerült emberekre. Vagy pl a mostani emberekre. Song-ot pl meg sem ismertem a múltkor.De Dani-nak sincs 1-2 meccsnél tovább szőke meg pánkos meg mittoménmilyen haja.
![]()
Egyébként nekem tökmind1, a lényeg, hogy jól tólja a zsugát, adja a gólpasszokat és vágja a gólokat. Minden esetre sztem [auto_cenzúra] állt neki a kakastaréj meg a trendi frizkók.
Hát nem tudom Kanty és Visca. Nekem nem tetszik a sérója. Konkrétan ez nem ő. Nem gyártok semmilyen összeseküvés elméletet. Ez tény.kanty írta:Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.
Ez a gyerek tuti Neymaré?S.Agüero írta:
szerintem csak te vártad, óriási különbség van a brazil liga, és a spanyol bajnokság védői között.gyuri03 írta:Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.neobarca írta:
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...
az eszedbe sem jutott, hogy akár magától változott meg?neobarca írta:Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...Klaczy írta:Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
Neymar már jobb mint annó Alexis és Pedró a kezdek kezdetétől fogva.Nagyon remélem én is hogy mostmár jönnek a gólok is, egyébként nekem a La ligából Griezmann az egyik kedvencem, én pl.szívesebben elnéztem volna mint Pedrót vagy Sáncsizt barca mezben.palesz77 írta: Na de viccet félretéve, engem Neymar nagyon meglepett így az első meccsein. Nem hittem volna, hogy ilyen jól fog játszani a kezdetektől nálunk. A gólok még nem nagyon jönnek ez tény, de gólpasszokat rendre ad, és a mezőnyjátékára kifogás nem lehet.. Tegnap az az esernyő Griezmannak (Aki amúgy halkan megjegyezném, hogy elég ügyes gyerek - még ha cipőfűzőt bekötni nem is tud -, rendkívül jól játszott tegnap. ).
Az a hosszú szőke haj stílusos lenne.neobarca írta:
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...Klaczy írta:Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
És meg is tudná, de sokszor én is azt látom, mintha tétovázna, hogy ez most kéne vagy nem kéne és inkább megy a vissza passz. Persze még így is iszonyatos mennyiségben nyeri meg a párharcait és jó pár szép mozdulatot láthattunk tőle, de én is úgy érzem, hogy néha visszafogottabb a kelleténél. Ha lehet ezt visszafogottságnak jellemezni.gyuri03 írta:Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
Varatrix írta:
Szerintem abszolút látszik rajta, hogy egy szerény srác. A Santosba pedig csak tudta hogy többet kell vállalnia.
Minden rosszindulat nélkül írom, mert elégedett vagyok vele, de eddig a legnagyobb amit kaptunk tőle az egy baromi jó Pedro, Alexis duó. Nem tudom mondjuk mennyire Tata érdeme inkább, hogy magukra találtak.
Szerintem abszolút látszik rajta, hogy egy szerény srác. A Santosba pedig csak tudta hogy többet kell vállalnia.Barcaman14 írta:Azért az sok mindent elárul a hozzáállásáról, illetve a játék/csapattársak iránti alázatáról, hogy tiszta gólhelyzetben simán leadta Pedronak a lasztit, annak ellenére, hogy azért ő is szeretné már meglőni az első bajnoki gólját. Nyilván nem kell most ettől elájulni, de azért ez nem mindenkinek lett volna ennyire egyértelmű szerintem.
Óriási pozitív csalódás a srác számomra, elsősorban a hozzáállása miatt.