Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Amit felmutat az tényleg ütős, ütős,h ilyen kerettel, viszonylag jó edzővel, rafkós,full képzett, klasszis játékossokkal nem képesek labdát sem birtokolni. Ez üt. negatívan.Alcantara írta:Nekem viszont olyan érzésem van, hogy a City most felmutat valami ütős kis eredményt.
Tippem 2:1!
Miért néznénk annak szerintem is ő megérdemli az Aranylabdát megnyert a Bayernnel mindent amit meglehetett az évben és húzóembere is volt. Most is ő rúgta az elsőtlui1698 írta:Most nézzetek hülyének, de én Ribéry-nek, gondolkodás nélkül adnám idén az Aranylabdát.
Bocs az offert, de pl a Real meccset mi ertelme megtenni? 1.08-as szorzoval mit nyersz ? par centet. Vesziteni meg lehet... a labda kerek. (kevesebb meccsel tegyel tobb penztStickyFingaz írta:Remélem a City valahogy kihúzza X-re.A CSKA már megtette a magáét,így már csak 7 meccsnek kell jönnie, és gazdag vagyok.![]()
Leverkusen-Sociedad 1 (1.67)
Real Madrid-Fc Kobehavn 1 (1.08)
PSG-Benfica 1 (1.73)
Saktar-MU 2 (2.65)
Juventus-Galatasaray 1 (1.30)
Anderlecht-Olympiakos 1 (2.65)
5 ojró --> 142.45
Alcantara írta:Nem tudom ki nézte a CSZKA Moszkva-Plzen összecsapást.
Aki nem látta annak javasolom nézze meg a gólokat. Most ért végett a meccs, olyan öngólt, amit a Plzen rúgott, a szilveszteri bakiparádékban szoktak mutogatni.
Kösziozsimiki írta: nah viccet félretéve, tényleg le a kalappal eddig az olykori riválisunk ellőtt, szépen kezdtétek az idényt Csabimég azért bízok benne,h előveszitek a 3-4-5 évvel ezelőtti receptet,és a közepétől pukkadtok ki...Bár a M.U.nak ezúttal ez nem lesz elég,mert más kihívó is akad bőven.
Viszont nem hittem volna,h így kezditek az idényt, szal még1x grat eddig...
Tényleg hihetetlen, hogy 2 meccs után 6 pontjuk van. Még akkor is ha a Chelseavel csak most fognak játszani. Bántóan gyengék Szalaiék. A 2. helyet csípjék meg, aztán jöhetnek a nyugodtan nekünk ellenfélként a nyolcaddöntőben.visca el barca írta:- sálke megy a bl-ért...sztem nekik már a továbbjutás is meglesz... pedig mekkora egy nulla csapat
![]()
Mit gondoltál, h majd pont a Nemzet Ádámjával kizúgnak? Uggyan kérlekvisca el barca írta:
- sálke megy a bl-ért...sztem nekik már a továbbjutás is meglesz... pedig mekkora egy nulla csapat
![]()
Te ma eltervezted h ilyen mindenkibe belekötök estét tartok?krampusz írta:Mekkora arcok a Celtic szurkolók!![]()
![]()
!Az itteni siránkozóktól kérdezem a tavalyi eredményt és, hogy mire is számítottak...
![]()
Én szintúgy ebben reménykedem, egyébként szerintem azért is volt ennyi igazolás nyáron, hogy elég mély legyen a keret a lehetőleg minél tovább húzódó kétfrontos küzdelemhez, és nem csak azért, hogy elverjük valahogy a Bale-ért kapott n+1 milliót.Barcaman14 írta:Ha komolyan veszik, akkor a legnagyobb esélyesei az EL-nek a sarkantyúsok. A keretük is van olyan erős, hogy bírják a több frontos harcot.Talán még a Fiorentinát sorolnám az esélyesek közé, meg persze biztosan lesz még 1-2 meglepetéscsapat, akik oda érhetnek a végén, mint minden évben.
Egyelőre egészen hihetetlen, amit művel, gyakorlatilag napok alatt szinte tökéletesen beilleszkedett az új közegbe, a csapatba (Vertonghen styleMezner2 írta:Eriksen sem sokáig lesz Spurs játékos, erre akármekkora összegben mernék fogadni, már azon is csodálkoztam, hogy az Ajaxból nem egy Real/MU kaliber csapatba igazolt, eszméletlen tehetség a srác.
Eriksen sem sokáig lesz Spurs játékos, erre akármekkora összegben mernék fogadni, már azon is csodálkoztam, hogy az Ajaxból nem egy Real/MU kaliber csapatba igazolt, eszméletlen tehetség a srác.