Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha megrakom tuti nyert volna a Bayern. Így viszont még idegesítőbb, hogy a Dortmund nem tudott nyerni.Alcantara írta:Miért nem raktad meg a Bayern meccset a tippmixen?![]()
Tegnap nem sikerült követnem egy Bundesliga meccset sem, tudod, hogy ment a védés Ter Stegennek? Nem találok róla semmit.
Miért nem raktad meg a Bayern meccset a tippmixen?Barcaman14 írta:Szalai gólok: Egyiknél sem volt nehéz dolga, de ott kellett lenni. Nagyon ráfért már, hogy betaláljon.
A Dortmund meccs meg...Már az első félidőben gólokkal vezethettek volna, ha berúgják a helyzeteket. Ez pedig törvényszerűen megbosszulta magát a végén. Jogos büntetővel szerzett vezetést a 'Gladbach, a második gólnál pedig már egyszerűen átfutottak a középpályán.
Dekoncentrált volt szinte mindenki elől, leszámítva talán Reust. Gündogan játékára ma például különösen nagy szükség lett volna.
Leverkusen-Bayern: egy gólzáporos döntetlennek örülnék.![]()
Ami még említésre méltó, hogy a Braunschweig megszerezte első győzelmét a Wolfsburg otthonában.
jól jártak götze eladásával, 1 sztár ment, 2 jött. mkhitaryan ha igy folytatja nem sokáig lesz dortmundban.Barcaman14 írta:Aubameyang és Mkhitaryan pedig nem tűnnek rossz vételnek.Előbbi: 5 gól, 1 gólpassz. Utóbbi: 3 gól, 2 gólpassz.
Bastos már egy ideje nincs ott. A híres neves Al Ain futballklubnál rúgja a bőrt nyártól!messideco írta:Bastos még a kékeknél van? Ha igen, akkor sok csapat orra alá borsot törhetnek![]()
Tavaly már nem futott akkora szezont, mint előtte, lehet ez közre játszott. De én sem értem, full jó kis játékos vt ott a Milanban, BL-be is belőtte őket a PSV ellen, alkothatott volna még ott... de így is üzletet csináltak vele, 7m ért vették meg anno, most 12,5m ért értékesítették.ferninho írta:Schalke: a Milantól érkezik Kevin Prince Boateng Szalaiékhoz - hivatalos
ha ezt valaki megmagyarázná azt megköszönném...
Ezt én sem értem. Boateng nagyon fontos láncszeme ennek a Milánnak. Balotellivel és El Shaarawyval elég komoly tridentét alkottak elől. A németek meg tényleg hatalmas üzletet kötöttek, ennyi pénzért a ghánai ajándék.ferninho írta:Schalke: a Milantól érkezik Kevin Prince Boateng Szalaiékhoz - hivatalos
Nem tudom ezzel mi volt a célja a Milannak, de azt elérték, hogy egy jót röhögjek rajtuk.ferninho írta:Schalke: a Milantól érkezik Kevin Prince Boateng Szalaiékhoz - hivatalos
Ez egy szimpla magas láb, tényleg vicc, annak tükrében pláne, hogy ramosok szándékosan könyökölnek le ellenfelet, és említésre sem méltatják.
Huszti kiállítása 4:15-től: Vicc, ha ezért 3 meccset kap. Nyoma sincs szándékosságnak szerintem.Initom írta:Huszti 3 mérkőzéses eltiltást kapott !![]()
Ő is épp kezdett bele lendülni![]()
Robben pedig szerintem magasan jobb mint Müller, főleg a szélen, most is amint beállt, hatalmas passzokat adott. Götze meg maradt volna Dortmundban, majd rájön, hogy hiba volt ideigazolnia, Ribery-t soha nem fogja kiszorítani.Alcantara írta:Ma a Bayern egy nem túl acélos ellenféllel játszott. Aránylag sima volt a kis különbségű győzelem a Frankfurt ellen. Neuer ostobasága viszont a meccs végén majdnem két pontjába került a Münchennek.
Dante egalizálta egy nagy mentéssel a múlt heti pazar öngólját.
Thiago 30 percet kapott a végén, több jó passza volt, egy középre tartó lövése, az időhöz képest jól mozgott, hasznosan játszott.
Brutális, hogy egy Robben 10 percet kapott, Götze semmit.