Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.06. 10:24:33

Alcantara írta:Miért nem raktad meg a Bayern meccset a tippmixen? =D>

Tegnap nem sikerült követnem egy Bundesliga meccset sem, tudod, hogy ment a védés Ter Stegennek? Nem találok róla semmit.
Ha megrakom tuti nyert volna a Bayern. Így viszont még idegesítőbb, hogy a Dortmund nem tudott nyerni. :roll:

Ter Stegen: Magabiztosan védett, amit fogni lehetett azt fogta. Hozta a szokásos bravúrokat is.
Ezenkívül pedig sokszor inkább a támadókat éreztem pontatlannak, de ezzel nem az ő érdemeit akarom kisebbíteni.

Itt egy összefoglaló a meccsről:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Alcantara
Director del Fútbol

2013.10.06. 09:37:44

Barcaman14 írta:Szalai gólok:
Egyiknél sem volt nehéz dolga, de ott kellett lenni. Nagyon ráfért már, hogy betaláljon.

A Dortmund meccs meg... :roll: Már az első félidőben gólokkal vezethettek volna, ha berúgják a helyzeteket. Ez pedig törvényszerűen megbosszulta magát a végén. Jogos büntetővel szerzett vezetést a 'Gladbach, a második gólnál pedig már egyszerűen átfutottak a középpályán.
Dekoncentrált volt szinte mindenki elől, leszámítva talán Reust. Gündogan játékára ma például különösen nagy szükség lett volna.

Leverkusen-Bayern: egy gólzáporos döntetlennek örülnék. :)

Ami még említésre méltó, hogy a Braunschweig megszerezte első győzelmét a Wolfsburg otthonában.
Miért nem raktad meg a Bayern meccset a tippmixen? =D>

Tegnap nem sikerült követnem egy Bundesliga meccset sem, tudod, hogy ment a védés Ter Stegennek? Nem találok róla semmit.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.05. 18:03:55

Szalai gólok:
Egyiknél sem volt nehéz dolga, de ott kellett lenni. Nagyon ráfért már, hogy betaláljon.

A Dortmund meccs meg... :roll: Már az első félidőben gólokkal vezethettek volna, ha berúgják a helyzeteket. Ez pedig törvényszerűen megbosszulta magát a végén. Jogos büntetővel szerzett vezetést a 'Gladbach, a második gólnál pedig már egyszerűen átfutottak a középpályán.
Dekoncentrált volt szinte mindenki elől, leszámítva talán Reust. Gündogan játékára ma például különösen nagy szükség lett volna.

Leverkusen-Bayern: egy gólzáporos döntetlennek örülnék. :)

Ami még említésre méltó, hogy a Braunschweig megszerezte első győzelmét a Wolfsburg otthonában.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

PCsabi
aka Game90

2013.10.05. 17:36:16

Dortmund kikapott a Mönchengladbach-tól.

Szalai vs. Augsburg: 2 gól, kiharcolt 11-es ill. róla állítottak ki egy játékost.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2013.09.28. 16:05:44

Nézem a Bayern-meccset, és Robben kapcsán rákerestem a statisztikákra:
488 meccsen 153 gólja és 128 gólpassza van. Hogy is van az önzőséggel? :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.22. 12:09:37

Nem tudtam megnézni sajnos a Dortmund meccset, de nem meglepő a pontvesztés. Ahogy látom Klopp alaposan felforgatta a csapatot pihentetés céljából. A padon hagyta Lewandowskit, Mkhitaryan, Sahint...A 2. csapatból felhívott Ducksch kezdett elől.(ennyit arról, hogy Bajner Bálint az első csapat küszöbén van). Hummel pedig a Napoli ellen sérült meg.

Kár, mert a Bayern simán átlépett a Schalkén. :roll: Végig néztem a meccset, de a kommentátorral ellentétben én nem láttam nagy előrelépést Szalaiék játékában. A védelem továbbra is bizonytalan, elől pedig ugyanazok a statikus, ötlettelen próbálkozások.
És ez sajnos igaz Szalaira is. Rendre nem értette meg magát a társakkal, sokszor abszolút nem érezte hol a helye és a labdaátvételekkel is gond volt. Láthatóan nincs meg benne az a fajta gyilkos ösztön, mint Huntelaarban(bár ezzel gondolom nem újat) és ezt a társak is érzékelik szerintem. A mezőnymunkájára ugyanakkor nem lehet panasz, de ez kevés lesz hosszútávon. Most azért kapott jó labdákat, de nem tudott velük mit kezdeni.

Huszit pedig gólpasszal és góllal(büntetőből) tért vissza a Hannoverbe.
Kép

Deus
Boixos Nois

2013.09.19. 10:55:21

KépKép
barca99
Llegenda del Barça

2013.09.15. 11:30:13

Elment egy potenciális világklasszis, jött helyette két korrekt ember. :) 2-3 éve azért lesz az örménynek Dortmundban, addigra Özil úgyis megunja Londont. :D Bár őszintén én nem hiszek abban, hogy akkora játékos lesz belőle, legfeljebb úgy jár, mint Kagava, aki elment a Unitedhez, és a padig jutott.

Mondjuk Mkhitaryan pont illik Klopp kirakósába, tavaly kidolgoztak és ki is hagytak egy rakás helyzetet, az örmény meg ha nem is olyan kreatív, mint Götze, de második hullámban nagyon jól érkezik, és érzi is a kaput.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.15. 11:17:41

Barcaman14 írta:Aubameyang és Mkhitaryan pedig nem tűnnek rossz vételnek.Előbbi: 5 gól, 1 gólpassz. Utóbbi: 3 gól, 2 gólpassz.
jól jártak götze eladásával, 1 sztár ment, 2 jött. mkhitaryan ha igy folytatja nem sokáig lesz dortmundban.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.15. 11:02:36

Megvan az 5. Dortmund győzelem is, egy hatos formájában a Hamburg ellen. :) Hihetetlen formában kezdték az idényt. Az eddigi legjobb dortmundi szezonkezdet a Bundesligában az idei.

Aubameyang és Mkhitaryan pedig nem tűnnek rossz vételnek.Előbbi: 5 gól, 1 gólpassz. Utóbbi: 3 gól, 2 gólpassz.
Lewandowski is viszonylag jó formát mutat eddig, annak ellenére, hogy az idény végén szinte biztosan távozni fog.

A Bayern meccs első félidejét néztem, de nem volt túl gördülékeny a bajorok játéka. A végén azért csak behúzták. :?

Szalai végig játszotta a meccset a Mainz ellen, annak ellenére, hogy Egervári szerint az észtek ellen azért nem játszhatott, mert nem volt megfelelő állapotban. Boateng góljával nyertek a királykékek, a meccset nem láttam, úgyhogy nem tudom Szalai mennyit tett hozzá a játékhoz. Mindenesetre kedden első BL csoportmeccsét játszhatja pályafutása során, pont a Steaua ellen.
Kép

bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.02. 17:13:30

messideco írta:Bastos még a kékeknél van? Ha igen, akkor sok csapat orra alá borsot törhetnek :)
Bastos már egy ideje nincs ott. A híres neves Al Ain futballklubnál rúgja a bőrt nyártól!
ferninho írta:Schalke: a Milantól érkezik Kevin Prince Boateng Szalaiékhoz - hivatalos

ha ezt valaki megmagyarázná azt megköszönném...
Tavaly már nem futott akkora szezont, mint előtte, lehet ez közre játszott. De én sem értem, full jó kis játékos vt ott a Milanban, BL-be is belőtte őket a PSV ellen, alkothatott volna még ott... de így is üzletet csináltak vele, 7m ért vették meg anno, most 12,5m ért értékesítették.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.02. 16:50:25

4 forduló után már csak a BVB 100%-os :!: :) Nem volt egy könnyű meccs, de Mkhitaryan duplájával sikerült behúzni, míg a bajorok szerencsére hét közben elhullajtottak 2 pontot.

Szalai végigjátszotta a Leverkusen elleni meccset, nem játszott igazán jól, illetve Boatenggel még össze kell csiszolódniuk. Meg Boatengnek úgy általánosságban is szoknia kell mindenkivel a játékot. Kicsit furcsálltam is, hogy Keller egyből berakta a kezdőbe.

Husztiék nagyon simán lelépték a Mainzot, ugyebár Huszit nélkül, mivel eltiltották.
Kép

kanty
Llegenda del Barça

2013.08.30. 16:12:55

ferninho írta:Schalke: a Milantól érkezik Kevin Prince Boateng Szalaiékhoz - hivatalos

Ezt én sem értem. Boateng nagyon fontos láncszeme ennek a Milánnak. Balotellivel és El Shaarawyval elég komoly tridentét alkottak elől. A németek meg tényleg hatalmas üzletet kötöttek, ennyi pénzért a ghánai ajándék.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2013.08.30. 15:19:29

Bastos még a kékeknél van? Ha igen, akkor sok csapat orra alá borsot törhetnek :)

Szerk:

Baromi erős a német keret, két újonccal (Sam, Kruse), de még mindig Kiessling nélkül...

Kapusok: Manuel Neuer (Bayern München), Rene Adler (Hamburg), Ron-Robert Zieler (Hannover)
Védők: Jerome Boateng, Philipp Lahm (mindkettő Bayern München), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels, Marcel Schmelzer (mindkettő Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal)
Középpályások: Sven Bender, Marco Reus (mindkettő Borussia Dortmund), Mario Götze, Toni Kroos, Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger (mind Bayern München), Lars Bender, Sidney Sam (mindkettő Bayer Leverkusen), Mesut Özil, Sami Khedira (mindkettő Real Madrid), Andre Schürrle (Chelsea), Julian Draxler (Schalke)
Csatárok: Mario Gomez (Fiorentina), Miroslav Klose (Lazio), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.30. 12:07:19

Nem tudom ezzel mi volt a célja a Milannak, de azt elérték, hogy egy jót röhögjek rajtuk. :) A Schalke bombaüzletet csinált. Boateng nem tartozik az elit kategóriába, de azért ennél jóval többet ér.

Ezzel egyébként Szalai is jól rá, mert nem sok kombinatív játékos van jelenleg a kékeknél, de Boateng ilyen és ezáltal Szalaihoz is több labda eljuthat.
Kép

ferninho
Madridista

2013.08.30. 11:45:43

Schalke: a Milantól érkezik Kevin Prince Boateng Szalaiékhoz - hivatalos

madridista
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.28. 12:16:53

Barcaman14 írta:
Initom írta:Huszti 3 mérkőzéses eltiltást kapott ! #-o
Ő is épp kezdett bele lendülni :roll:
Huszti kiállítása 4:15-től:
Vicc, ha ezért 3 meccset kap. Nyoma sincs szándékosságnak szerintem.
Ez egy szimpla magas láb, tényleg vicc, annak tükrében pláne, hogy ramosok szándékosan könyökölnek le ellenfelet, és említésre sem méltatják.

Közben nézem, előtte Szalai mit hagyott ki?! :shock:
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.28. 12:16:21

Tegnap a Freiburg pontot lopott a Bayern München-től, ugyanis 1-1et játszottak.
Én úgy érzem, hogy a Pep féle Bayern nem lesz olyan erős mint a Heynckes féle.
Szerintem kár volt elküldeni Heynckes-t...Na de ez nekünk csak jó lehet. :wink:
Kép

Titi - The Legend!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.28. 12:07:29

Initom írta:Huszti 3 mérkőzéses eltiltást kapott ! #-o
Huszti kiállítása 4:15-től:
Vicc, ha ezért 3 meccset kap. Nyoma sincs szándékosságnak szerintem.
Kép

Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 12:00:03

Huszti 3 mérkőzéses eltiltást kapott ! #-o

Nem tudom ki ,hogy van vele,de nagyon remélem hogy a BVB lesz a bajnok :D Aubameyang,Sokratis,Mikhitaryan egész jól igazoltak...
Abi & Tito
messideco
Presidente del Barça

2013.08.25. 09:03:38

Ennyire gyenge lenne a Schalke, pedig a keret alapján simán a dobogó az elvárás. Eléggé elrontották a rajtot...

Robben még mindig nem áll le :D 8)
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.24. 18:53:46

Még 3 100%-os csapat van: Dortmund,Bayern,Leverkusen,Mainz. Valószínűleg az első 3 fog a salátástálért versenyezni, kérdés, hogy a gyógyszergyáriak meddig fogják bírni.

A Dortmund és a Bayern is kiszenvedte valahogy a győzelmet két hasonló meccsen, ahol a végén sem Bremen sem a Nürnberg nem bírta a nyomást.

A Mainzot egyébként elképesztően szépen építgetik Tuchelék évek óta. Kíváncsi vagyok meddig ül még a kispadon, nem lennék meglepve, ha előbb utóbb egy nívósabb Bundesliga csapatnál kötne ki. Nagyon jó edzőnek tartom.

Hannover-Schalke:

Huszti gól, gólpassz, kiállítás. Szalai gól és egy nagy kihagyott ziccer. Ha a PAOK ellen nem sikerül bejutni a csoportkörbe Keller szerintem mehet amerre lát. Nem értem, hogy az előszezonban jól működő 2 csatáros játékról miért váltott 1 csatárosra, de eddig nem válik be az biztos.

Egyébként ma negatív rekord dőlt meg. 5 meccsen 7 kiállítás.
Kép

Alcantara
Director del Fútbol

2013.08.18. 21:46:11

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... sa-2272119

Elég szerencsétlen eset, de Ádám előtt itt a nagy lehetőség!
pep71
Entrenador del Barça

2013.08.17. 17:53:56

Alcantara írta:Ma a Bayern egy nem túl acélos ellenféllel játszott. Aránylag sima volt a kis különbségű győzelem a Frankfurt ellen. Neuer ostobasága viszont a meccs végén majdnem két pontjába került a Münchennek.
Dante egalizálta egy nagy mentéssel a múlt heti pazar öngólját.

Thiago 30 percet kapott a végén, több jó passza volt, egy középre tartó lövése, az időhöz képest jól mozgott, hasznosan játszott.

Brutális, hogy egy Robben 10 percet kapott, Götze semmit.
Robben pedig szerintem magasan jobb mint Müller, főleg a szélen, most is amint beállt, hatalmas passzokat adott. Götze meg maradt volna Dortmundban, majd rájön, hogy hiba volt ideigazolnia, Ribery-t soha nem fogja kiszorítani.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.08.17. 17:24:40

Ma a Bayern egy nem túl acélos ellenféllel játszott. Aránylag sima volt a kis különbségű győzelem a Frankfurt ellen. Neuer ostobasága viszont a meccs végén majdnem két pontjába került a Münchennek.
Dante egalizálta egy nagy mentéssel a múlt heti pazar öngólját.

Thiago 30 percet kapott a végén, több jó passza volt, egy középre tartó lövése, az időhöz képest jól mozgott, hasznosan játszott.

Brutális, hogy egy Robben 10 percet kapott, Götze semmit.
Válasz küldése