sjd írta:Ne legyünk már nevetségesek, Messi csak szeretne olyan technikás lenni, mint Neymar vagy CR. Mikor lehetett Messitől egy biciklicselt, vagy sarkazást látni? A srác nem tud semmit, csak a hormonkezeléstől meg a doppingtól nagyon gyors lett, és ezt használja ki folyamatosan, ezért tud csak gólt lőni. Röhej, hogy erre 4 aranylabdát kapott, miközben CR sokkal jobban megérdemelte volna. Ha nincs az UEFA hátszele, Messi feleannyit se tett volna le az asztalra, mint Neymar. (Aki ugye viszont nyert már Puskás-díjat, Messi meg nem, azt hiszem ez mindent elmond. De akár felhozhatom azt is, hogy Neymar már nyert egy kupát Brazíliának, Messi válogatott teljesítménye viszont eléggé felejthető)
Biztos vagyok benne, hogy Messi nem is sérült most, csak meg van sértődve, mert múltkor lecserélték.
Egyet kell értenem, sajnos Messit nagyon túlsztárolják mostanában, egyenesen röhögnöm kell azokon, akik azt állítják, hogy ő a világ legjobb játékosa...

Aki látja is, nem csak nézi a focit, az megállapíthatja, hogy Messi valójában egy abszolúte középszerű képességekkel rendelkező játékos, Ribéry, Robben, Ronaldo, Cazorla vagy éppen Hazard szintekkel jobb játékos nála.
Mondjuk szerencsére eléggé túl van hájpolva a médiában, szóval szerintem jó áron el lehetne adni akár már a következő nyáron, ha 50-60-at kapunk érte, az évszázad üzlete lesz, annyiért talán elhozhatjuk a helyére Hazard-t, Ben Arfát vagy Lencse Lacit.
On: a Real-meccs után érthető módon idegesen ültem le nézni az összecsapást, ez az idegesség igencsak fokozódni látszott Guerra (háború

) gólja után, aztán szerencsére a legjobbkor jött az egyenlítés, a második félidőben pedig hengereltünk, az a 45 perc kiváló volt.
A védelemmel még mindig akadnak gondok, most szerencsére mindig volt valaki, aki megmentette a csapatot a góltól (kivéve nyilván abban az egy esetben), ez legtöbbször Bartra volt, aki ismét kiváló meccset hozott le.
A középpályánk szokatlanul stabil volt többnyire, Xavi amilyen szürke volt az első félidőben, annyira jól játszott a másodikban, Song nekem nagyon tetszett, egyedül Fabre nem érezte a játékot, talán ha az elején nem rúgta volna ki a stadionból a labdát, akkor nem csappant volna meg az önbizalma utána.
Neymar meglepően jól funkcionált hamis kilencesként, Messi hiányában sokkal inkább őt nézegetném ezen a poszton ezután is, mint Cescet.
A lényeg persze az, hogy továbbra is makulátlan a mérleg, de azért örülök, hogy (főleg a második játékrészben) szép játékkal örvendeztettek meg bennünket a fiúk. Csak így tovább!