Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.14. 15:33:36

bali 15 írta:Holnap közvetíti valamelyik magyar adó a Portugália-Svédország meccset?

Amúgy ugye ez is oda-visszavágós alapon megy ugye?
Végig böngésztem, de nem közvetíti semmi. A Sportklub ad egy pótselejtezőt: Ukrajna-Franciaország. Egyébként igen, oda-visszavágós párharcok vannak.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bali 15
Director del Fútbol

2013.11.14. 15:07:07

Holnap közvetíti valamelyik magyar adó a Portugália-Svédország meccset?

Amúgy ugye ez is oda-visszavágós alapon megy ugye?
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.11. 11:50:54

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2294319" target="_blank

Szerintem nem lehet kérdés, hogy Ibra nyeri a díjat. :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.10. 19:00:58

Na, csak behúzták a skacok! Végre, győzelem!
Leírni is szörnyű, de legutóbb szeptember 28n örülhettünk győzelemnek, mint Marseille szurkolók.
Elég rosszul játszottunk, de most leaglább a 3 pont meglett, jelen esetben ennek is örülni kell. Mondjuk a Sochaux sem vt vmi nagy ász, egy bombagóllal egyenlítettek, de hát ők nem véletlen állnak kieső helyen, mi viszont ha a BLért akarunk küzdeni... :roll:
Azt csak kisbetűvel, h mielőtt nekünk befújták a tizit, pont előtte abból inditottuk a kontrát, h a Sochauxnak maradt el egy tizi... :oops:
De most nem érdekel, végre győzelem!
A kisebbik Ayew nagyon trén játszott, lecserélésekor elég rendesen kapott is a szurkoloktól.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.08. 20:32:31

bence-barca írta:A torna gólkirályát Svédország adta, Valmir Berisha. Bár most még nem mondanak sokat ezek a nevek, ki tudja... lehet 5 éven belül már igen. :)
Ja, őt ismerem, FIFA-ban egész jó. :mrgreen: Mellesleg ez is egy jelzés, hogy gyere skandinavisztikára. :lol:

Amúgy meg elég érdekes, hogy a spanyolok ki sem jutottak a vébére.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.08. 20:17:10

U17es világbajnokságot ma megnyerte Nigéria válagottotja! 3-0ra diadalmaskodtak Mexikó fiai ellen.
Örülnék, ha csak páran is, de vinnék valamire a Szuper Sas fiókák közül. :)
Egyébként a torna legjobb játékosa is nigériai illetve kapusa is. Előbbi Kelechi Iheanacho, utóbbi Dele Alpasu. Alpasut jöhetne jövő nyáron és már mehetne is Valdes helyett. Nem kell ide Curtois, ő már idős. Ez a srác viszont még a 17t sem töltötte be. 8)
A torna gólkirályát Svédország adta, Valmir Berisha. Bár most még nem mondanak sokat ezek a nevek, ki tudja... lehet 5 éven belül már igen. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.31. 22:14:54

Csóri annyira színlelte a fájdalmát, hogy még az edző is megkajálta és lecserélte. :lol:
http://sportgeza.hu/mindenidok/2013/10/ ... utballban/" target="_blank
Kép
Kép
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.31. 10:03:55

Nem tudom miért számítanak mindenhol olyan nagy favoritnak a portugálok, CR-en kívül jelenleg nem egy nagy eresztés a csapatuk,ráadásul Ibra bombaformában van a válogatottban is.
Remélem a svéd-portugál meccset adja majd a legelérhetőbb TV csatorna,aztán megint láthatom majd Ronaldot sírni mint a 2004es Eb döntő után. :twisted:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.10.29. 13:30:36

Szerintem Horvátország és Franciaország kijutása biztos. A Görög- Románon Romániát tippelném, a Portugál-Svédország párharcból pedig szerintem a svédek jutnak ki. Már csak zaért is, mert Ibra nagyon fel fogja szívni magát. NEmrég olvastam el a könyvét, az ilyen szituk nagyon passzolnak neki. És ő sem lesz fiatalabb már, lehet, hogy ez az utolsó VB-je.

Úgyhogy hajrá!! =D>
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.28. 22:22:51

Nem lehetett egy unalmas meccs (Osztrák Kupa): KATT :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.27. 22:12:57

Mekkora viccgólt kapott a PSG.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.27. 12:38:37

Hát nem lepődnék meg, ha még 2 hétig tartjuk ezt a formánkat Baupnak 'au revoir'-t mondanak. Ez így nagyon gyenge.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.21. 16:59:48

Röviden tömören, Porutgál-Francia-Román-Horvát négyest tippelem, hogy kapnak még repülőjegyet Brazíliába.
Portugál-Svéd nagy párharc lesz, de a többin se ígérkezik könnyűnek. Izlandnak se lehetetlen a dolga, "ismeretlenek", de nagyon szervezett focit játszanak, s 1-1 idegenbeli gól nagyon sokat jelenthet. Jó párharcok lesznek, ki-ki meccsekkel.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.21. 16:49:00

Könnyen kijutni senki sem fog szerintem. Óriási a tét, úgyhogy mindenki iszonyatosan fel fogja szívni magát.

A románoknak nagy szerencséje van. A legkönnyebb ellenfelet kapták, de nehéz megmondani, hogy ki fog kijutni. Az biztos, hogy nem ez lesz az évtized meccse gólparádéval tarkítva. :D

A horvátoknak kötelező innen kijutni, de Izland sem lesz egyhamar ilyen közel egy VB-hez, szóval könnyen nem fogják adni magukat.

Portugália-Svédország: az egyik meglepetést itt várom. A Portugál csapat a nevek alapján lehet, hogy az elitbe tartozik, de a játékuk alapján nagyon messze vannak tőle. A svédek pedig jól szoktak teljesíteni az ilyen súlyú meccseken. Remélem hogy ők fognak örülni a végén.

Franciaország-Ukrajna: A másikat pedig itt. A Franciákról ugyanazt tudom elmondani, mint a portugálokról csak még több klasszissal rendelkeznek. Az ukránok szintén képesek lehetnek meglepetésre, de itt azért a franciáknak fogok szurkolni.
Kép

neobarca
Director del Fútbol

2013.10.21. 16:07:02

sörvirsli írta:A VB pótselejtezők:

Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország
Kemény lesz. A tippem:
Svédország :arrow: Cicafiú meg sírni fog a gyepen a meccs után :P
Ukrajna :arrow: Kemény kis csapat, sztem meg fogják tréfálni a négereket akarom mondani a franciákat. 8)
Görögország :arrow: Kapnak még egy kis EU támogatást és nagy nehezen de 1 szánalmas góllal behajóznak Brazíliába. ;)
Horvátország :arrow: Kedvesek, aranyosak ezek az Írek, még a sörük is első osztályú. De sztem a horvát gyerekek gond nélkül ebbe a sörbe fogják fojtatni az ír reményeket... :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.21. 15:54:52

bence-barca írta:Nagyon reménykedek, h Ibra ott lesz a VBn, nagy kedvenc. Viszont portugálok ellen nehéz lesz, bár vhogy nem győznek meg az erejükről a luzitánok. De jó is lenne... sosem kedveltem őket.
Amúgy elég szép, hogy Ronaldo vagy Zlatan mindenképpen lemarad a vébéről, miközben a románok vagy a görögök biztosan kint lesznek... :D
bence-barca írta:Kinek is? Annak a pár Spurs drukkernek? :mrgreen:
Kép
:mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.21. 15:26:26

Sorsoláshoz:
Nagyon reménykedek, h Ibra ott lesz a VBn, nagy kedvenc. Viszont portugálok ellen nehéz lesz, bár vhogy nem győznek meg az erejükről a luzitánok. De jó is lenne... sosem kedveltem őket.

Franciák megkapták az ukránokat, szerintem idegenben egy X lesz, hazain meg szenvedős meccsen behúzzák, ez rájuk jellemző lenne. De szurkolok a gall kakasoknak, főleg OMes különítmény miatt.

Görög-románhoz meg Izland-Horváto.-hoz csak annyit, remélem görög barátaink kiverik a szomszédainkat, míg horvátok megkapták a mindenki által kíván Izlandot, nem okozhat problémát nekik.
Gareth Tello írta:Kuriózum lesz a (z ex-) spursös középpályások párharca: Sigurdsson vs Modric. :P
Kinek is? Annak a pár Spurs drukkernek? :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.21. 14:37:31

sörvirsli írta:A VB pótselejtezők:

Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország
Portugália-Svédország
Jó kis csörte lesz, a portugáloknak kötelező lenne a továbbjutás, de bízom benne, hogy Zlatanék meg tudják lepni őket.

Ukrajna-Franciaország
Nem könnyű ellenfél az ukrán csapat sem, főleg a Konoplyanka-Yarmolenko duóval, de a franciáknak ütniük kell őket, az évtized égése lenne, ha kiesnének, no nem mintha annyira sajnálnám őket. :D

Görögország-Románia
Ennék rosszabb párosítást ki sem lehetett volna találni, előre látom, hogy bűnrossz meccsek lesznek, mindkét csapat beáll buszozni, tippem: az odavágón 0-0, a visszavágón 0-0, aztán tizipárbaj dönt. :mrgreen:

Izland-Horvátország
Nagyon fogok szurkolni a szigetországiaknak, de nem hiszem, hogy különösebben meg tudnák nehezíteni a horvátok dolgát. Kuriózum lesz a (z ex-) spursös középpályások párharca: Sigurdsson vs Modric. :P
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.21. 14:35:10

gyerünk ibra. :wink:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.21. 14:31:01

A VB pótselejtezők:

Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.20. 11:44:12

Ibrahimovic és Cavani nem kicsit villant.
http://www.youtube.com/watch?v=qI8SV0racrY" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=kFvM9zO1_So" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.17. 07:50:10

Az angolok tényleg el vannak ájulva maguktól, már vébédöntőről cikkeznek, hogy ezen a tornán végérvényesen felkerülhet a korona Rooney fejére, satöbbi. :lol:

Egyet is értek ezzel a cikkel:
Hodgson has more chance of winning lottery than World Cup
:D
bence-barca írta:

Nos, nem neked nem hiszek, hanem az igazságból indulok ki. Mindenki újabban kezdett szurkolni, jómagam is. Egyértelmű, h a triplázás hozott össze bennünket. Olyan, h Barca szurkoló 2009 előtt egyszerűen nem volt, csak a madridisták éltek, majd kitalálták a Barcásokat és azoknak eredetét (triplázás), h vkikkel lehessen rivalizálni. Te, mint a túloldalt is képviselő jobban kéne, h tudd, ez az általános fajelmélet Madridban és környékén. Mindenki triplázás után jött, aki nem az hazudik.

Ó... Meg vagyok könnyebbülve, köszönöm. Csak próbáltam fenntartani a látszatát annak, hogy nem vagyok divatdrukker, de most, hogy elmondtad ezeket, már látom, hogy nyugodtan bevallhatom, hogy a triplázás lett Barça-fanatikussá, és ez egyáltalán nem gáz. :)
bence-barca írta:Francokat, őt hagytad volna ott a fórumért. :mrgreen:
Á, azt azért nem, a fórumot nem tudom feleségül venni. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.16. 23:03:17

Gareth Tello írta:

(De a Barça esetében nem hiszed el, hogy nem vagyok divatdrukker? :( :mrgreen:

Nos, nem neked nem hiszek, hanem az igazságból indulok ki. Mindenki újabban kezdett szurkolni, jómagam is. Egyértelmű, h a triplázás hozott össze bennünket. Olyan, h Barca szurkoló 2009 előtt egyszerűen nem volt, csak a madridisták éltek, majd kitalálták a Barcásokat és azoknak eredetét (triplázás), h vkikkel lehessen rivalizálni. Te, mint a túloldalt is képviselő jobban kéne, h tudd, ez az általános fajelmélet Madridban és környékén. Mindenki triplázás után jött, aki nem az hazudik.
A kettes pontra meg nem tudok mit mondani, nyilvánvaló, hogy ha megtaláltam volna életem szerelmét, akkor már rég itt hagytam volna ezt a fórumnak nevezett valamit. :mrgreen:
Francokat, őt hagytad volna ott a fórumért. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.16. 22:43:46

bence-barca írta: Vagy én fogalmaztam rosszul (bár nekem nem tűnik úgy, de lehet) vagy te értettél félre szimplán.
Pont azt írtam, h a Spursnél elhiszem (azt, h régebb óta szurkolsz), mert ugye aligha éltél olyan régen. Verstehen ? :D

Angolok valahogy nekem soha nem vtak szimpik. Nem mondom, h rühellem őket, mint te, de nem fogtak meg sose, teljesen hidegen hagynak. Súlytalanok egyszerűen. Persze örülnék, ha lenne még vki, akivel lehetne számolni (persze csak akkor, ha azok, akiknek szorítok így is átlépnének rajtuk). :D
Verstanden, félreértettem, entschuldigung. :D

(De a Barça esetében nem hiszed el, hogy nem vagyok divatdrukker? :( :mrgreen:
Jó, lehet, hogy túlzás a "rühellés" kifejezés. :D
A végén még lehet, hogy szurkolni is fogok nekik, ha Hodgson sokat játszatja Walkert és Androst. :mrgreen:
Initom írta:Szerintem jelenleg a világon egy komoly riválisa van a spanyoloknak (papíron) a németek :D Na ha valakitől, tőlük aztán reszkethet a világ !
Ennyi.
Még talán a brazilok összekaphatják magukat, főleg, hogy hazai pályán játszanak, meg az argentinoknak lehet esélyük, ha Messi jó formában tolja, de alapvetően szerintem a spanyol-német páros között fog eldőlni a világbajnoki cím sorsa.
recrea írta:Így is összeszorgoskodtál másfélszer annyi hozzászólást, mint én 9 év alatt. :D Ez két dolgot bizonyít: 1. öreg vagyok 2. sosincs csajod :mrgreen:
Ez sok dolgot bizonyít:
1. Sok a dolgod.
2. Lassan gépelsz.
3. Tényleg öreg vagy :mrgreen:

A kettes pontra meg nem tudok mit mondani, nyilvánvaló, hogy ha megtaláltam volna életem szerelmét, akkor már rég itt hagytam volna ezt a fórumnak nevezett valamit. :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.16. 22:39:06

Gareth Tello írta:
bence-barca írta:Persze, mint ahogy a Barcának is már a triplázás előtt szurkoltál. :wink:
A Spurst elhiszem, hisz aligha szurkolhatsz nekik 20-30éve, mikor utoljára nyerhettek valamit. :mrgreen:
Persze, ahogy a regisztrációm ideje is mutatja, 2012-ben lettem Barça-drukker. :) Úgyhogy ne gyertek nekem Ronaldinhóval, Decóval meg Giulyvel, mert nem ismerem őket.
Így is összeszorgoskodtál másfélszer annyi hozzászólást, mint én 9 év alatt. :D Ez két dolgot bizonyít: 1. öreg vagyok 2. sosincs csajod :mrgreen:

Különösebb meglepetést nem várok a jövő évi vb-től, spanyol, német versenyzést. Max hollandok és brazilok, utóbbi a hazai pálya miatt. Szurkolok is nekik.

Ha választhatnék, természetesen Argentína, de mindenki kímélje meg magát az álmodozástól és a későbbi csalódástól, szerintem teljesen esélytelenek.
Válasz küldése