2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát pedig ez egyszerű, az adott év legjobbjának kéne kapnia. Még ha nehéz is elfogadni azt sokaknak, h az most nem Messi lenne. Illetve nem csapatszinten.donatiesto írta:Szerintem az a baj az aranylabdával, hogy egyszerűen nem tudjuk eldönteni,hogy az év legjobb vagy a világ legjobb játékosának jár.
Tudom...Barcaman14 írta:
Pont ez az. Nálunk sem tudta megkapni Xavi vagy Iniesta, mert amit Messi nyújtott az látványosabb, de főként több góllal, eredménnyel párosul. Ha a Bayernből kapni fog valaki aranylabdát, az előbb lesz Ribéry vagy Robben, mint Schweinsteiger.
Ennek most mi értelme van? Mario Gomeznek volt olyan statisztikája a német kupában, hogy 62 perc alatt 6 gólt lőtt. Most ebből kell kiindulni? Fontos a statisztika, de ezek alapján Maradona elbújhatott volna Gerd Müller mögött, a statisztika alapján, játékban kicsit más volt a helyzet...dévid villa írta: 2012/2013:
Messi : 54 mecss/64 gól, 20 assziszt (össz: 84)
Ronaldo: 66 meccs/62 gól, 17 assziszt (össz: 79)
Ribéry: 55 meccs/16 gól, 29 assziszt (össz: 45)
2013/2014:
Messi: 12/12g. 3a. (össz 15)
Ronaldo: 14/16g. 4a. (össz 20)
Ribéry: 16/9g. 8a. (össz 17)
Forrás: http://transfermarkt.de" target="_blank
2012/2013:Don Blaugrana 2005 írta:Nem értem, hogy az edzőket hogyan szedték össze. Wenger nem nyert semmit, Mourinho nem nyert semmit, Del Bosque nem nyert semmit. Már csak Guardiolát hiányolom, csodálom, hogy őt nem tették fel a listára a 3 hónapos melójával, meg a dortmundi 4-2-vel. Simeone Spanyol Kupát nyert, remekül rajtolt a ligában, csapata még 100%-os a BL-ben és ennek ellenére nincs rajta. Nem beszélve arról, hogy az a keret amivel ő dolgozhat azért nem olyan, mint teszem azt a Realé v a Chelsea-é. Egyébként Messinek ugyanolyan mutatói vannak(vagy még jobbak) mint Cr7-nek és Ribery-nek, pedig kevesebbet játszott. Am meg Ribery-nél szerintem nem kevésbé érdemli meg Robben is az aranylasztit. Na mindegy aki kapja(marja) azé lesz azt kész.
Valaki nem tud valami kis statot am Ronaldo-ról, Messiről meg Ribery-ről?
Visca El Barca!
Ha ilyesmire gondolsz, akkor de.Don Blaugrana 2005 írta:NValaki nem tud valami kis statot am Ronaldo-ról, Messiről meg Ribery-ről?
Pont ez az. Nálunk sem tudta megkapni Xavi vagy Iniesta, mert amit Messi nyújtott az látványosabb, de főként több góllal, eredménnyel párosul. Ha a Bayernből kapni fog valaki aranylabdát, az előbb lesz Ribéry vagy Robben, mint Schweinsteiger.bence-barca írta:Srácok amúgy Schweinsteigerről mik a vélemények?
Csakmert nyilván Ribery látványosabb volt, több gólt lőtt, de Scweini meg ugyanolyan szerves része a bajoroknak, mint nálunk pl Xavi v Ini.
Én abszolút egyetértek, de ez egy fajta beállítottság így nézi/látni a focit. Mert én továbbvinném a hasonlatot a Barcához: Busquets teljesítményétől legalább annyira függ a csapat mint Messiétől...bence-barca írta:Srácok amúgy Schweinsteigerről mik a vélemények?
Csakmert nyilván Ribery látványosabb volt, több gólt lőtt, de Scweini meg ugyanolyan szerves része a bajoroknak, mint nálunk pl Xavi v Ini.
Nála szívesebben látnám.
szerk.: teszem hozzá Lahm is, de egy védő már túlzás ide, az is csoda lenne ha egy kvk kapná meg.
én akkoriban követtem az Inter meccseit, egy interes jóbarátom végett. Londonban éltem épp. de azt még soha senki nem tudta megmagyarázni, hogy miért is kelett volna Sneijdernek megkapni az aranylabdát, azon kívül, hogy triplázott és vb döntőt játszott. merta játéka szürke volt, ha tetszik , ha nem. és ne jöjjön nekem senki h nem így van, mert az Inter meccsek 80%-át láttam, a vb-t is. pl Milito százszor többett tett abban az évben a triplázásért. a holland válogatottban sem Sneijder volt a motor.ferninho írta:Igazából nagyon érdekes a történet...
Volt egy Wesley Sneijder nevezetű ember.
Megnyerte a Bajnokságot, a Kupát meg a BL-t (pont azt a csapatot kiejtve, akiknek a játékosai előtte végeztek) is és emellé VB döntőn csak a hosszabbításban kaptak ki a Hollandok.... Végül ezzel a teljesítménnyel Sneijder a legjobb 3ban nem volt bent...
akkor ezek alapján Ribérynek mégis mi alapján kellene megnyernie az Aranylabdát?...
vagy egyszer ezt nézzük egyszer azt?.... Ribéry se emelkedett ki annyival a Bayernből, hogy nála az számítson... Ott is a csapat volt a lényeg, mint az Interben.
Igazából Messi egyáltalán nem érdemelné meg CR-rel karöltve, Ribérynél sincs semmi helye főleg a 2010-es eset után...
Én már írtam többször is, hogy Iniestának adnám a legszívesebben, de sajnos erre szinte semmi esély sincs...
(meg a mostani ősze se volt a legjobb....)
Így meg bármi is történik biztos nem leszek elégedett az eredménnyel.
Kicsit belegabalyodtál ebbe.ferninho írta:Igazából nagyon érdekes a történet...
Megnyerte a Bajnokságot, a Kupát meg a BL-t (pont azt a csapatot kiejtve, akiknek a játékosai előtte végeztek) is és emellé VB döntőn csak a hosszabbításban kaptak ki a Hollandok.... Végül ezzel a teljesítménnyel Sneijder a legjobb 3ban nem volt bent...
akkor ezek alapján Ribérynek mégis mi alapján kellene megnyernie az Aranylabdát?...
vagy egyszer ezt nézzük egyszer azt?.... Ribéry se emelkedett ki annyival a Bayernből, hogy nála az számítson... Ott is a csapat volt a lényeg, mint az Interben.
Igazából Messi egyáltalán nem érdemelné meg CR-rel karöltve, Ribérynél sincs semmi helye főleg a 2010-es eset után...
Én már írtam többször is, hogy Iniestának adnám a legszívesebben, de sajnos erre szinte semmi esély sincs...
Ezzel nagyjából egyetértek. Sneijderes eset után nem értem most miért kéne Riberynek kapnia. Annyira nem tűnt ő ki, hogy eldobja mindenki az agyát.ferninho írta:Igazából nagyon érdekes a történet...
Azért ez még így is némileg pontatlan, de kb ez a lényeg...REMY írta:Ti tényleg nem fogjátok fel, hogy senkit nem érdekel, hogy Messi mennyivel jobb játékos mint bárki? Zidane miért nem kapta meg 10x zsinórban a labdát? Képességekben mindenki felett volt akkoriban. Miről beszélünk? Nem az a lényeg, hogy ki milyen tehetséges stb... az adott év számít, és ott hogyan teljesítettek. Ribery jobb volt mindenkinél, és ennyi.
Ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd el, amit odaírtam és értelmezd újra.REMY írta:Ti tényleg nem fogjátok fel, hogy senkit nem érdekel, hogy Messi mennyivel jobb játékos mint bárki? Zidane miért nem kapta meg 10x zsinórban a labdát? Képességekben mindenki felett volt akkoriban. Miről beszélünk? Nem az a lényeg, hogy ki milyen tehetséges stb... az adott év számít, és ott hogyan teljesítettek. Ribery jobb volt mindenkinél, és ennyi.Barcaman1993 írta: Simán odaadhatnák Riberynek, de nekem annyi gondom van vele hiába volt jó, de Messi toronymagasan sokkal jobb volt nála (ahogy Ronaldo is), a sikereit a csapategységnek köszönheti nem pedig annak, hogy ő annyira kirívóan jó lett volna.