Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem mindegy melyik. Mert a 2009es triplázó csapat nagy úttörőnek számított abban teljesen igazad van. De később már néha engem is zavart, h szükséges +10 passzt nyomtunk egy-egy támadás során. Sokszor már én is beleuntam a végére.Stalkyard írta: Az már más kérdés, hogy ha a Guardiola-féle Barca nem jó ajánlólevél a focinak, akkor nem tudom, hogy mi az.
Na igen, mondtam is, hogy van egyfajta elqrt ízlése ezek szerint, de hát egészségére.Barcaman1993 írta: Akkor nem értem, hogy miért nem az angol 2. osztály meccseit nézi? Vagy nézze az MB1-et, az se rossz. Kinek kell ez az ócska Barcelona az 5-6 lőtt góljával, mikor megnézhet az ember egy jó kis Zsóry-Pápa meccset...?
Akkor nem értem, hogy miért nem az angol 2. osztály meccseit nézi? Vagy nézze az MB1-et, az se rossz. Kinek kell ez az ócska Barcelona az 5-6 lőtt góljával, mikor megnézhet az ember egy jó kis Zsóry-Pápa meccset...?Stalkyard írta:Szerintem semmi rosszat nem mondott, neki ez a fajta futball nem a szíve csücske, ő jobban szereti a küzdést, a hajtós, fordulatos meccseket. Valljuk be, mi a legtöbbször nem ilyen meccseket játszunk.
Elmondta a véleményét a tag, van egy fura ízlése, de szerintem ezért nem kell ekézni. Benne van a pakliban persze, hogy csak egy "béna" indokkal próbálja lehúzni a Barcát, de én ennél többre tartom őt, szerintem nincs szüksége efféle önreklámozásra. A véleményéért pedig szerintem kár elővenni valakit.
Tényleg?recrea írta:Ezt meg is tekintem élőben.![]()
Hiába Pep és az egyébként szimpatikus koncepció a bajoroknál, én még mindig inkább a Dortmundnak szurkolok.
Ez közel sem biztos, olvastam olyanokat is, hogy lehet, hogy csak 2014-ben térhet majd vissza.Barcaman1993 írta:Gündogan felépül ezekre a meccsekre, ugye?
Ezt meg is tekintem élőben.Gareth Tello írta:Elég komoly sorozata lesz most a BVB-nek: Arsenal, Wolfsburg, Bayern, Napoli.
Ha minden jól megy, akkor 4 győzelem. Gündogan felépül ezekre a meccsekre, ugye?Gareth Tello írta:
Elég komoly sorozata lesz most a BVB-nek: Arsenal, Wolfsburg, Bayern, Napoli.
November 23-án, hatalmas meccs lesz.Barcaman1993 írta:Mikor mérkőzik meg egymással a Bayern és a Dortmund?
Kicsit olyanok, mint az Atletico.(bár a matracosok azért egy komolyabb szintet képviselnek szerintem). A BL-ben esélyesek a 2. helyre a csoportban, de legrosszabb esetben is az EL-ben folytathatják. Nem érzem őket olyan erősnek, hogy bírják a 2 frontos harcot és pláne nem, hogy a bajnokságban beleszóljanak a Dortmund-Bayern párharcba. De tény, Hyypiä szépen összerakta őket.messideco írta:Azért nem semmi, hogy a Leverkusen 3 pontra van a Dortmundtól,és 1-re a Bayernttől![]()
![]()
Ez a lehető legrosszabb döntés szerintem. Mindenképp szankcionálni kellett volna az esetet és a legjobb megoldás az lett volna, ha újra játsszák a meccset.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ol-2291075
Marad a fantomgól, nem lesz újrajátszás se semmi.
Ez is egy jó megoldás lett volna.miihii írta:Egy ilyen eset után azt hiszem a fair play szellemében engedtem volna, h rúgjon egy gólt cserébe az ellen.
Pár éve egy angol másodosztályú meccsen a bíró megadott egy gólt, ami csak a kapufát találta el. A meccset végigjátszották, utána az a döntés született, hogy újra kell játszani a meccset.Taibi írta:LOL, ilyet se láttam még komoly meccsen, pedig nem vagyok mai gyerek.![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... an-2288719
Kíváncsi vagyok mi lesz az óvás eredménye.
Barcaman14 írta:Alcantara írta:
Ter Stegen: Magabiztosan védett, amit fogni lehetett azt fogta. Hozta a szokásos bravúrokat is.
Ezenkívül pedig sokszor inkább a támadókat éreztem pontatlannak, de ezzel nem az ő érdemeit akarom kisebbíteni.