Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én állandóan ettől fosok GT! Néha olyanokat kap, hogy még a TV előtt is lesérülük.Gareth Tello írta:Az pedig tényleg elképesztő, hogy mennyire faragják folyamatosan... Remélem, a súlyosabb sérülések elkerülik majd.
az a cink, hogy azt sem lehet mondani, hogy kifejezetten azért, mert sokat dajkálja.Nagyon-nagyon idegesítő tud lenni egy idő után, nem csodálom, h 1-kétszer nála is elfogy a türelem.
Ronaldinho ellen emlékszem hasonlóra, amikor megkapta a labdát egy meccsen számtalanszor és azonnal oda is léptek neki. Nagyon-nagyon idegesítő tud lenni egy idő után, nem csodálom, h 1-kétszer nála is elfogy a türelem.shutterisland írta:a helyzetkihasználása valóban gyenge, én is tiszta ideg vagyok, mert csomó gólja lehetne már, ma is kihagyott vagy két ziccert, sőt, egyet kétszer is.![]()
amúgy ennyiszer még egy ember ellen sem láttam az ellenfelet szabálytalankodni, oldalépni, mezt rángatni.
Amúgy komolyan mondom, h kissé tartok Pedroba fog átmenni nagyobb százalékban.visca el barca írta:
sokadik meccse mikor lőhetne, de inkább passzol... szólhatna neki valaki, hogy nem baj ha gólt is lő
volt egy ordító helyzete, mikor dupla lövéssel probálkozott, abbol az elso okos volt, mert a kapus baromi jol zárta a szöget és kötényt akart, csak sajna nem jött össze.bence-barca írta:Na, mai meccse talán első meccse itteni korszakából, amire azt mondom rossz meccs vt.
Lövés helyett passzolt vagy ha lőtt rosszul és nem azért, mert a kapus bravúrozott, hanem ő nem tudta csak szimplán ellőni/ fejelni a kapus mellet. Ennek ellenére legalább lőtt egy gólt.
Legközelebb azért nem szeretnék még egy ilyen meccset látni tőle.
Lőtt ma egy gólt, és vitt egy kis életet a játékba!Stalkyard írta:Végre azt hittem, lesz még egy játékosunk Messi mellett, aki képes lesz magára vállalni a gólokat. De nem. Azokhoz hasonlóan, akik hozzánk igazolnak, ő is elfelejti hogy kell belőni a ziccereket. Nála is örülhetünk majd, ha képes lesz 10 gólt összekaparni a szezonban...
sztem az, hogy visszapasszol nem egy hátrány. nem viszi be mindig akár 2-3 ember közé ahol elég nagy rá az esély, hogy elveszti a bogyót, illetve így a védők se tudják h igen, ő most jönni fog, szal kiszámíthatalan marad. mivel onnan vagy tovább viszi és 1, rárúgja, 2, ad egy eszméletlen passz vagy ha vissza passzolja, vagy csak szimplán bepasszolja mint Alexisnek a legutóbbi góljánál. szóval nem feltélen baj az, hogy néha visszapasszolgat. meg hát akár tetszik akár nem ez a Barcamess2009 írta:tegnap, csak egyetlen dolog hiányzott, de az nagyon: a gólok. azt, hogy időnként elakad a védőjében én még így is a pozitívumok közé rakom, (sokkal inkább mint a visszapasszokat) a pontatlan lövések és a rossz döntések viszont lerontották a teljesítményét. ezzel együtt cca. azonos osztályzatot adnék Messivel, míg Alexis tegnap gyengécske volt
neked mindegy, igazából nekem is az, és még sokaknak, hiszen ki a fenét érdekelnek a pénzügyek, semmi közünk és ráhatásunk nincs amúgy se hozzá/rá.Igazából teljesen tök mind1 mennyi a marketing értéke
1, tizenvalahány, a harmadikra meg gondolom pontosan olyan konkrét választ tudnék adni, mint Te. (Btw nem pénzügyi visszacsatolásról volt szó, hanem pontos értékekről, a kettő azért nem ugyanaz, nyilván nagyságrendileg mindenki tud egy kb. összeget mondani.)recrea írta: Kérdésre kérdéssel válaszolok: hány marketingről szóló könyvet olvastál el, hány marketinggel kapcsolatos előadáson voltál, ill. hány olyan cég van, aki a mai piacon pénzügyi visszacsatolás nélkül költ marketingre?! A választól függ, h folytatjuk-e a vitát.
Pontosan erről lenne szó. Utólag már nem sokra megyünk azzal, hogy pontosan megmérjük, hogy 100 ezer a marketingértéke annak a játékosnak, akinek az árára 20 milliót dobtunk rá marketingszempontok miatt.recrea írta:Marketingértéket előre nem lehet pontosan mérni, csakis utólag.
Azért gondolom érzed, hogy ennyire konkrét érvekkel nehezen fogsz meggyőzni valaminek a konkrét jellegéről.recrea írta:A kérdéseidre nem tudom a választ, de van pár kreatív ötletem, ami alapján meg lehet rájuk kapni. És nálam vélhetően jobb szakemberek foglalkoznak a klubnál ezzel.