Gergely írta:Most ezt ti sem gondoltátok komolyan ugye? Könyörgöm Piqué mióta ilyen hibbant? Mióta kapunk ilyen gólokat? Mióta ilyen nb3 szintű a védelmünk? Nem tudom mi ez a Masch tövig nyalás srácok de azért álljunk már meg egy percre! Tegyük fel sz@r a védelmünk de Masch jól végzi a dolgát! Akkor miért ilyen ócska a hátsó alakzatunk hosszú idő után? Úgy , hogy Valdes élete formájában és mégis! Egyszerűen nem szabad középső védőnek berakni! Fizikai képtelenség tőle ezt elvárni , hogy egy tökéletes meccset is lejátszon! De felesleges is bármit is mondanom Piqué a fekete bárány itt sok mindenkinek de én vallom és még sokan mások Javier egy kényszer megoldás és az égvilágon semmi extra nincs benne és idegesít is meg hülye az egészhez bármit is mondtok!
Piqué mióta ilyen hibbant? Kb. 2 éve.
Nézegesd vissza a meccseket és meglátod, hogy a legtöbb elkerülhető gólt a spanyolról kapjuk. Semmi tövig nyalás nincs, egyszerűen arról van szó, hogy Masch egy kiváló belső védővé vált nálunk. Fizikai képtelenség? Nem tudom mit néztél, de rengeteg tökéletes meccset hozott le. Piqué nem fekete bárány de kb. másfél éve (+ez a szezon) meg sem közelíti a korábbi formáját, és nem stabil pontja a védelmünknek. Ha a magasságával van bajod, nézd meg Puyolt, kb. 3-4 centi lehet köztük.
Az teljesen szubjektív dolog, hogy téged idegesít. Nem tetszik a feje azért? mert az nekem sem, ennek ellenére egy jó védő, ennyi az egész. Hülye az egészhez? Na ezzel sok mindent megmagyaráztál. gratula
De tudod mit. Használjuk vkp-ként Busquets és Song mögött, a védelemben meg elég lesz egy fiatal, ígéretes de még rutintalan Bartra, egy sérülékeny és (sajnos) öregedő Puyol, meg egy formán kívüli Piqué.
Mindegy, ezt nem ebben a topicban kellene megvitatni.
A lényeg, hogy én jelenleg sokkal jobban elnézegetnék egy Bartra-Mascherano párost. Ha Marc állandósítani tudná ezt a formát, kíváncsi lennék milyen duót tudnának alkotni Puyollal. Szerintem sokkal stabilabbá válna a védelmünk. Ahogy elnéztem Bartra sokkal jobban ki tud segíteni Alves helyére, mint akármelyik védőnk, ami pedig nagyon fontos lenne, mert a brazil egyre többet ragad fent és könnyen mögé kerülnek.